Tavaszi vásár Kiskőrösön és Kalocsán


A kétnapos vásár lényege, hogy állati jó árakon árulunk két napon át (főleg) olyan termékeket, melyek a tavaszi virágos- és veteményeskert építéséhez és szépítéshez szükségesek, legyen szó gyepápoló talajlazítóról, kerítésápoló festékről avagy e-sövényvágóról.

Persze, mi ide soroljuk a rattanbútorokat is, mert a piros pöttyös kerti kesztyűben történő limonádészücsölgetős pihenést is a komoly kerti tevékenységek közé soruljuk.

Amit a jó árakon kívül még ígérhetünk:

Virág- és rattanvásár → mondjuk anyunak

CTM kerékpár-bemutató → például a kamaszfiúnak

Szerszámteszt és fúróverseny → apának, amíg anya eldönti, hogy a sárga árvácskához a lila vagy a piros kaspó illik jobban

Nyuszisimogatás → a legkisebbeknek, amíg a legnagyobbak sorban állnak, hogy bedobhassák a vásárlásukat igazoló blokkot, mellyel esélyesek lesznek arra, hogy hazatolják a bringát, vagyis megnyerjék azt a →→→ szuper kerékpárt, amit a Tavaszi Vásár végén sorsolunk ki vásárlóink között. 

Szeretettel Várunk Téged is! 

A Tavaszi Vásár kiskőrösi áruházunkban (Kiskőrös, Dózsa György út 67.) április 7-én és 8-án lesz, kalocsai szaküzletünkben (Kalocsa, Tomori Pál u. 39/a.) pedig április 10. és 13. között.