Siniat Cementex

A cementkötésű lapok mechanikai ellenállóképességükkel és tűzállóságukkal a gipszkarton lapok remek alternatívái. Az alábbi cikkben egy a Siniat által gyártott cementkötésű lapot, az általános felhasználású Cementex-et mutatjuk be.

Komoly támogató állt a KTE mellé

A Kecskeméti TE kötelékéhez egy korábbi támogató csatlakozott újra, a klub ugyanis szponzorációs szerződést írt alá a Hufbau-Akker tulajdonosával, Endrődi Ferenccel.

Két új építőanyag áruházat nyitottunk

Soltvadkerten és Kecskeméten is új építőanyag áruházat nyitottunk 2018. június 1-én.

HUFBAU-AKKER FOCI VB NYEREMÉNYJÁTÉK 2018 - Játékszabályzat

Kattintson a részletekért és nyerjen!

NÖVEKEDÉSBEN: Új építőanyag áruházakat nyitunk!

Kecskeméti és soltvadkerti telepünkön is új építőanyag áruházunk nyílik 2018. június elsején.

Kiskőrös Város Gazdaságáért Díjat kaptunk - Köszönjük!

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a 300 éves Kiskőrös életének szerves részei lehetünk, hírnevét munkánkkal mi is öregbíthetjük.

Ha készbeton kell, akkor is Hufbau-Akker

Kitűzött céljaink elérése érdekében több fontos projektet, fejlesztést is elindítottunk 2018-ban. Ezen fejlesztések egyik legjelentősebb lépése, hogy 2018. április 3-tól betontelepet üzemeltetünk, megvásároltuk ugyanis a Duna–Dráva Kft. kecskeméti betonüzemét, mely a Hufbau-Akker önálló egységeként működik a jövőben.

Legnagyobb vevőivel ünnepelt a Hufbau-Akker

A Hufbau-Akker közvetlen kereskedelmi forgalma az elmúlt évben, a tervezett 1 milliárd forint helyett 2,6 milliárd forinttal nőtt.

Tavaszi ötletek

Habár a hőmérő higanyszála még alacsonyan van, azért a nap már magasabban jár és később is nyugszik, a levegőben érződik már a tavasz illata és bizony a madarak beszédes csicsergése is reménykeltő.

2017. év legjobb felnőtt csapata

Óriás elismerést kapott csapatunk: a 2017. év legjobb felnőtt csapatának választották őket Kecskeméten! Büszkék vagyunk rájuk!

Hírek a Hufbau-Akker KNKSE női kézilabda csapatról

A Magyar Női Kézilabda bajnokság első osztályába frissen feljutott Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE névadó szponzoraiként oldalunkról is elérhetőek a csapatunkhoz kapcsolódó hírek. Kattintson és szurkoljon velünk!

Gabriel García Marquez: Búcsúlevél

Szeretjük Marquezt. Hitvallásunkként szeretjük gondolatait. E neki tulajdonított búcsúlevelet minden kedves jelenlegi és jövendőbeli vásárlónknak szeretettel ajánljuk figyelmébe, élete szebbé, teljesebbé tételéhez.

Szolidaritást vállalunk Erdély autonómiájáért

Az Akker-Plus Kft. telephelyein már régóta kint vannak a magyar mellett a székely zászlók is. Melyeket cégünk vezetése addig kint is kíván hagyni, amíg Erdély autonóm terület nem lesz.

Ünnepi nyitvatartásunk 2017. karácsony

Köszönjük, hogy 2017-ben nálunk vásárolt! Találkozzunk 2018-ban is!
Békés, boldog ünnepet és vidám új évet kívánunk!

Egy-egy cipősdoboznyi szeretet a kecskeméti kézilabdás lányoktól


A Cipősdoboz kampány keretében ellátogatott hozzánk egyik legfőbb támogatottunk, a Hufbau–Akker KNKSE kézilabda csapata. Segítségükkel még több ajándékot gyűjthetünk össze december 21-éig a rászoruló gyerekeknek, nagyon köszönjük hozzájárulásukat!

Bizalom, otthon, szeretet

Üzenet az építőanyagok világából: kitartás és szenvedély nélkül nincs siker. Interjú Endrődi Ferenccel, az Akker-Plus Kft. tulajdonos-ügyvezetőjével.

