Harminc éve történt…

”Saját boldogságunk, jobb jövőnk a kezünkben van.
Ezt a lehetőséget nem szabad elszalasztani.”

Harminc éve történt,

…hogy jelmondatunk szellemében elindítottuk az Akasztói Tüzelő- és Építőanyag Kereskedelmi Kft.-t.

Célunk a kezdetektől fogva világos és egyértelmű volt: egy hatékonyan működő az építőanyag-kereskedelem területen meghatározó vállalat létrehozása. Nem volt más dolgunk, mint figyelni, alkalmazkodni, kapcsolatokat kialakítani és ápolni: barátokat és szövetségeseket szerezni. Múlt az idő, s mi tégláról téglára építgettük cégünket, arra törekedve, hogy munkánk révén életünk is értékesebbé váljon. Meggyőződésem, hogy jó úton járunk.

Cégcsoportunk a Hufbau Kft. egyik első vállalata az Akker-Plus Kft. az 1990-ben megnyitott akasztói telephelyen kezdte el az építőanyag-kereskedelmet. Tevékenységünk során a forgalmazott termékek és a kapcsolodó szolgáltatások köre évről évre bővült, a lakossági igények minél teljesebb kielégítése pedig lehetővé tette dinamikus fejlődésünket. Cégünk vevőköre és kapcsolatai fokozatosan a régió más területeire is kiterjedtek, így Akasztó után 1993-ban Soltvadkerten, 1995-ben pedig Kiskőrösön további két telepet nyitottunk. Mára ebben a térségben a lakossági építkezések és más beruházások közel 100%-át társaságunk látja el építőanyaggal. Az új kihívásokhoz igazodó folyamatos fejlődés következő állomása az 1999-ben megnyílt kecskeméti üzletünk volt, ahol ma már négy hektárnyi telephelyen várjuk vevőinket.


Hagyomány és korszerű szakértelem, mesteri szinten

Az elmúlt három évtized alatt a Hufbau-Akker Tüzép az ország egyik legnagyobb építőanyag-kereskedelmi vállalkozásává vált. A dinamikus fejlődés eredményeként ma már kilenc kereskedelmi egységünkkel négy telephelyünk mellett nyílászáró és burkoló szaküzletekkel, egy nagykereskedelmi részleggel, egy barkácsáruházzal és egy műszaki szaküzlettel állunk vásárlóink, megrendelőink rendelkezésére.

Az Akker-Plus Kft. elsősorban a minőségi építőanyagok forgalmazása révén szerezte meg pozícióját. Ezek a termékek szinte kivétel nélkül tanúsított minőségi rendszer (ISO 9001) keretében gyártott termékek, ami garantálja állandó és egyenletesen magas minőségüket.
A folyamatos és tudatos fejlesztés keretében – mely cégünk egyik igen fontos jellemzője – kialakítottuk a kiszolgálás és a kínált szolgáltatások minőségével kapcsolatos rövid távú stratégiai elképzeléseinket is. Az ebben megfogalmazott alapvető cél a minőségközpontú szemlélet, a minőség iránti elkötelezettség és az erre alapozott mind magasabb fokú vevői megelégedettség elérése. Minőségi stratégiánkban megfogalmazott céljaink megvalósítását az ISO 9001 minőségügyi szabvány alapján kialakított és hivatalosan tanúsított minőségbiztosítási rendszer bevezetésével értük el 2012-ben. Minőségpolitikai fejlesztéseink nélkülözhetetlenek piacvezetői pozíciónk megtartásához, ugyanakkor meggyőződésünk, hogy törekvéseink végső és legfontosabb nyertesei a termékekkel és a kiszolgálással az egyre elégedettebb vásárlók.

„…mert ugyan melyik méhecske mondhatja el, ezt a mézet én készítettem…”

Utunk merre vezet tovább? A híres spanyolországi zarándoklatot, a Szent Jakab utat megjárt ismerőseink mondjak: az Útját mindenkinek végig kell járni. Mi is így gondoljuk. Tudjuk, nem ülhetünk ölbe tett kézzel, ügyfeleink nem ezt várjak tőlük. Menni kell tovább utunkon! Ez pedig a fejlődés, a fejlesztés útja, hogy Önök, ahogy eddig – a jövőben is elégedett partnereink legyenek.
Új beszerzési lehetősegeket, értékesítési csatornákat, finanszírozási lehetősegeket kell felkutatnunk, új telephelyeket kell létrehoznunk, hatékonyabb szervezeti modelleket kell alkalmaznunk, vásárlóinknak mindig a legkedvezőbb ár-érték aránnyal bíró termékeket kell kínálnunk. Végül, de nem utolsósorban – új barátokat kell találnunk.

Mindezek érdekében alapítottuk meg 2004-ben – számos hasonlóan ambiciózus társasággal együtt – a HUFBAU csoportot, amely rövid idő alatt Magyarország legnagyobb építőanyag beszerző és értékesítő társaságává vált. Elve az együttműködés kínálta lehetőségekkel ma mar a nyugati kereskedelmi hálózatokhoz hasonlóan kiváló minőségű termékekkel, a legkedvezőbb árakkal és saját márkás termékcsaláddal állunk vevőink rendelkezésére.

A folyamatos fejlesztéseknek, beszállítóinknak köszönhetően bátran kijelenthetjük: a legkiválóbb gyártók legújabb termékeit a szakemberek nálunk is éppúgy megvásárolhatják mint bárhol Európában, mindemellett megfelelő infrastruktúrával rendelkezünk ahhoz, hogy vevőinket magas színvonalon, a határidők pontos betartásával szolgálhassuk ki.

Természetesen ehhez szükséges egy hatékony nagyvállalati struktúra, kiépített szervezeti hierarchia, jól működő telephelyek, jól működő logisztika, fejlett informatikai háttér, értékesítési hálózat és pénzügyi források, ám mindenek előtt talán a legfontosabb – az emberi tényező.

Meggyőződésünk, hogy menedzsmentünk motiváltsága, siker- és partnerorientáltsága, dolgozóink szakértelme, hozzáállása, lojalitása és kimagasló munkabírása nélkül vállalkozásunk korántsem lenne ilyen eredményes.

Ahogyan vevőink bizalma nélkül sem lehetnénk jelen három évtizede a piacon.
Ezúton is köszönjük Önöknek az évtizedek óta töretlen hűséget!

Endrődi Ferenc, tulajdonos, ügyvezető
Csatai József, tulajdonos
Turú Gábor, tulajdonos

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023