A Hufbau-Akker kalaznói kalandjai

KALAZNÓI KALAND | 1. RÉSZ 

Adott egy gyönyörű, de romosodó, paraszt polgári ház, illetve egy a fővárosból és a média sodrásából a vidéki gyökereihez visszataláló, elhivatott férfi, aki nagy kalandra vállalkozott, mi pedig szorosan melléálltunk. Lelkesedés, összeomlás, sírás és nevetés – ezt ígéri az a videósorozat, melyben Pálinkás Norbert felújítja a kalaznói műemlék védelem alatt álló házat. S ahogy ígéri, mindeközben egyfajta emberkísérletet is végez magán, hisz a ház vélhetően épp úgy ezer váratlan kérdés és feladat elé állítja, mint az emberi kapcsolatok tekintetében is kétségbeejtően szép élet...


Íme a sorozat első része, katt ide érte!

KALAZNÓI KALAND | 2. RÉSZ 

Hogyan lesz egy kiszolgált hűtőből lézerállvány? Zara és Bronson, a két boxer hogyan lett a talicska és a markológép fő ellensége? Mi van akkor, ha az ember meg akarja látogatni a szomszédait, de rájön, hogy a szomszéd is ő maga? Ezekre a kérdésekre is választ ad a Tolna megyei kis faluban, Kalaznón Pálinkás Norbi rendező-építkező, Pityu, aki újra és újra megilletődik, amikor rájön, hogy a kamera folyton forog, és Marika, aki segít életet adni annak a darabka földnek, ahol Norbi, a szép, ám romosodó, paraszt polgári ház felújításával párhuzamosan szeretné elindítani önellátó gazdálkodását is.

Íme a sorozat második része, katt ide érte!

KALAZNÓI KALAND | 3. RÉSZ  

Házkitűzés, repedés szemrevételezés és szobasiratás. Ezek az Élet, Érzés, Kalaznó sorozat legújabb részének kulcsszavai. Norbi folytatta kalaznói házának felújítását. A segítség, Krisztián ugyan nem érkezett meg a napfelkeltével, így a többieknek erősen túlórába hajlott a nap, de Gábor az építész pontos volt, s mint kiderült, Pityu, a szárnysegéd, illetve Guszti a fiatal, ám annál szorgalmasabb fiú és Norbi egész jól boldogultak az alap kitűzésével. De persze nyugtával dicsérjük a napot…Íme a sorozat harmadik része, katt ide érte!


A műsor támogatója az idén 30 éves Hufbau-Akker!