Öt gólos sikernek örvendhetett kézilabda csapatunk a Hufbau-Akker NKSE

Mint azt sejteni lehetett, a tavalyi NB1/B második Szeged alakulata igyekezett meglepni a tavalyi első kecskeméti lányokat.

Lugosi Tour Final 2017 - Támogattuk!

Az ország legjobb profi játékosai csaptak össze szeptember 25-én szombaton kisorosziban a Lugosi Tour Final 2017 keretében.

Rászorulókon segítettünk az Állatok Világnapja alkalmából

Az állatok világnapja alkalmából 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt ajánlottunk fel a Mentsvár az Állatokért és Környezetünkért Közhasznú Alapítvány számára, hogy a menhelyen élő négylábúak is szeretett családtagnak érezhessék magukat.

Megfelelni az építőipar növekvő kihívásainak

A társas- és családi házak gombamód szaporodnak Magyarországon, az ember azt gondolná, a hét szűk esztendő után itt a Kánaán. Ám a beszélgetésből kiderül, ahhoz, hogy az építőipar szereplői profitáljanak az építést ösztönző intézkedésekből, bizony, nagyon sok kihívásnak kell még megfelelni. De ha megfelelnek, biztosan építhetnek egymásra. Azzal pedig a vásárlók is jól járnak.

Hűtő- és Mosógépcsere Program: A Hufbau-Akker Szaküzletben segítenek jól választani!

Felkészülni! Vigyázz! Start! Már csak pár nap és újra esély nyílik arra, hogy lecserélje régi mosó- vagy hűtőgépét.

Az NB I-ne jutott női kézisek névadó szponzorai lettünk - megint...

A Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE NB I-be frissen följutott női kézilabdacsapata július 10-én megkezdte a felkészülését a 2017–18-as idényre. Az ezen a napon összehívott sajtótájékoztató keretében sor került a szponzori szerződés aláírására, egyúttal a csapat új játékosait is bemutatták.

Büszkeségeink: vállalják az élvonalbeli indulást a női kézisek

Vállalja az indulást a női kézilabda NB I-ben a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE, amely a másodosztály Keleti-csoportjának bajnokaként jutott fel.

Mindig magasabbra! - VIDEÓ

Ennyi?! Ennyi! - drónvideón mutatjuk meg mekkora árukészlettel várjuk vásárlóinkat kecskeméti Hufbau-Akker Tüzéptelepünkön. Érdemes kattintani!

Árukiadó raktáros és sofőr kerestetik

Kecskeméti telephelyünkre raktáros-árukiadói munkakörbe és tehergépkocsi vezetőnek munkatársakat keresünk.

A legnagyobbak között

Idén is köszöntötte legnagyobb adózóit az Akasztói Önkormányzat. Az Akasztóról induló, ma már Kiskőrösön, Soltvadkerten, Kecskeméten és Kalocsán is jelen lévő Akker-Plus Kft. a település harmadik legnagyobb iparűzési adófizető vállalkozása. Az elismerésről szóló oklevelet Endrődi Ferenc vette át.

Díjazzuk az ajánlást!

Nyerjen csehországi utat Díjazzuk az ajánlást! nyereményjátékunkkal! Kattintson a részletekért!

Gratulálunk! Gazdára talált a két nyeremény kerékpár

Két hölgynek kedvezett a szerencse! Kiskőrösi áruházunk nyereményjátékán a Tabdin lakó Rozinger Istvánné, kalocsai szaküzletünk ünnepi akcióján pedig a hajósi Kanalas Lajosné nyerte meg azt a kerékpárt, melyre az április 7. és 13. között rendezett Tavaszi Vásáron történő vásárlással váltak esélyessé.

NFM: augusztustól újra lehet pályázni hűtő- vagy mosógépcserére

Újabb kiírás jelenik meg az Otthon melege programban, augusztus 7-től ismét lehet pályázni mosógép vagy hűtőszekrény cseréjére.

Húsvéti nyitvatartásaink

Az ünnepre való tekintettel egyes telephelyeinken megváltozott nyitvatartási renddel várjuk kedves vásárlóinkat.

