Forgalmazott márkák, termékek


AGROB BUCHTAL

Az Agrob Buchtal Németország legnagyobb kerámiaburkolat gyára. Termékei a burkolattípusok teljes spektrumát lefedik, a legegyedibb ipari és egészségügyi felhasználási területekre is megoldást nyújtanak. Hydrotect bevonattal ellátott burkolatai az alábbi tulajdonságokkal rendelkeznek:

A Hydrotect bevonat jelentősen csökkenti a víz felületi feszültségét és ezáltal az nem cseppes, hanem vízfilm formájában van ott jelen. Egy erősen Hydrofil felületet képez a bevonat, ezáltal a vízfilm mintegy alámossa a felületen levő szennyeződéseket. Különösen érvényes ez a zsírokra, olajokra. Ezért a Hydrotecttel bevont burkolatokat jóval könnyebb takarítani és lényegesen kevesebb vegyszer kell hozzá. (ca. 30-40% a megtakarítás)

A másik, már oxigénnel összefüggő hatása a baktériumok, spórák elpusztítása. A Hydrotect bevonat UV. Fény hatására aktivizálja a levegőben ill. vízben levő oxigén atomokat és azok a felületre kerülő mikrobákat gyakorlatilag lassú égéssel elpusztítják. A mérések szerint a különböző baktérium és gomba törzsek felületre helyezett telepein a szaporodás 20 percen belül megállt, majd az élőlények elpusztultak.(a legagresszívebbek is).

Hasonló elven működik a bevonat szagtalanító hatása is. A különböző gázok atomjaihoz oxigén atom(ok) kapcsolódnak és azáltal teljesen megváltozik az anyag jellege, tulajdonsága.

Az Agrob Buchtal termékek főbb típusai:

– lakossági és közületi falicsempék és járólapok,

– mozaikok,

– uszodaburkolatok,

– homlokzatburkolatok,

– ipari gres burkolatok,

– csúszásmentes burkolatok,

– vakvezető, taktilis sávok,

– vezetőképes járólapok,

– lézer-visszaverődést gátló burkolatok kórházi burkolatok.


HENKEL

A Henkel vezető márkáival és technológiáival világszerte három üzleti területen működik: Laundry & Home Care, Beauty Care, illetve Adhesive Technologies.

Csaknem 140 éves sikertörténetére visszatekintve a Henkel jövőképe, hogy márkáival és technológiáival világszerte élenjáró vállalattá váljon. A Henkel több globális piacvezető pozíció tulajdonosa a fogyasztói és az ipari szektorban egyaránt, és olyan márkáival tett szert hírnévre, mint a Persil, a Schwarzkopf és a Loctite. A vállalat három globális üzletága a Laundry & Home Care, a Beauty Care és az Adhesive Technologies. A harminc legfontosabb német vállalat, a Dax-30 között jegyzett cég székhelye Düsseldorfban van. A Henkel büszke csaknem 50 000 alkalmazottjára, akik a világ több mint 120 nemzetét képviselik. A Henkel globális vállalat, és nagy hangsúlyt fektet a fejlődő piacokra. A Henkel Magyarország Kft. a bécsi székhelyű közép-kelet-európai regionális vállalat, a Henkel Central and Eastern Europe százszázalékos leányvállalata. Központja Budapesten működik. Két telephelyen folytat termelést: Környén ragasztóanyagok, Körösladányban pedig mosó- és háztartási tisztítószerek gyártása folyik.


KLUDI

A Kludi 1926-ban, családi vállalkozásként jött létre. A cég, mely egykor kisvállalkozásként született a németországi Mendenben az idők során nemzetközi nagyvállalattá fejlődött. Napjainkban a Kludi cégcsoport nyolc üzemet, tíz értékesítővállalatot és hat képviseleti irodát tudhat magáénak. Ennek a fejlődésnek lényeges alapeleme, hogy nem csak a vállalat, de a termékpaletta is folyamatos fejlesztésen és bővítésen esett át, hogy mára egy minden igényt kielégítő szortimentet kínálhasson. 

A Kludi a konyhai- és fürdőszobai csaptelepek ismert és elismert gyártója, de kínálatában a zuhanyrendszerek, sőt, orvosi csaptelepek is megtalálhatóak, melyek mindegyike a Kludi név tradíciójához híven megbízható minőséget képviselnek.


MAPEI 

A Mapei termékei, ragasztók és az építőipari segédanyagok, hozzájárulnak az életminőségünk jobbá tételéhez és lakókörnyezetünk esztétikájának, komfortjának és biztonságának javításához. A Mapei termékek ugyanis az otthonunkban mindenhol megtalálhatóak, a padló alatt, a betonpillérekben és a történelmi épületek homlokzatain is. Gyakran láthatatlanok és a szem elől rejtve maradnak, ugyanakkor elválaszthatatlanok azoktól az elemektől, amelyek a kötőerősségüknek köszönhetően tartoznak össze.

