Jövőd a Tét! – Pályaválasztási Kiállítást tartottak Kiskőrösön a Városi Sportcsarnokban

Nagy érdeklődésre tartott számot a Jövőd a Tét! Pályaválasztási Kiállítás október 20-án a kiskőrösi Városi Sportcsarnokban. Az eseményen a Hufbau-Akker is képviseltette magát.

A kiállítást Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta meg, majd Domonyi László, Kiskőrös polgármestere köszöntötte a vendégeket. A kiállítás fővédnöke Font Sándor, a térség országgyűlési képviselője volt

Egész Bács-Kiskun Megyéből érkeztek munkáltatók, vállalkozók, akik a bemutatták saját szakmájukat, szakterületüket a fiataloknak. A kiállítás keretében a Bács-Kiskun Megyei Iparkamara munkatársai „Miért érdemes tanulószerződést kötni?” címmel tájékoztatást tartottak az érdeklődő diákoknak.

A Hufbau-Akker képviseletében Baticz Péter, a kiskőrösi Hufbau-Akker Áruház áruházvezető-helyettese avatta be a számos kíváncsi fiatalt a kereskedelem és a cég munkájába.

Köszönjük a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának a remek szervezést!

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023