Megnyitott a Hufbau-Akker Szaküzlet Kalocsán

Csütörtök délután ünnepélyes keretek között nyitotta meg a volt CIB bank helyén kalocsai műszaki szaküzletét a kiskőrösi, kecskeméti, akasztói, és soltvadkerti kereskedéséről már sokak által ismert Hufbau-Akker.

A város elöljárói, az üzlet munkatársai, a város meghatározó gazdasági szereplői, valamint a sajtó megjelent képviselőinek körében Endrődi Ferenc, az Akker Plus Kft. tulajdonosa nyitotta meg az új kereskedést, néhány mondattal kitérve a cég hitvallására, elkötelezettségeire.

Elhangzott, a 25 éves múltra visszatekintő Akker Plus Kft. a profizmus, a hitelesség, és a kiszámíthatóság jegyében végzi munkáját, kiemelt figyelemmel kezeli ügyfeleit, és igyekszik minél jobb kapcsolatot kialakítani vásárlóival. A tulajdonos hangsúlyozta, munkájuk sok bizalmat kíván, aminek elérésére eddig is, és ezután is maximálisan törekszenek. Az alkalmat megragadva megköszönte az új üzlet kialakításában, berendezésében részt vevő kollégái munkáját.

A nemzetiszínű szalagot ezt követően Endrődi Ferenc és Turú Gábor tulajdonosok, valamint Kinyóné Lakatos Melinda alpolgármester asszony vágták át, majd koccintottak is a cég életében újabb mérföldkőnek számító üzlet megnyitására.

A megjelentek körbejárhatták, megtekinthették a felvonultatott kínálatot. Mint megtudtuk, azt az éppen aktuális szezonhoz, évszakhoz, és a vevői igényekhez igazodva folyamatosan alakítják, bővítik. Ha valaki mégsem találná meg a keresett modellt, bátran fordulhat az üzlet munkatársaihoz, akik készséggel tájékoztatják az aktuális árukészletről, a beszerzés lehetőségeiről.

A megnyitón az is elhangzott, az üzlet november 6-án, pénteken nyit, hétköznaponként 08:30-tól 17:30-ig, szombatonként 08:00-tól 13:00-ig tart nyitva, november 6-án és 7-én pedig különleges akciókkal várják a vevőket.

Forrás: kalohirek.hu

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023