Az Akker-Plus Kft. továbbra is száz százalékos kapacitással működik

FONTOS!

Az Akker-Plus Kft. továbbra is száz százalékos kapacitással működik!

A központi intézkedések ismeretében, az egészségmegóvás és a koronavírus-járvány megfékezése érdekében, minden ide vonatkozó szabályt betartva, igyekszünk ezekben a napokban is gördülékenyen kiszolgálni Vásárlóinkat.

A kormányzati intézkedés szerint – minden egységünkben – csak délután három óráig tartunk, tarthatunk nyitva, viszont mi ezt követően is dolgozunk: a rendelésfelvétel, az ajánlatfelvétel és ajánlatkészítés, illetve a kiszállítás a megszokott nyitvatartási rendben működik, csak nem személyesen.

Rendeléseiteket, igényeiteket 15 óra után telefonon vagy e-mailben tudjátok eljuttatni értékesítő kollégáinkhoz, akik az eddigi rend szerint kezelik azokat. 

ÁRUHÁZAINK ELÉRHETŐSÉGEIÉRT KATTINTS IDE!

Igyekszünk ebben a nem könnyű helyzetben is, felelősséggel megtalálni a legjobb megoldásokat.

Úgy véljük, hogy a jelenlegi információk alapján képesek leszünk fenntartani egy normális ügymenetet és betartani az ígért határidőket az építőanyag kiszállítás területén, ugyanakkor a kormányzati intézkedésekkel összhangban minden nap újraértékeljük a helyzetet és tájékoztatunk a változásokról.


Ugyanitt szeretnénk Benneteket arról is tájékoztatni, hogy felelősségteljes vállalkozásként – mind munkatársaink, mind a Ti érdekében – biztonsági intézkedéseket vezettünk be telephelyeinken és áruházainkban, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy mindannyiunk védelmében szeretnénk a személyes kapcsolattartást redukálni és telefonos, illetve online csatornákra terelni. Kérünk, ebben legyetek Ti is partnerek. Mi pedig igyekszünk az új helyzethez igazodva továbbra is gyorsak, pontosak lenni.

Mindannyiunk védelme érdekében üzleteinkben a következőket tesszük:

– folyamatosan fertőtlenítjük kezeinket az egységeinkben található fertőtlenítő folyadékkal, melynek használatára – ha mégis halaszthatatlan a személyes találkozó és bejöttök – Benneteket is kérünk

– szíves megértéseteket megköszönve: mellőzzük a kézfogást és tartunk kellő távolságot
– kollégáink számára szájmaszk és a védőkesztyű használatát rendeltük el

– óránként szellőztetünk

– takarítószemélyzetünket megkértük, így az eddigihez képest hosszítottabb munkarendben, naponta többször fertőtlenítik a kilincseket, valamint a közös és saját használatú eszközöket


Reméljük, hogy mihamarabb rendeződik az egészségügyi helyzet és újult erővel ismét a munkánkkal foglalkozhatunk.

Addig is köszönjük szíves megértéseteket és közreműködéseteket.


Endrődi Ferenc Pál
tulajdonos ügyvezető