Gratulálunk! Gazdára talált a két nyeremény kerékpár

Két hölgynek kedvezett a szerencse! Kiskőrösi áruházunk nyereményjátékán a Tabdin lakó Rozinger Istvánné, kalocsai szaküzletünk ünnepi akcióján pedig a hajósi Kanalas Lajosné nyerte meg azt a kerékpárt, melyre az április 7. és 13. között rendezett Tavaszi Vásáron történő vásárlással váltak esélyessé.


Kalocsai szaküzletünk nyertese Kanalas Lajosné hajósi vásárlónk

Kiskőrösön április 7. és 8-án, két napon át, Kalocsán április 10. és 13. között, négy napon át vártuk tavaszi vásári rendkívüli akciókkal vásárlóinkat. A megtisztelő bizalma pedig mindenkinek egy kuponnal köszöntük meg. Melyet kitöltve bárki esélyessé vált a kerékpárok megnyerésére.
A többszáz kitöltött kupon közül április 18-án kedden, egy-egy épp az üzletünkben járó vásárlónkat megkérve húztuk ki a szerencsés nyertesek nevét. 
A nyertesek, Kanalas Lajosné és Rozinger Istvánné már át is vették a járgányokat, melyeknek használatához jó egészséget kívánunk Nekik!


Kiskőrösi áruházunk nyertese Rozinger Istvánné tabdi vásárlónk

A részvételt és a vásárlást mindenkinek köszönjük! Érdemes lesz a jövőben is nálunk vásárolni, a közelgő nyár alkalmával további akciókkal, játékokkal készülünk!