Tavaszi vásár Kiskőrösön és Kalocsán

A kétnapos vásár lényege, hogy állati jó árakon árulunk két napon át egy tucat olyan terméket, amire most van a legnagyobb szükség...

Értékesítő munkatársat keresünk Vadkertre

Értékesítő munkatársat keresünk építőanyagok és kiegészítőik értékesítésére soltvadkerti telephelyünkre.

Kecskeméti telepünk március 4-től szombaton is nyitva lesz

Március 4-től már szombatonként is várjuk az építkezőket és felújítókat kecskeméti telephelyünkön a Könyves Kálmán krt. 22-ben. Építőanyagok, nyílászárók, burkolóanyagok… Bármelyikre van szüksége, indítsa nálunk a napot! Friss kávéval, péksüteménnyel várjuk vásárlóinkat reggel 8-tól 12 óráig.

Kecskeméti telephelyünkre is munkatársakat keresünk

Kereskedelmi-logisztikai ügyintéző, kiemelt ügyfél kapcsolattartó és árukiadó-raktáros munkatársakat is keresünk kecskeméti építőpontunkra.

Raktáros-árukiadó kerestetik

Várjuk jelentkezését, ha ön szeret és tud csapatban dolgozni és jó kommunikációs képességgel bír.

Tetőkonferenciát tartottunk Kecskeméten

A tetőépítés témakörében tartottunk kivitelezői konferenciát 2017 február 3-án pénteken a megyeszékhelyen. Az eseményen a szakma meghatározó képviselői mutatták be az idei év legfontosabb aktualitásait, valamint az üzletileg új sikerekkel kecsegtető újdonságokat.

Csókosok lettek az első Akker-es csokosok

Itt vannak a „csokosok”! - egy ideig csak így emlegettük azt a szimpatikus fiatal párt, akik 2016 áprilisától rendszeres látogatójává váltak a kiskőrösi Hufbau-Akker Tüzépnek és Áruháznak. Karácsonykor búcsúztunk tőlük, meghatódva.

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek!

Tortával, gasztroshow-val és közel ötszáz vásárlóval ünnepeltük kalocsai Hufbau-Akker Szaküzletünk egy éves születésnapját.

Egy éves a kalocsai szaküzlet! Játsszon és ünnepeljen velünk!

Figyelemreméltó bomba árakkal, gasztroshow-val, születésnapi tortázással, gyereksarokkal és kávékóstoltatással, illetve nyeremények garmadájával várjuk vásárlóinkat november 11-én és 12-én az egy éves születésnapját ünneplő kalocsai Hufbau Akker Szaküzletbe.

Mi a pihenőnapon is nyitva leszünk!

A Hufbau-Akker kiskőrösi áruházában és kalocsai szaküzletében reggel héttől délig a hónap utolsó napján (ami hivatalosan pihenőnap), azaz október 31-én hétfőn is várjuk Kedves Vásárlóinkat!

Ön nyert? Akkor Hufbau-Akker!

Az alja kicsit rozsdás, mert mindig hozzáért a felmosó; az oldala kicsit kopott, mert súrolta a spájz ajtaja; a villanyórát meg úgy tekeri, mint a triatlonista az utolsó kétszáz méteren a biciklit, mi az? Hát az ezeréves hűtő! Itt az ideje kicserélni! Hogy hol? Segítünk!


Továbbra is a HUFBAU-AKKER női kéziseink névadó szponzora

Teljesen átalakult csapattal várja a szeptember 10-i bajnoki rajtot a Kecskeméti Női Kézilabda SE együttese.

Juttassa el a napfényt a lakás minden szegletébe

A VELUX fénycsatornák áthidalják az akadályokat, és egy fényvisszaverő csatornával közvetlen napfényt juttatnak otthona minden szegletébe. Az eredmény: világosabb és kényelmesebb terek

Hufbau-Akker Nyílászáró Szaküzlet - Nyisson velünk egy új világra!

Bemutatóteremmel egybekötött nyílászáró szaküzlet nyílik most pénteken, az 5. születésnapját ünneplő kiskőrösi Hufbau-Akker Áruház szomszédságában. A szakértői hozzáállásra épülő értékesítésről és az új szaküzlet előnyeiről Zsikla Tamás, a Hufbau-Akker Tüzép cégvezetője mesélt.

Születésnapi vásár a Hufbau-Akker Áruházban!

