Április 10. és 13. között vásároljon ezrekkel olcsóbban a Hufbau-Akker kalocsai szaküzletében!

- Az új vezetők friss szemlélete mindig hoz újdonságokat. Mire számíthatunk a kalocsai műszaki szaküzlet tekintetében a következő hónapokban?

- Hamarosan egy nagy akciódömpingre a Tavaszi vásár keretében. No, de hogy az elején kezdjem: az eddig megszokott részletes szaktanácsadás, rugalmasság, Kalocsán belüli ingyenes kiszállítás, a kiemelt garanciális ügyintézés és széles választék mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy jót, jó áron értékesítsünk azoknak, akik betérnek hozzánk. Így a műszaki termék skálánkon régi és új modellek, prémium és alaptermékek is szerepelnek, melyekre különféle fizetési alternatívákat kínálunk a hiteltől a vásárlási utalványokig.


- Outletes termékek is? Egyáltalán mit jelent ezesetben az outlet?

- Nézze csak azt a hűtőt, ami ott van a sarokban! Az egy amerikai Syde by Syde modell, ami hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend nagy beltere, praktikus jégkocka adagolója és italhűtő felszereltsége okán. 2015-ben gyártották. Akkor 490 ezer forintba került. Az alapján, amit tud, ma is a prémium kategóriába tartozik, de ugye régi modell. Ez utóbbi oknál fogva ezt mi 190 ezer forintért áruljuk. Ki ne szeretne, egy prémium modellt akár negyedáron megkapni?! Ez az outlet a egyik részről. És van ennek egy másik típusa. Érdemes tudni, hogy a gyártók és mi üzletek is szigorú szabályok szerint raktározunk, értékesítünk. Épp ezért, nem csak a terméknek, a csomagolásnak is sérülésmentesnek kell lennie. Ha sérül a csomagolás, azonnal veszít az értékéből az áru, akkor is, ha a termék maga nem sérült. Ezek a készülékek azonban sosem használtak, és ha sérültek is, maximum van egy-két kisebb, általában alig látható karolás van rajtuk, emiatt azonban az eredetinél jóval nyomottabb áron értékesítjük őket, pedig műszakilag kutya bajuk. A prémium termékekre nagy az igény, de az is igény, hogy ezek elérhető árúak legyenek. Ezt felismertük, ezért a termékskálánk kis százalékát outletes modellek teszik ki, melyekre, ahogy bármi másra, hivatalos, teljes körű garanciát adunk.
- Lesz olcsó mosógép is az április 10. és 13. között hirdetett Tavaszi Vásár idején vagy a névből adódóan inkább kerti szerszámok vásárlására készülhetek?

- Lesz minden! A Tavaszi Vásárunk idején mosógépet, kerékpárokat, fűnyírót, villanyborotvát, asztali grillt, de szennyvíz szivattyút is ezrekkel olcsóbban vehet, mint szokott. Érdemes lesz azonban sietni, mert ezek az extra kedvezmények csak április 10. és 13. között lesznek érvényesek.