Díjazzuk az ajánlást!

Tisztelt Partnerünk!

Építőpontjainkon és áruházainkban munkatársaink az építőanyagon kívül számos olyan terméket értékesítenek, melyek az otthonépítések befejezéséhez feltétlenül szükségesek - a gépészeti anyagoktól kezdve a nyílászárókon és szanitereken át a burkolási termékekig.

Korábbi tapasztalatunk, hogy a szerkezetkész állapotig a építőanyagok vásárlását a kivitelező partnereink bonyolítják az építtetők részére, de az azt követő termékek és a legjobb ajánlatok felkutatásában a vásárlók magukra maradnak.

Közvélemény kutatásunk során az is kiderült, hogy a kiskereskedelmi vásárlók elsősorban a kivitelező szakemberek, vagyis az Önök ajánlásai alapján döntenek, ezért álmodtuk meg a „Díjazzuk az ajánlást!” névre hallgató nyereményjátékunkat.

A játék részletei:A legjobb ajánlók - vagyis azon partnereink között akiknek a hozzánk irányított ügyfelek összesített vásárlási értéke a legmagasabb - 11 fő részére 3 napos két éjszakás csehországi utat sorsolunk. 

A játékban való részvétel feltétele, hogy Ön, mint Partnerünk mielőtt hozzánk irányít egy ügyfelet, átadja neki üzleteink valamelyikében kapott kuponok egyikét. 

Ez azért is szükséges, hogy a hozzánk érkezett vásárlókat az adott kivitelező partnerhez, vagyis Önhöz sorolhassuk majd, és így mérni tudjuk a vásárlási értéket.


Az ajánlás alapján az összesített legmagasabb vásárlási értéket elérő partnerünknek 2 főre szóló ajándékutat adunk. Majd az értékben őt követő kivitelezők között 1-1, összesen 9 utat osztunk ki.  Illetve két főre szóló ajándékutat sorsolunk az ajánlott vásárlók között is.


A játék május 15-én indul és augusztus 30-ig tart. 

Az utazás pedig várhatóan 2017. szeptemberében lesz majd.

Adja át megrendelőinek, ismerőseinek a kuponokat, és legyen Ön az egyike azon szerencsés nyerteseknek, akiknek ajánlását csehországi úttal díjazzuk!

Sok ajánlást, sok szerencsét kívánunk!


Hufbau-Akker Tüzép | Áruház