5 évesek lettünk! Ünnepeljen velünk és két napig tartó kiemelt akcióinkkal!

Nyerteseket sorsoltunk!

A Készüljön velünk a FOCI EB-re kampányunk zárásaként 2016. június 08.-án kisorsoltuk a fődíjainkat. A két szerencsés nyertes nevét tartalmazó játékszelvényeket tanúk és jogi képviselő jelenlétében Zsikla Tamás cégvezető húzta ki.

III Focikupa

Nyolc csapat részvételével zajlik ma Akasztón a III. Hufbau-Akker Focikupa, ami egyben a XIII. Akker Focikupa is.

Kereskedelmi Ügyintézőt keresünk!

Kecskeméti telephelyünkre keresünk új munkatársat a kereskedelmi ügyintézői feladatok ellátására!

Pénztáros munkatársat keresünk!

Kiskőrösi áruházunkba szakképzett munkatársat keresünk pénztáros munkakörbe.

EB nyeremények az Akkernél!

Minden héten 2016-os EB labdát sorsoltunk ki, játékunk végén pedig egy szerencsés hazaviheti a fődíjunkat egy SAMSUNG okos Tv-t!

Tavaszi tetőfelújítási kedvezmények még jobb kilátásokkal!

2016. április 1. és május 15. között 20% kedvezmény a komplett tetőrendszerekre!

MARKETING VEZETŐ pozíció az Akkernél!

Stabil hátterű, hosszútávon gondolkozó, fejlődőképes cég, kiváló piaci lehetőségekkel, fiatal csapatába keres marketing vezetőt!

Hőszigeteljen most Baumittal, és visszanyerheti az árát!

Elképesztő akcióval köszönti a Baumit az építkezési szezont, akik ugyanis 2016. március 17. és november 30. között vásárolnak legalább 100 négyzetméterre elegendő Baumit hőszigetelő rendszert, visszanyerhetik akár a számlán szereplő teljes összeget is!

A sport összehoz, a szellem összetart!

Csapatépítő napot tartott a Hufbau-Akker április 23-án a jakabszállási Aero Hotelben.

A szeretet forradalma az építőiparban

Interjú Endrődi Ferenccel, az Akker-Plus Kft. tulajdonos-ügyvezetőjével a cégről, szeretetről, építőiparról, vallásról.

Ünnepi nyitva tartás

A Hufbau-Akker értékesítési pontok ünnepi nyitva tartása.

CSOK a családnak!

A Hufbau-Akker Családi Otthonteremtési Programjáról (CSOP) tartott sajtótájékoztatót március 17-én Endrődi Ferenc tulajdonos-ügyvezető és Zsikla Tamás cégvezető Kecskeméten.

Boldog nőnapot kívánunk!

Boldog nőnapot kívánunk a hölgyeknek, akik otthont teremtenek házainkból!

Munkatársat keresünk darus gépkocsivezető munkakörbe

Kecskeméti telephelyünkre keresünk darus gépkocsivezető munkakörbe új munkatársat.

Kecskeméti telepünk márciustól szombatonként is nyitva

Kecskeméti telepünk márciustól szombatonként is nyitva tart. Várjuk kedves vásárlóinkat!

Áruellenőr munkatársat keresünk kecskeméti telephelyünkre!

Kecskeméti telephelyünkre keresünk áruellenőr munkatársat.

Árukiadó raktáros munkatársat keresünk kecskeméti telephelyünkre!

Kecskeméti telephelyünkre keresünk árukiadó raktáros munkatársat.

Év végi nyitva tartás a Hufbau-Akker Áruházban

December végén és január elején megváltozott nyitva tartással várjuk kedves vásárlóinkat a kiskőrösi Hufbau-Akker Áruházban.

20%-os karácsonyi árzuhanás a kiskőrösi áruházban

20%-os karácsonyi árzuhanás a kiskőrösi áruházban! Nálunk megtalál mindent, ami a karácsonyi készülődéshez kell! Műfenyők, kültéri és beltéri izzósorok, girlandok, ajándékok december 19-től 20% kedvezménnyel a Hufbau-Akker Áruházban!

Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen

Újabb sikeres évet zárt az Akker-Plus Kft., ennek megünneplésére tartották hagyományos évzáró rendezvényüket az akasztói Akker Pincében. Az évzárón kiosztották az "Év embere", az "Év karmestere" és az "Év csapata" címeket is.

Megérkeztek Kiskőrösre és Kalocsára az LG Optimus okostelefonok!

Kiskőrösi áruházunkban és kalocsai szaküzletünkben már kaphatóak az LG Optimus okostelefonok.

Kereskedelmi ügyintéző munkatársat keresünk kecskeméti telephelyünkre!

Kecskeméti telephelyünkre keresünk kereskedelmi ügyintéző munkatársat.

Tetőtéri hőszigetelési akciók

A Hufbau-Akker Tüzépen mindent megtalál, ami a tetőtéri szigeteléshez kell. Gondoljon az otthon melegére még az ünnepek előtt és spóroljon megfelelő tetőtéri szigeteléssel akár havi több ezer forintot fűtésszámláján!

Hufbau-Akker - Az építőanyag kereskedelem szakértője

A 25 éves múltra visszatekintő Hufbau-Akker Kft. - az ország első számú építőanyag nagykereskedéseként - nagy beszállítói hátterének köszönhetően egyedülállóan széles termék-szortimenttel és a hozzájuk kapcsolódó, átfogó szolgáltatási körrel várja ügyfeleit.

Megnyitott a Hufbau-Akker Szaküzlet Kalocsán

Csütörtök délután ünnepélyes keretek között nyitotta meg a volt CIB bank helyén kalocsai műszaki szaküzletét a kiskőrösi, kecskeméti, akasztói, és soltvadkerti kereskedéséről már sokak által ismert Hufbau-Akker.

Jövőd a Tét! – Pályaválasztási Kiállítást tartottak Kiskőrösön a Városi Sportcsarnokban

Nagy érdeklődésre tartott számot a Jövőd a Tét! Pályaválasztási Kiállítás október 20-án a kiskőrösi Városi Sportcsarnokban. Az eseményen a Hufbau-Akker is képviseltette magát.

Akciók, ajándékok és értékes főnyeremény a kalocsai szaküzletben!

Óriási akciókkal és nyereményjátékkal várunk minden érdeklődőt Kalocsa új műszaki szaküzletében!

Nyereményjáték átadó a kiskőrösi Hufbau-Akker Áruházban

Takács Éva kiskőrösi lakos nyerte a Hufbau-Akker Facebook oldal nyereményjátékát, egy Navon IQ 7 tabletet. Nyereményét a kiskőrösi Hufbau-Akker Áruházban vehette át. Szívből gratulálunk!

„A piacot szövetségben építjük és versenyben osztjuk el”

A Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület (ÉKE) I. Jövőkép konferenciáját tartotta 2015. október 1-én, Törökbálinton. A találkozón számos, a népes hallgatóság érdeklődésére számot tartó téma került fókuszba, a lakásépítési kilátásoktól, az oktatás, az utódlás és a minőség témáján keresztül az online pénztárgépek kérdéséig.

Nem volt esélye a Szegednek a Hufbau-Akker KNKSE ellen

A múltheti botlásokat sikerült kijavítani a Szeged KKSE ellen szombaton a hírös városi női kézilabdázóknak. HUFBAU-AKKER Kecskeméti NKSE – Szeged KKSE 27-21 (16-10).

Vállalják az élvonalbeli indulást a női kézisek

Vállalja az indulást a női kézilabda NB I-ben a Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE, amely a másodosztály Keleti-csoportjának bajnokaként jutott fel.

Döntetlennel kezdett a HUFBAU-AKKER KNKSE

A KNKSE lendületes játékot produkált az első játékrészben. A félidő hajráját megnyomta a KNKSE, így a lányok 9-16-os eredménnyel mehettek szünetre. A második félidőben folyamatosan jött fel a Kisvárda, majd a 26. percben átvette a vezetést. Varga Nikolett révén azonban még sikerült egalizálnia a Kecskemétnek.

LED Televíziók hihetetlen áron!

21 termék, hihetetlen akciós áron a Hufbau-Akker Áruház Outlet osztályán!

Ragyogó védelem akció!

Az Austrotherm prémium kategóriás GRAFIT REFLEX homlokzati hőszigetelő lemezeikre, „RAGYOGÓ VÉDELEM" szlogennel meghirdetett értékesítési akció elindult!

