25.Jubileumi Gála - Negyed század az építőipar jegyében

A Csík Zenekar és Rúzsa Magdi voltak a vendégelőadói a kiskőrösi Akker-Plus Kft. fennállásának 25. évfordulója alkalmából szervezett Jubileumi Gálaestnek június 4-én, csütörtökön. A különleges programokban és vendégekben bővelkedő estnek a kecskeméti Katona József Színház adott otthont.

-        Ha rövid időre is, néha nem árt megtorpanni, hátranézni, nyugodtan áttekinteni a megtett utat, és talán – miért is ne? – örülni neki, hogy eljutottunk idáig. Azt gondolom, ez a néhány sor pontosan összefoglalja mindazt, amiről ez a mai, jubileumi este szól. – ezzel az idézettel nyitotta meg Danyi Judit, színészművésznő a gálát.

Az Akker-Plus Kft. most már egy negyedszázadnyi kis történelemre tekinthet vissza a sajátjaként. A száz százalékban magyar tulajdonú cég alapításánál világos és egyértelmű célkitűzés volt: egy hatékonyan működő, az építőanyag-kereskedelem területén meghatározó vállalat létrehozása. Az Akker-Plus Kft. értékesítési filozófiájának legfontosabb eleme, hogy kiváló minőségű termékekhez szakképzett vevőszolgálat, tanácsadói értékestés és magas szintű szolgáltatások kapcsolódjanak.A céltudatos és kemény munka mellett azonban a sikernek van még egy titka. Az, hogy az ember nem fél rajta osztozni. Aki ad, az kap is, aki vet, az arat is.

-        Az Akker-Plus Kft. kezdetektől fogva vallja, hogy a partnereinktől, vásárlóinktól, és a településeinktől kapott bizalmat kötelességünk meghálálni azzal, hogy időt, energiát és anyagi támogatást fektetünk a bennünket körülvevő társadalmi-, kulturális- vagy éppen sportéleti szívügyekbe. Gondolhatunk többek között a kecskeméti női kézilabda csapatra, a soltvadkerti asztaliteniszezőkre, de nem véletlen az sem, hogy éppen a Katona József Színház ad otthon ma este ennek a jubileumi ünnepségnek, ahogyan a Csík Zenekarral több, mint tíz éve tartó közös út is még élvezetesebbé és értékesebbé teszi az eddig elért eredményeket. – folytatta Danyi Judit.

Persze, az üzleti életben mindig ki vagyunk téve a gazdasági-, környezeti tényezők játékának, és néha nehéz talpon maradni. A csütörtök este jeles bizonyítéka annak, hogy Akker-Plus Kft. mindig sikeresen vette az akadályokat és mindmáig megőrizte meghatározó szerepét ebben a piaci szegmensben.

 A köszöntő után Endrődi Ferenc, az Akker-Plus Kft. ügyvezető igazgatója tartotta meg ünnepi beszédét, amit a Csík Zenekar csodálatos koncertje és Rúzsa Magdi előadása követett, majd a jelen lévő munkatársak, partnerek és barátok Kecskeméti Krisztián olimpiai bajnok chef és Varga Sándor chef (Bagatell Étterem) elkészítésében kóstolhattak meg valódi ételkülönlegességeket.