Forgalmazott márkák, termékek


BOROVI

A Borovi Faipari Zrt. családi vállalkozásként alakult 1990-ben Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelyén, Szolnokon. Azóta folyamatosan fejlődik, átalakul, alkalmazkodva a mindenkori kereslethez. Telephelyünk modern, rendezett, korszerű gyártósorral és kiváló szakember gárdával rendelkezik.

A Borovi álma az, hogy szép, modern belsőtéri ajtóival hozzájáruljon az emberek otthonának szebbé és kellemesebbé tételéhez, mely a hétköznapokat is szebbé teszi. Üzleti elképzelése pedig az, hogy a modern stílusú, kellemes belsőtéri ajtóinkat olyan alacsony áron kínálja, hogy a legtöbb ember számára elérhető
legyen.

Belsőtéri ajtóink választéka a szép letisztult formákra, a könnyű beszerelhetőségre és karbantartásra, valamint az alacsony árakra összpontosít. Jó ha a szép lakásbelsőhöz hozzájárul a szép belsőtéri ajtó - a háttérbe szorulva illeszkedik a kellemes környezethez. Nyugalmat, frissességet,
tisztaságot sugároz.

A Borovi Zrt. kizárólag olyan belsőtéri ajtókat kínál Önnek, melynek minősége, tetszetőssége, műszaki tartalma emeli a lakás komfortját, javítja az életminőséget.DELTA

Cégünk tevékenysége az 1989. márciusi megalakulást követően kezdetben kizárólag építési és szakipari munkákra korlátozódott. A kivitelezői munkák igen széles körét végeztük éveken keresztül, melynek során több kempinget, társasházat, társasházi lakást, bevásárlóközpontot, stb. építettünk a megrendelők teljes megelégedésével. 

Ezt a tevékenységi kört azonban folyamatosan felváltotta a nyílászárók gyártása, amelyet napjainkban Kecskeméten, Nyárlőrincen, Tarnamérán, ill. Tenken lévő üzemeinkben végzünk. A vásárlói igények mind teljesebb körű kiszolgálása érdekében az évek során kínálati palettánkat a fából készített ajtók és ablakok mellett bővítettük a műanyag nyílászáró családdal, melynek fogadtatása igen kedvező volt. 

Nyílászáróinkat akkreditált laboratóriumokkal bevizsgáltattuk, a termékek minőségét jelenleg is folyamatosan figyelemmel kísérjük, ill. azt az általunk kibocsátott gyártói megfelelőségi nyilatkozattal tanúsítjuk is minden értékesítés során Tisztelt Vásárlóink felé. A saját értékesítési helyeinken / Kecskemét, Budapest, Tarnaméra, Tenk, Szeged / nagy számban értékesítettünk, ill. értékesítünk jelenleg is mind a közvetlen felhasználók, mind pedig a viszonteladók felé termékeinkből.

Az általunk gyártott ajtók, ablakok megtalálhatóak az ország nagyobb barkácsáruház-láncaiban /pl. Baumax, Praktiker, Bauhaus, stb. / éppúgy, mint a szakosodott nyílászáró kereskedésekben (pl. Transz-Globusz stb.), építőanyag telepeken. Összességében elmondhatjuk, hogy társaságunk ma Magyarországon a nyílászárók piacán meghatározó súllyal vesz részt. A versenyhelyzet kihívásaira igyekszünk minden eszközzel, gyorsan, s a Vásárlók érdekeit mindig szem előtt tartva reagálni, mely törekvésünk sikerét a megrendelések évről-évre dinamikusan bővülő nagyságrendje - számunkra megnyugtató módon - vissza is igazol.

Meggyőződésünk, hogy a szakember gárdánk felkészültsége, a folyamatos műszaki fejlesztések, valamint többek között a nemrégiben bevezetett vállalatirányítási rendszer is mind-mind elősegítik azt, hogy termékeink a jövőben is méltán reprezentálják a minőséget, a megbízhatóságot a nyílászáró kínálatában. 

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt, ill. az Ön vállalkozását is a termékeinkkel elégedett partnereik között üdvözölhetjük. Készséggel állunk rendelkezésre a széria termékek egyedülálló választéka mellett az Ön egyedi elképzeléseinek megvalósításában is a tervezési szaktanácsadástól a beépítésig bezárólag.


