NÖVEKEDÉSBEN: Új építőanyag áruházakat nyitunk!

Kecskeméti és soltvadkerti telepünkön is új építőanyag áruházunk nyílik 2018. június elsején.

A kiskőrösi és a kecskeméti térség vezető építőipari cégeként az 1990-es alapítást és akasztói nyitást követően, 1993-ban Soltvadkerten, 1995-ben Kiskőrösön, 1999-ben Kecskeméten nyitottunk építőanyag kereskedést. Majd az elmúlt években, bővítve a portfóliót 2011-ben Kiskőrösön barkácsáruházat, 2015-ben Kalocsán pedig műszaki szaküzletet nyitottunk. 

E dinamikus fejlődés újabb állomásához érkeztünk, eddig működő tüzép telepeink mellett Kecskeméten és Soltvadkerten is új építőanyag értékesítő áruházakat építettünk, melyekben eddig követett cégfilozófiánk mentén, a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetünk a személyes tanácsadói értékesítésre, a hagyományos kereskedői értékek tiszteletére, a korszerű kereskedelmi és értékesítési gyakorlatra, természetesen a szakmai professzionalizmus jegyében, folyamatosan képzett értékesítőkkel, a fogyasztók igényeihez igazodva.

Eddigi termékkínálatunk építőipari szerszámokkal és okos építőanyagokkal, azaz a közel nulla energiaigényű épületek építéséhez alkalmas árukészlettel bővül, illetve szélesebb termékskála megtekintésére nyílik lehetőség az építő- és burkolóanyagok, a nyílászárók, az építőanyag kiegészítők és a kemikáliák tekintetében is.

Június egytől szeretettel várjuk új áruházainkban! Kecskeméten a Könyves Kálmán krt. 22-26. alatt, Soltvadkerten pedig a Szentháromság u. 86-ban.