Jótanácsok 2017 - Töltse le ingyen és spóroljon akár 50 ezer forintot

Jótanácsok kiadványunkban összegyűjtöttük Önnek a magyar építőanyag-piac korszerű és releváns kínálatát ahhoz, hogy építkező, felújító munkájának minden szakaszában a legmegfelelőbb anyagot választhassa.

Az építőanyag választékban az eligazodást nagyban segítik a jó építőanyag-kereskedők. Segítségünkkel Ön értékes időt és sok pénzt takaríthat meg, nemcsak a beszerzéskor, hanem a beépítést követően a rezsiköltségekből is. Az építkezés folyamatának egyik kulcsmozzanata az anyagmozgatás.

Tekintse meg aktuális kampányfilmünket és szerezze meg kiadványunkat ingyen a képre kattintva.

Töltse le kiadványunkat ingyen és spóroljon akár 50 ezer forintot!


Jó készletezéssel, egymással kompatibilis technikai szerkezetű anyagokkal, azok határidőre történő leszállításával, pontos mennyiségekkel és jó árakkal állunk rendelkezésre ahhoz, hogy Ön elégedett vásárlónk legyen.

Tekintse meg válogatásunkat a hazai építőanyag-gyártók és multinacionális márkák képviselőinek termékeiből, az építkezés teljes rendszerének tükrében: az alapozástól a tetőépítésen át a festésig minden munkafolyamathoz talál lépésről lépésre tippeket, jótanácsokat.

Kérjen további segítséget szakembereinktől építőanyag-szakkereskedéseinkben: kalkuláltassa ki a pontos anyagszükségletet, válassza ki az árban is megfelelő kombinációt és kövesse le kiadásait!

Használja ki kedvezményláncunkat, mellyel akár ötvenezer forintot is spórolhat az építőanyagon!

Lánckedvezényünkről szóló szabályzat részleteit ide kattintva olvashatja el.