DOBAU

Cégünket 1991-ben magánszemélyek alapították.Építőanyag kereskedéssel kezdtük meg tevékenységünket. Mostani székhelyünk területét 1992-ben vásároltuk meg,és 1993-ban kezdtük meg a működésünket itt. Cégünk rendelkezik ISO 9001 tanúsítási rendszerrel,amely tartalmazza a térburkolókövek gyártása és értékesítése,valamint ablakkönyöklő gyártása, beépítése és értékesítésének tanúsítását. A Dollenstein-Bauer Kft. 2 fő építőipari termékcsalád gyártásával és értékesítésével foglalkozik, ablakkönyöklők forgalmazásával és betontermékek gyártásával.2014 Változások éve  Cégünk arra az elhatározásra jutott, hogy minőségi és színes térkövek palettájának bővítése mellett kerti kiegészítőket, kültéri és beltéri egyedi fa bútorokat, kerti öntvény bútorokat, fali és kerti kutakat, postaládákat forgalmazását kezdi meg. Célunk az volt, hogy Magyarországon is  mint tőlünk lévő nyugati országokban élő emberek egyre több figyelmet szánjon környezete szépítésére. Hazánkban is egyre több időt fordítsanak az emberek saját kertjének rendbehozatalára és egy igazi saját magára formált éden megteremtéséhez. Minden ember számára fontos, hogy saját otthonában és kertjében megtalálja a békét és harmóniát. Fontos, hogy olyan dolgok vegyék körül, amiben megtalálja a szépséget akár legyen az balkon-erkély- kis vagy nagyobb zöld terület-kert. Az ember a rohanó világban  a kevés szabadidejében is  vágyódjon ki a szabadba a napsütésbe kertjébe.

Cégünk immár 20 éve működik és folyamatosan fejlődik, megéltük már Magyarország utolsó 20 évének minden rossz és jó döntését-változását. A gazdasági válság mindenkire, mint ránk is hatással volt reméljük, hogy 2014 év a változások éve lesz. Magyar emberek is időt – energiát és pénzt szánjanak életük-környezetük gazdagabbá tételére. 2014. májusban megnyitottuk új  TÉR-KÖVEK ÉS KERTI KIEGÉSZÍTŐK BOLTJÁT ÉS telephelyét  Baján a Szent László u 144-ben.


ÉLPLAST

Építkezel, felújítasz?

Praktikus és esztétikus megoldásokat kínálunk az élek és sarkok védelmére a konyhában, a fürdőszobában, a teraszon és mindenhol, ami csak eszedbe juthat. 


EUROGATE2000

Az Eurogate 2000 Kft. hosszú idő szakmai és kaputelepítői tapasztalata után 2001-ben alakult meg és jelent meg a piacon a saját gyártású termékével az EcoTor- ral. Cégünk zászlója alá az évek folyamán számos nagy múltra visszatekintő Partner tömörült. Folyamatos, tudatos és innovatív fejlesztéseink eredményeként mára Magyarország kaputechnikai piacának, egyik legdominánsabb terméke lett az EcoTor garázs- és ipari kapu. Kollegáink kitartó és áldozatos munkájának köszönhetően az ország minden területén megtalálhatóak viszonteladóink, akik az EcoTor termék és rendszer tökéletes ismeretével igyekeznek minden vásárlói igénynek megfelelni. 

Az EcoTor kapu nem csak a magyarországi, hanem a nemzetközi szabványnak is tökéletesen eleget tesz, és hogy ne csak az EcoTor kapu, hanem annak előállítása is a legprofesszionálisabb legyen, bevezettük az Eurogate 2000 Kft-nél az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert és üzembe állítottuk egy CNC vezérelt robotgépet. 


FAKRO

A FAKRO egy 1991-ben alapított magánvállalat, amelyben számos ország, így Anglia, Ausztria, Hollandia, Írország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Oroszország, Spanyolország állampolgárai is részvényesek. Célunk, hogy vevőinket olyan termékekkel lássuk el, amelyek a tetőtér otthonná alakítása során a legmagasabb szintű igényeiket is kielégítik. Kitűzve ezt a célt magunk elé egyúttal gondoskodunk ügyfeleink egészségéről és biztonságáról, valamint a környezet védelméről.

