Nyolc éve annak, hogy elindult a kiskőrösi Hufbau-Akker szak- és barkácsáruház. Akkor sokan tágra nyílt pupillákkal figyelték az Akker-Plus Kft. bátorságát, hisz a válság éveiben profilt bővíteni merész vállalkozásnak tűnt. Döntésük sikerét mi sem igazolja jobban, mint az, hogy idén július 5-6-án ünnepli nyolcadik születésnapját az áruház. Ezalkalomból Turú Dáviddal, a Hufbau-Akker áruházdivíziójának vezetőjével beszélgettünk.

Olyannyira bevált az áruházkoncepció, hogy tavaly Soltvadkerten és Kecskeméten is áruházakat nyitottunk – vágott a dolgok közepébe Turú Dávid. Majd hozzátette, több ponton összeér az áruházak kínálata, ugyanakkor tudni érdemes, hogy Vadkerten és Kecskeméten termékszortiment bővítés is történt, de alapvetően ezeken a helyeken a jövőben is építőanyag-szakáruházi kínálatot találnak nálunk az építkezni és felújítani vágyók.

 – Ezúton, magával a születésnapi rendezvényünkkel is szeretnénk megköszönni azt a majd’ egy évtizedes bizalmat, amivel vásárlóink a kiskőrösi barkácsáruház felé fordulnak. A nyitáskor igyekeztünk egy megérzett igényre reagálni, hisz a klasszikus tüzépes termékkör mellett egyre komolyabb érdeklődés mutatkozott arra, hogy az építkezés következő lépéseit is egy helyről szolgáljuk ki. Ezernégyszáz négyzetméteres szak-és barkácsáruházunk kínálatát évről-évre módosítjuk, bővítjük a lakosság és a szakkivitelezők igényeinek megfelelően. Mára közel 80 ezer terméket kínálunk a festéktől, a csempétől, a gépészeti, barkács, villamossági, kertépítési-szépítési keresztül a lámpán át a műszaki cikkig. Gyakorlatilag aki velünk kezd építkezni az az alapkő letételtől a kulcsátadásig egy helyről szerezhet be mindent, ami biztonságot, kiszámíthatóságot ad, és kedvezőbb beszerzési árakat is, persze, ami nem elhanyagolható szempont egy házépítés során. A lakosság mellett azonban a profi kivitelezők igényeire is igyekszünk innovatív választ adni. Professzionális gépekkel, szerszámokkal segítjük felhalmozódott munkájuk minél gyorsabb elvégzését. Illetve azzal, hogy kiemelten figyelünk arra, hogy lehetőleg mindent megkapjanak nálunk a szerszámoktól a segédanyagokig egy helyen, hogy ezzel is időt takaríthassanak meg összetett, elismerésre méltó munkájuk során.

Hálásak vagyunk azért, hogy a környék mára ismeri és elismeri tevékenységünket. Mi pedig munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk reagálni a kihívásokra. Kollégáimnak ezúton is köszönöm a kitartó, alapos munkát. Az elmúlt 8 év sikere nélkülük nem létezne, hisz alapkövei a sikernek.

A bizalmat idén is egy nagyszabású születésnapi akcióval szeretnénk megköszönni. Július 5-én és 6-án, két napon jó néhány termékünk árát lenyomjuk, és egy jelentős készletkisöprést is tartunk, hogy helyet teremtsünk az új terméktípusoknak, innovációknak.

A jó árak mellett szombaton délelőtt 10 órától Bede Róbert a Paprika Tv sztárséfje lesz áruházunk vendége, aki együtt süt-főz velünk, vásárlóink pedig nem csak tanulhatnak tőle, meg is kóstolhatják műveit. Mindenkit szeretettel várunk!

Kiskőrös, Hufbau-Akker Szak-és barkácsáruház

Kiskőrös, Dózsa György út 67.