Dolgozhatunk tovább

[2020. 03. 31.] Péntektől kijárási korlátozás van érvényben, ez a bejelentés azonban az Akker-Plus Kft. működésének tekintetében semmilyen változást nem hozott.

Sőt!

Számunkra nagyon fontos, hogy a kijárást korlátozó rendelet szó szerint említi, hogy az építőanyagot, építkezéshez szükséges eszközöket és a műszaki cikkeket forgalmazó kereskedések működhetnek és ezekbe a kereskedésekbe – 15 óráig – be lehet menni vásárolni. Vagyis dolgozhatunk tovább!

Dolgozunk is! Ugyanakkor szeretnénk tájékoztatni, hogy dolgozóink egészségének védelme érdekében úgy döntöttünk, hogy áruházaink és telephelyeink (a kiskőrösi szak- és barkácsáruház és a kalocsai műszaki szaküzlet kivétel) bejáratának közelében Építőanyag Értékesítési és Átvételi Pontokat nyitottunk, azért, hogy minimalizáljuk a fertőzésveszélyt.

 
Amit az Építőanyag Értékesítési és Átvételi Pontok működéséről tudni érdemes:


➢➢➢ A megrendeléseket főleg telefonon és emailen fogadjuk. Elérhetőségeink IDE KATTINTVA ELÉRHETŐEK!

➢➢➢  Akinek mégis muszáj személyesen érkeznie azt az Értékesítési és Átvételi Pontra delegáljuk, ahol le tudja adni megrendelését

➢➢➢ Az árajánlat elkészítését és elfogadását követően összekészítjük a megrendelt termékeket és segítünk felpakolni vagy kivisszük a kért szállítási címre

➢➢➢ Átutalással vagy banki terminál segítségével értékesítő kollégánknál és sofőrjeinknél is rendezni lehet a számlát (Ha csak lehet, mellőzük a készpénz használatot!).

➢➢➢ Átadjuk a számlát, segítünk felrakni vagy lepakolni a termékeket és elköszönünk.

Kollégáink maguk és Vásárlóink védelmében, tartani fogják a másfél-két méter méter távolságot, és mellőzni fogják a kézfogást. A megértést köszönjük! Ígérjük bepótoljuk!

Természetesen továbbra is igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy segítsük a munkát! Hiszünk benne, hogy Együtt ezt is megoldjuk!


Vigyázzunk egymásra!