A FAKRO termékek széles skálájának gyártója, melyek lehetővé teszik a tetőtér kényelmes belakását. Ide tartoznak:
 • Sokféle szerkezeti megoldású tetőtéri ablaktípus: billenő, felnyíló-billenő, térdfal-ablakok, tetőkibúvók, felülvilágítók
 • Tartozékok: reluxák, redőnyök, sötétítők, belső és külső árnyékoló rolók, távműködtető motorok és rendszerek, füstmentesítő rendszerek
 • Napkollektorok
 • A FAKRO emellett az összecsukható padlásfeljáró lépcsők világviszonylatban is jelentős gyártója, és az összes lehetséges felhasználási módhoz kínál termékeket.

HÖRMANN

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet. Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja. Az építőipar piacán a kapuk, ajtók tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel, cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.   Mindezt egy  családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája  és a vásárlóközelség jellemez. A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja. A mai vállalkozás alapkövét az előző évszázad 50-es éveiben, az akkor újdonságnak számító billenő garázskapuk, a Berry-kapuk, ipari gyártásával tették le. A garázsokba  és ipari épületekbe  a helytakarékos, függőlegesen nyíló szekcionált kapuk gyártása az 1960-as években, egy jövőbe mutató fejlesztés eredményeképpen, kezdődött el. A termékpaletta azóta konzekvensen bővült. Ma már magába foglalja az ismert klasszikus redőny-, harmonika-, tűzgátló- és gyorskapukat, kapumeghajtásokat és vezérléseket, valamint a rakodástechnikai rendszereket, tűz- és füstgátló nyílászárókat, bejárati- és beltéri ajtókat, előtetőket és tokokat is.


REKORD

Fő profilunk az építőiparban egyre nagyobb elismerést kiváltó műanyag nyílászárók gyártása. Sikeres termékcsaládunkat, a Rekord ablakrendszert Százhalombattán gyártjuk, ahol a precíz gyártástechnológiát a legkorszerűbb számítógépes vezérlésű gépek, valamint munkatársaink felkészültsége biztosítja. A német gyártmányú BRÜGMANN műanyag profilokból gyártjuk termékeinket, amely a kiváló minőség garanciáját jelenti.

Rekord Műanyag Nyílászáró család tagjai:
 • Rekord Star (5 kamrás szögletes szárny) 73mm.
 • Rekord TopStar (7 kamrás tok, 5 kamrás szögletes vagy 6 kamrás íves szárnyprofil)
 • Rekord Nyílászáró Royal kivitelben (5 kamrás tok és 6 kamrás szárny)
 • Minden Rekord nyílászáró GU vasalattal készül. Az üvegezéssel szemben mindennemű igényt tudunk teljesíteni. Ablakainkat, ajtóinkat ajánljuk mindazon épületeknél, ahol a jó hő- és hangszigetelés mellett a szolid beruházási költség illetve a karbantartási feladatok minimalizálása is fontos.
Szolgáltatásaink:
 • Műanyag ablak, ajtó gyártása és kereskedés
 • Nyílászáró tanácsadás, felmérés, szállítás, beépítés
 • Hulladékeltakarítás, szerviz, vevőszolgálat

ROLLA

A magyar tulajdonban lévő ROLLA cégcsoport több mint 25 éve aktív résztvevője a belföldi nyílászárópiacnak.

A tagvállalatok közreműködésével egymásra épülő és egymást kiegészítő komplett termék- és szolgáltatás csomagot kínálunk partnereinknek, a tervezéstől kezdve, az előkészítésen, felmérésen és anyagszállításon át egészen a kivitelezésig.


