Élethű műfenyő? Igen! Nálunk van ilyen!


A műfenyők abszolút előnye a vágott fenyőkkel szemben, hogy tűleveleiket nem hullajtják, nem száradnak el, illetve nem csepeg a gyanta. Kis helyen is könnyedén tárolhatóak és évről évre felhasználhatóak. 

Az általunk kínált műfenyők élethűek, természetes megjelenéssel bírnak, a színek részletesen kidolgozottak, élő fa társaik legszebbjeikről lettek mintázva. A műfenyő bírja a „meleg levegőt”. Levele nem hullik, rugalmas és ugyanolyan tökéletes lesz a formája évek múltán is, mint az első összeszerelésnél. 

A műfenyő levelei fémszállal vannak megerősítve, ágai erős acélból készültek, így nem kell attól tartani, hogy eltörik, elszakad vagy lehajlik a karácsonyi díszek súlya alatt. A masszív és stabil fémtalp biztosítja, hogy a műfenyő ne dőljön el, az ágakat beakasztós rendszerrel lehet a fa törzsére feltenni, használat után egyszerűen visszacsomagolható eredeti dobozába. 
Ma már több típus levele speciális égésképtelen műanyagból készült így attól sem kell tartani, hogy meggyulladhat.

Kiskőrösi áruházunkban és kalocsai szaküzletünkben mi is jelentős műfenő kínálattal várjuk vásárlóinkat. Üzleteinkben megtalálhatóak a hosszú tűlevelű és a klasszikus, rövid levelű változatok. A hosszú tűlevelű műfenyők közül választhatnak vásárlóink a havas ágvégű vagy a zúzmarás benyomást keltő fenyőfák, illetve az erdei fenyők sötétzöld levelű változataiból is.
Ráadásul mi nem csak az aktualitást vagyis a karácsonyt követően adjuk őket akciós áron, hanem egész decemberben.