Minden, ami a boldog karácsonyhoz kell

Ünnepi lázban ég a Hufbau-Akker kalocsai szaküzlete! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a karácsony közeledtével közel 100 termékük árát csökkentették, így kínálva igazi alternatívát az ajándékozóknak. Pénztárcáját kímélve lepheti meg családját egy ledes televízióval, a rég áhított mosó-szárítógéppel vagy egy kapszulás kávéfőzővel, melyhez most a kapszulát is akciós áron veheti meg Kalocsán, a Tomori utca 39/a-ban. Ha még nem tudja mivel okozzon meglepetést szenteste, inspirálódjon a Hu

A karácsony közeledtével a hosszú, téli estéken egyre jobban vágyunk a szívet melengető jó filmekre, az ünnepi meleg fényekre. Most azonban még sokak gondoltait az tölti ki tévénézés közben, hogy mit hozzon a Jézuska, aminek az egész család örülne.


Olyat venni, amit a társunk szeretne, de nem sejti, hogy lehetne. Nagy kihívás. A legtöbb családban azonban a vájtfülűek meghallják az évközbeni sóvárgásokat. Például, amikor anyu a vasárnapi ebéd után nem csak egy jó kávéra (esetleg kávéfőzőre) hanem egy mosogatógépre vágyva nyúlik el a kanapén. Természetesen csak azt követően, hogy elvarázsolta a lakodalmi mennyiségi mutatókat hozó edényhalmazt, miközben persze csak négy főre készült ebéd.

Emellett persze vannak olyan műszaki cikkek, melyek cseréjére a régi hívja fel a figyelmet. A porzsák tisztítása után is az orrán-száján köpő, tizenhetedik születésnapja alkalmából már inkább fújó, mint szívó porszívó cseréjének lehetősége akkor merül fel és dől el végérvényesen, amikor a szombat esti baráti vacsora előtt apuka és a nagylány is csak 5-5 percet hajlandó porszívózni az átkozott kis rakétával. 

A televízió cseréje kapcsán sokan nem tudják, hogy nem csak esztétikai és minőségi csere történik ilyenkor. Egy fél évvel ezelőtt kutatás szerint a háztartások 62%-ban található még képcsöves televízió, ami, talán bele sem gondolunk, de igen sokat fogyaszt, így ezek cseréjével jelentős megtakarítást lehet elérni.

A Hufbau-Akker kalocsai szaküzletében márkában és árban is sokféle kategóriát talál legyen szó televízióról, hűtőről, porszívóról, mosó- és szárítógépről vagy kávéfőzőről.


Ám ez még nem minden! A decemberben az adventi vasárnapokon is nyitva tartó kalocsai Hufbau-Akker részt vesz a kalohírek.hu kuponvarázs akciójában is, melynek köszönhetően aki betér a Tomori utcai üzletünkbe és okostelefonján (vagy kinyomtatva) bemutatja online kuponját 10 százalék engedményt kap ha hajszárítót, hajvasalót vagy hajsütő vasat vásárol. Így kíván minden eddigi és eljövendő vásárlójának kellemes karácsonyt Edina, Bea, Sinya és Ákos a kalocsai szaküzlet minden dolgozója.


Kattintson a karácsonyi akciókért!