Új névvel halad tovább a Holcim Magyarország Kft.

2015. augusztus 1-én a Holcim Magyarország Kft. a CRH csoportba való beolvadásának egy újabb lépcsőfokához érkezett.

Bringaút-avató bringa-túrán kerekeztek

Kiskőrös-Akasztó bringaút avató bringatúrát tartottak augusztus 15-én, szombaton, amelyhez a polgármester Domonyi László kerékpárját a Hufbau-Akker Áruház biztosította. A kétkerekűt Baticz Péter, az áruház kereskedelmi vezetője adta át.

Suba Róbert bronzérmes a VB-n

Suba Róbert és Geri Dániel egyaránt bronzérmet szerzett a szerdai paradöntők során a milánói kajak-kenu világbajnokságon.

Hosszú hétvégi nyitva tartás

Módosított nyitva tartással várjuk kedves vevőinket az Államalapítás Ünnepéhez kapcsolódó hosszú hétvégén.

Brazil ellenfél a világbajnokságon

Három hetes edzőtáborában értük utol Suba Róbertet, a para kajak-kenu sportágak egyik kiemelkedő alakját, aki a Szegeden és Szolnokon zajló válogatók során nemrég nyert kijutást a jövő heti milánói Világbajnokságra.

Sport és hazaszeretet

Igazán megható tanúbizonyságot tett a dunaszerdahelyi DAC futballcsapata és szurkolóik a hazafiasság és a sport melletti elkötelezettségükről.

Új csarnok és parkosítás a vevőbarát kiszolgálásért

Mintegy 300 négyzetméter alapterületű csarnokkal bővül az Akker-Plus Kft. kecskeméti telephelye.

Aktívvá vált a SZÍNPOSTA™ szolgáltatás!

Magyarországon ingyenesen, és ilyen formában elsőként nyújtanak kényelmes lehetőséget a színvakolat kiválasztásához. Az otthoni fotelből pár perc alatt, az eredeti vödrös vakolat anyagból kikent színmintát rendelhet minden érdeklődő egyenesen a gyárból az otthoni postaládájába! Akár magánvevő, akár kivitelező, akár kereskedő.

Új edző, új tagok, új sikerek

Új vezetőedzővel és nyolc új taggal bővült a Hufbau-Akker KNKSE női kézilabda csapat kerete. Az egyesület körüli eseményekről egy sajtótájékoztató keretein belül számolt be a vezetőség kedd délután a kecskeméti Bowling Centerben.

Óriási születésnapi akciók a Hufbau-Akker Áruházban!

Negyedik szülinapját ünnepli július 3. és 4. között a kiskőrösi Hufbau-Akker Áruház! A jeles dátum alkalmából egész július hónapban kiemelt akciókkal, óriási kedvezményekkel várjuk a kedves vásárlókat!

Munkatársat keresünk!

A Hufbau-Akker Tüzép kecskeméti telephelyére keresünk munkatársat raktáros-árukiadó munkakörbe.

25.Jubileumi Gála - Negyed század az építőipar jegyében

A Csík Zenekar és Rúzsa Magdi voltak a vendégelőadói a kiskőrösi Akker-Plus Kft. fennállásának 25. évfordulója alkalmából szervezett Jubileumi Gálaestnek június 4-én, csütörtökön. A különleges programokban és vendégekben bővelkedő estnek a kecskeméti Katona József Színház adott otthont.

Megvan a nyertesünk!

A most lezáruló Makita nyereményjáték nyertese Weisz Ferenc, aki a Hufbau-Akker Áruházban vette át nyereményét; egy két részes Makita fúró behajtó szettet.

Hufbau-Akker győzelem a Foci Kupán

Nyolc céges csapat részvételével zajlott ma a II. HUFBAU-AKKER Foci Kupa az akasztói sportpályán.

Csapatjáték üzletben, sportban

Az együttműködés, a csapatjáték és a kitartás épp olyan fontos az üzleti életben, mint a sportban, ha az ember igazi sikereket akar elérni. Ennek szellemében szervezte meg pénteken a kisőrösi Akker Tüzép vállalat a II. HUFBAU-AKKER Foci Kupát Akasztón, ahol üzleti partnereikkel mérik össze tudásukat a kiskőrösi Akker Tüzép vállalat amatőrjei.

