Teljessé válni csak közösségben lehet

Endrődi Ferenc Pál, az Akker-Plus Kft. egyik ügyvezető tulajdonosa Bács-Kiskun Megyéért díjat kapott több mint 30 éves kitartó munkája elismeréseként a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzattól.

A díjat Rideg László, a megyei közgyűlés elnöke adta át. Ahogyan a laudációban elhangzott az akasztói Endrődi Ferenc Pál tudatosan építette cégét és piacát is a megye meghatározójává. A ma már 180 főnek munkát adó vállalkozás a dél-alföldi régió legnagyobb építőanyag-kereskedelmi vállalkozásává fejlődött, Akasztó mellett Kiskőrösön, Soltvadkerten, Kecskeméten és Kalocsán is jelen van. Endrődi Ferenc Pál évtizedek óta kiemelt figyelmet fordít az iparági tanulmányok, olvasmányok mellett a menedzserirodalomra is, amit csapata meg is hálál. Sokan 20, 25, de van aki 28 éve dolgozik a hamarosan 30 éves jubileumát ünneplő Akker-Plus Kft.-nél. Szívesen épít közösséget, fontos számára a család, a magyarság, a munkatársak és a versenytársai is. A közösségépítés mellett a társadalmi felelősségvállalás szempontjából is példamutató — ezért vált a megyéért elismerésre méltóvá, hangzott el a méltatás. Melyet minden díjazott nevében Endrődi Ferenc Pál köszönt meg a díjátadás zárásaként.

— Azt mondják, az ember individum, ugyanakkor teljessé válni csak közösségben tud. Ebben hiszek én is, hogy akkor leszünk sikeresek és boldogok, ha tenni tudunk egymásért, és a bennünket körülölelő kisebb-nagyobb közösségekért.

Ahogy Pál Feri atya is mondja, a teljessé válás egyik alapfeltétele, hogy minőségi kapcsolatokban éljünk. Azt kívánom mindenkinek, hogy minden korszakában találja meg ezeket az építő kapcsolatokat. A legnagyobb öröm számomra, hogy magam is ilyenekben élhetek, akár ha a szűk családomra, akár ha az Akker-Plus Kft. dolgozóinak nagy családjára gondolok, akiknek ezúton is köszönöm, hogy ma itt lehetek és ezt a díjat átvehetem. A tulajdonostársaim Csatai József és Turú Gábor, és e szűkebb-tágabb családok nélkül mindez nem jöhetett volna létre. Hálás vagyok, hogy munkám gyümölcse egyre érettebb és ezt a közösség melyben élek észreveszi és értékeli — zárta köszönetét Endrődi Ferenc Pál.

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023