Nem volt esélye a Szegednek a Hufbau-Akker KNKSE ellen

Rapatyi Tamás, KNKSE vezetőedző: “Végre összefogtak a lányok, csapatként játszottunk, egyenletes volt a játékunk, a hullámvölgyek jóval kisebbek voltak az eddigieknél, ezért jobban át tudtuk vészelni a nehézségeket. Amikor a védőfal nem működött, akkor a kapusunk Scholtz Andi segítette bravúros védéseivel a csapatot, most éreztem azt, hogy most játszottunk úgy, még egyszer mondom mint egy csapat, és ez nagyon jó érzés. Amit megbeszéltünk megcsináltuk, persze voltak hibáink, igyekszünk orvosolni azokat. Annak különösen örülök, hogy a védekezésben és a támadásban is óriási küzdeni akarást láttam. Hosszú rögös úton vagyunk, de jófelé halad a szekér.”

Marosán György, SZKKSE vezetőedző: “A technikai hibák száma és a védekezés volt a legnagyobb hibánk ezen a mérkőzésen, a két hármas védő területen katasztrofálisat teljesítettünk. Egyszerűen nem érkeztünk meg erre a mérkőzésre, nagyon alacsony frekvencián mozogtunk, lassú játékot játszottunk ami nálam nem tűrhető el és nem is tűröm el. 18 körül foultoltunk, de 35-öt tűztem ki erre a meccsre, amelytől szinte egy 20-szal elmaradtunk. Borzasztó kézilabdát játszottunk ma, ennyire rosszul nem szabad játszanunk egy ilyen jó csapat otthonában. Gyakorlatilag esélyünk nem volt egy pillanatig sem.”

A kecskeméti női kézisek legközelebb október 17-én, szombaton 16 órakor szerepelnek a bajnokságban, s a másik szegedi csapat otthonába lépnek pályára.

HUFBAU-AKKER Kecskeméti NKSE – Szeged KKSE 27-21 (16-10)

KNKSE gólszerzők: Kuhinkó 5 (1/1), Varga 7, Fehér 4 (2/2), Palotás 7, Fülöp 1, Trbovic 2, Szabó 1.

SZKKSE gólszerzők: Aron 1 (1/0), Berta 1, Albert 2 (3/2), Bárány 5 (1/1), Miklós 1, Kaposvári 3, Zsilák 2, Mikó 5, Szabó 1 (2/1)


Forrás: kesport.hu