Suba Róbert is aranyérmes

Két aranyat és egy bronzérmet nyert a magyar parakenus csapat a racicei Európa-bajnokság első napján. Geri Dániel és az Akker Tüzép támogatásában induló Suba Róbert a dobogó legfelső fokára állhatott fel, Suha Miklós pedig bronzérmes lett a cseh városban. A fiatal versenyzőkből álló gyorsasági válogatottunkból 1000 méteren négy, míg 500 méteren hat egységért szoríthatunk.

Gálázott a listavezető ellen a HUFBAU-AKKER Kecskeméti Női Kézilabda SE

A rangadóhoz méltó hangulatban, teli lelátók előtt lépett pályára a tavasz rangadóján a HUFBAU-AKKER KNKSE szombaton este. Borsodi Péter tanítványai végig vezetve, kiváló játékkal nyertek 34-29-re az éllovas Göd ellen - írja a kesport.hu.

Optimális Otthon Kecskeméten

Optimális Otthon - Kecskemét a fejlődés városa címmel szakmai bemutatót és állófogadással egybekötött kötetlen beszélgetést szerveztek egy közel "0" rezsijű otthon építéséről. Az április 24-ei program résztvevői között volt a kiskőrösi Akker Tüzép is, a cég ugyanis eltökélten hisz abban, hogy a helyi régióban ideálisak a körülmények a környezettudatos, alacsony energiájú épületek kivitelezésére.

A Vasas vezetett, a HUFBAU-AKKER KNKSE győzött a rangadón

“Egyszer elég vezetni… a végén” – tartja a sport közhely és tartják a kecskeméti kézis lányok is, akik majd’ 59 percet hátrányban játszottak, de a lefújáskor ők ünnepeltek a Vasas elleni rangadón.

A csoda hangján

Kóti Jánoska csodálatos hangját viszi a nagyvilágba Balogh Sándor zeneszerző-karmester Úr zenei köntösében a szeretet.

Partnereink egymással versenyeztek

Ezen a versenyen nem az egyik beszállítónk árai versenyeztek a másik beszállítónk áraival, hanem kemény, férfias küzdelem folyt a kecskeméti gokart pályán. Már hagyománnyá vált, hogy a Hufbau Akker Tüzép tavasszal meghívja beszállító partnereit egy kötetlen kikapcsolódásra.

Hétfőtől új nyitva tartás

Március 23-tól új, nyári nyitva tartással várjuk vásárlóinkat Kecskeméten!

Tavaszi Vásár 2015

Ínycsiklandó és látványos Landmann grillsütés, palánta-kiállítás, a tavasz legnépszerűbb termékei és az áruházi osztályok akciós kínálata is helyet kapott a Hufbau Áruház 2015-ös Tavaszi Vásárában!

Ajándékcsomag minden új és használt lakásvásárlónak!

Csak annyit kell tennie, hogy ellátogat hozzánk és bízunk benne, hogy segítségünkkel a lakása átalakítása, felújítása kapcsán valódi otthonra talál új ingatlanában!
Munkánkért személyes garanciát adok, amennyiben úgy érzi, hogy valamely szolgáltatásunk nem elégítette ki teljeskörően az elvárását jelezze felém.

Végleg magunk mögött hagytuk a válságot

2015-ben megalakulásának 25-dik évfordulóját ünnepli az Akker Plus Kft. Ahogy Endrődi Ferenc ügyvezető fogalmaz: úgy tűnik, végérvényesen maguk mögött tudhatják a 19 évnyi fejlődési ívet megtörő hatodik éve tartó válságidőszakot.

Samsung Smart tantermet adtunk át a Soltvadkerten

A Samsung és az Akker-Plus kft. SMART tantermeket adott át a soltvadkerti Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületében.

Fontos feladat az akasztói vállalkozások erősítése

Endrődi Ferenc az Akker Plus Kft. ügyvezető igazgatója ősztől Akasztó alpolgármestere. Hogy lehet összehangolni a 7 milliárdos árbevételű cég irányítását egy 3500 lelkes település ügyeinek az intézésével? Erről kérdeztük az alpolgármestert.