A ROLLA cégcsoport tagjai és tevékenységei:
 • ROLLA INVEST ZRT. – a cégcsoport vezető vállalkozása
Fő profilja fémszerkezetek, SCHÜCO profilból gyártott kül- és beltéri alumínium nyílászárók, függönyfalak, világító átriumok, üvegtetők gyártása és kivitelezése. 2014-től megkezdődik a műanyag nyílászárók gyártása is, ezzel újabb terméktípussal bővítve a cégcsoport szolgáltatási körét. A gyártási és kivitelezési tevékenység mellett a cég ingatlanfejlesztéssel és a leányvállalatok részére nyújtott menedzsment szolgáltatással is foglalkozik.
 • ROLLA ART TERVEZŐIRODA KFT.
A cég alumínium szerkezetek szakági tervezésével és gyártás­előkészítésével foglalkozik, szervesen kapcsolódva a ROLLA INVEST Zrt. gyártó és kivitelező tevékenységéhez.
 • NOVOFERM HUNGÁRIA KFT.
A cég a német NOVOFERM csoport széleskörű, minden igényre megoldást kínáló, magas minőségű acél nyílászáróit forgalmazza. Kínálatában megtalálhatók: acéltokok, és acélajtók, tűzgátló- és többcélú ipari ajtók, lakossági billenő és szekcionált garázskapuk, ipari kapuk, redőnykapuk, redőnyrácsok,valamint komplett rakodórendszerek.
 • WESTAG HUNGÁRIA KFT.
A vállalkozás a német Westag&Getalit AG által gyártott beltéri faajtók, valamint hozzájuk tartozó vasalatok, kilincsek, zárak, ajtópántok, ajtócsukók és egyéb kiegészítők értékesítésével foglalkozik. A faajtó családok mind formai megjelenésükben, mind választható színvilágukban maximálisan követik a modern belsőépítészeti trendeket. A standard ajtókon túl a cég kínálatában a speciális igényeket is kielégítő, tűz- ill. füstgátló, hanggátló, biztonsági-bejárati, vizes- és nedvestéri valamint sugárvédelmi funkciós ajtók is megtalálhatók.
A cégcsoport 2012 nyarán költözött új, szigetszentmiklósi telephelyére, ahol egy modern irodaház, egy jól felszerelt gyártócsarnok és egy nemrégiben kialakított magasraktár rendszer biztosít ideális körülményeket az alumínium, acél, fa és újonnan műanyag nyílászárók gyártásához és forgalmazásához.

ROTO

A Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. a világ piacvezető bukó-nyíló vasalatgyártójának, a német Roto Frank AG (Leinfelden-Echterdingen) magyarországi leányvállalata.

Vevőcentrikus, korszerű szakmai és logisztikai hátteret biztosít Délkelet-Európa ajtó és ablakgyártóinak. Innen elégítjük ki Magyarország, Szlovákia, Csehország, Románia, Moldávia, Bulgária, Törökország és a Jugoszláv utódálamok belli vevőink ajtó- és ablakvasalatok iránti igényeit.

Szakmai tudásunkat az 1901-ben alapított Vasárugyár Rt. Sopron-Graz tradíciója alapozta meg, melyre a mai napig büszkék vagyunk. Korszerű lövői termelő gyárunk segít a kor kívánalmainak megfelelő, vevőorientált vasalatok fejlesztésének és gyártásának ismereteit elsajátítani.
Délkelet-Európában széleskörű nagykereskedői hálózattal rendelkezünk, melyhez számos kisebb kereskedő és ablak-, illetve ajtógyártó kapcsolódik.

Partnereink szakmai fejlődését és segítését alkalmazás technikai csoportunk valamint területi képviselőink is támogatják.


VELUX

A VELUX 70 éve a legelterjedtebb tetőtéri ablak márka Európa-szerte, mert a termékválaszték folyamatosan idomul az építkezők változó igényeihez. Mind újépítésű ház, mind felújítás vagy tetőablakcsere esetén Ön biztos lehet abban, hogy korszerű műszaki színvonalú VELUX tetőablakokat és kiegészítőket kap. Válasszon az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékmegoldások közül. Keresse a VELUX tetőablak termékcsaládot kereskedő partnereinknél, akik országszerte nagyon kedvező ajánlatokkal várják. 

WESTAG

A Westag Hungária Kft. a Rolla cégcsoport tagvállalataként 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy a cégcsoport által forgalmazott nyílászárók körét beltéri fa ajtókkal színesítse.

Fő tevékenységünk fa nyílászáró kis- és nagykereskedelem, melyet országos viszonteladói partnerhálózatunkon keresztül, ill. társvállalatainkkal karöltve saját vállalkozás formájában bonyolítunk.

Cégünk a westfáliai Rheda-Wiedenbrücki székhelyű Westag & Getalit AG fa nyílászáró termékeit forgalmazza. A gyár több mint 100 éves múltra tekint vissza, és máig nagy ívű fejlődésen és változáson ment keresztül. Egy családi vállalkozású bútorasztalos üzemből professzionális, 1200 munkatársat foglalkoztató, piacmeghatározó ajtógyártóvá nőtte ki magát. A legmodernebb technológiára épülő rugalmas gyártási folyamatnak, a magas szervezettségű logisztikai háttérnek és a vevőközpontú ügyintézésnek köszönhetően kiváló minőségű, piacképes, rendkívül széles termékkört kínálnak.