Együtt most is megoldjuk!

2020.03.23.| Tisztelt Érdeklődő! Köszönjük, hogy eddig és a jelenlegi nehéz helyzetben is megtisztel bennünket bizalmával! 

Üzleteinkkel a törvényi keretek között, hétköznapokon 15, szombaton 12 óráig nyitva vagyunk, de azért, hogy minimalizáljuk a fertőzésveszélyt szabályokat hoztunk kollégáink és a hozzánk érkezők részére is. 

Fontos, hogy bár minden egységünkben bezárjuk belülről az ajtót három órakor, de mi ezt követően is dolgozunk a korábbi rendes nyitvatartási időben vagyis a rendelésfelvétel, az ajánlatfelvétel és ajánlatkészítés, illetve a kiszállítás a megszokott rendben működik, csak nem személyesen.

Fontos még, hogy gyártópartnereinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és ahogy eddig, úgy most is, jelentős árukészlettel dolgozunk, így a jelenlegi nehéz helyzetben is biztosítani tudjuk az építkezésekhez megrendelt építőanyagokat.

Rendelésével és/vagy kérdésével keresse bátran értékesítő kollégáinkat telefonon és emailben a szokott elérhetőségeken, melyeket IDE KATTINTVA elérhet.