Másrészről a termékek teljesítményének és színeinek széles skálája nem csak a megbízhatóságot és stabilitást biztosítják, hanem segítik, és arra buzdítják a szakembereket, tervezőket és designereket, hogy további szebb, egészségesebb és biztonságosabb épületeket alkossanak.

Kiemelt fontosságot tulajdonítunk a szakemberképzésnek, hiszen a jó minőségű termék csak egyik része a sikernek, sok múlik az azt felhasználó szakembereken is, ezért folyamatosan szervezünk a különböző szakmai képzéseket, kihelyezett formában is, a kereskedő partnereink üzleteiben, telephelyein.

Partnereinket folyamatosan támogatjuk, a megoldásokat nyújtó termékrendszereinkkel, szolgáltatásainkkal nem csak a reklamáció-kezelés, a marketing, a logisztika, de ugyanúgy az értékesítési vagy a pénzügyi területen is. 

PARADYZ

A Paradyż Csoport több mint huszonöt éves fennállása alatt világos, felismerhető stílust hoztunk létre. Termékeink kitűnnek modern formavilágokkal, a gondosan kidolgozott részletekkel, továbbá a komplett fali csempe-járólap kollekciók széles választékával, valamint a sokféle díszítő elemmel. Ez gyakorlatilag végtelen lehetőséget biztosít a belső terek sajátos jellegű kialakítására. Nagy súlyt fektetünk a modern technológiára - Lengyelországban első gyártóként dobtunk a piacra olyan termékeket, mint az: üvegesített felületű, fagyálló járólap, a félig polírozott gres lap, rektifikált lap, de mindenek előtt az innovatív digitális technológiával nyomtatott díszített lapok. Ajánlatunkban abszolút újdonságnak számítanak az ügyfél speciális, egyedi megrendelésére gyártott, nagyformátumú üveg dekorációk.

Az öt gyártóüzemünkben (mindegyik a Lódzi Speciális Gazdasági Övezet területén található) a legmodernebb gépparkon gyártjuk termékeinket, valamint a legfejlettebb és a szigorú, Integrált Vállalatirányítási Rendszerek Politikáján alapuló minőségellenőrzésnek alávetett technológiát használunk, ami magában foglalja az ISO 9001:2008 Minőségirányítási Rendszert, az ISO 14001:2004 Környezetgazdálkodási Rendszert, valamint a PN-N 18001 és az OHSAS 18001:2007 Munkavédelmi Irányítási Rendszereket.


RAVAK

Arra szakosodtunk, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljunk a fürdőszobák berendezése terén. Kínálatunkban akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók. Több, mint 50 országban tevékenykedünk és nemcsak Csehország, hanem egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata vagyunk.

Tervezőink kezei közül olyan eredeti termékek születtek, melyek a befolyásolták a nemzetközi dizájn fürdőszoba trendeket, mint például az Evolution kád a fiatal Kryštof Nosál tervező műhelyéből, vagy 2002 -ben Achim Storz által tervezett LoveStory kád az osztrák STORZ Design stúdiótól. A LoveStory kád nem csupán piacunkon lett a kádak ikona, hanem a nemzetközi piacokon is sikeres lett. 2013 -ban a LoveStory folytatódott és letisztult vonalvezetéssel született újjá LoveStory II megnevezéssel. Az elmúlt években bevezettük a legszélesebb fürdőszobai dizájn koncepciót Chrome név alatt. Egy harmonikus megjelenést jelent a fürdőszobában, melyet Kryštof Nosál tervezett.

A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Nemcsak a hatás kedvéért gyártunk, hanem elsősorban a vásárlóink igényeinek megfelelően. Ebben megerősített minket, hogy 2015-ben már ötödször elnyertük a Superbrands díjat.

Hisszük, hogy vannak dolgok, melyek évek múltán is ugyanazt az örömet nyújtják. Termékeink legfőbb előnyei a fürdőszobai koncepciók (dizájn összhang) kialakítása és az egyedi méretű termékek gyártásának képessége.

TUBADZIN 

Csempék és járólapok.

ZALAKERÁMIA

A Zalakerámia Zrt. a legnagyobb hazai burkolólap gyártó. Fő tevékenysége: fal- és padlóburkoló lapok, gres lapok gyártása, kül- és belföldi forgalmazása, valamint a saját tulajdonban lévő bányák üzemeltetése. Székhelye: Tófej. Kevés olyan magyar márka van a hazai piacon, amelyről elmondható, hogy generációk ismerik és kategóriájában fennállása óta piacvezető.

A Zalakerámia tradicionális kerámia burkolólap márka, amely évről-évre a fejlesztésekben élen járva, folyamatosan bővítette portfólióját. Az utóbbi évekre mindez olyan lendületes és modern termékcsaládokat eredményezett, amelyek alapja az egyediségre, kreativitásra törekvés, ahol a színek és formák ötletes variációjával bármilyen hatás elérhető. Ezek után joggal elmondható, hogy mindez a nemzetközi divattrendek hazai képviselőjévé tette a Zalakerámiát.