Új edző, új tagok, új sikerek

Új vezetőedzővel és nyolc új taggal bővült a Hufbau-Akker KNKSE női kézilabda csapat kerete. Az egyesület körüli eseményekről egy sajtótájékoztató keretein belül számolt be a vezetőség kedd délután a kecskeméti Bowling Centerben.

A nyár a sportban a szabadságok ideje, a háttérmunka azonban nem áll meg. Sőt! A szakemberek és a támogatók ilyenkor munkálkodnak a leginkább azon, hogy a következő szezonban még jobb eredményeket érjen el a csapat. Nincs ez másként a HUFBAU-AKKER KNKSE NŐI KÉZILABDA CSAPAT háza táján sem, ahol 8 új játékossal erősítik a mezőnyt.

– Közös úton haladunk már megyünk egy úton már egy ideje és részünkről érkező támogatás valamint a csapat által befektetett munka egy folyamatos közös építkezés része, ennek köszönhetünk minden eddig elért szép eredményt – fogalmazott Endrődi Ferenc, az Akker-Plus Kft. ügyvezető igazgatója a névadó szponzor képviseletében. – Az együttműködés során számunkra világossá vált, hogy egyszerre megtiszteltetés és kötelesség is olyan világhírű közegben, mint a magyar női kézilabda részt venni és a lehetőségeikhez mérten hozzájárulni a további sikerekhez. Jó szezont, az új játékosoknak pedig könnyű és gyors beilleszkedést kívánok.

Az edzőváltás okairól Orell Zsolt, a KNKSE edzője elmondta, hogy úgy érezték a csapat fellendítéséhez a jövőben új vezetőedzőre van szükségük, akit Kovács Jenő személyében találtak meg. Kovács korábban az élvonalbeli Szekszárdnál, tavaly pedig a Mohácsi TE edzőjeként dolgozott.

Távozott: Borsodi Péter vezetőedző, Újvári Nelly gyúró, Fundák Annamária (Kispest), Sterbik Anita (Csurgó), Takács Fruzsina (Orosháza), Prókai Anett (Lajosmizse), Molnár Csilla (Lajosmizse), Pálinkás Viktória (Dunaújváros), Karsai Roberta (?), Suzana Cubela (?), Tóth Orsolya (?).

Érkezett: Kovács Jenő vezetőedző, Losonczyné Klára erőnléti edző, Vágó Béla gyúró, Csoknyai Nóra (bal átlövő – Szeged), Fülöp Andrea (beálló – Vác), Kopecz Barbara (irányíró – Mosonmagyaróvár), Kurucz Annamária (kapus – MTK), Palotás Fanni (bal átlövő – Mohács), Szabó Edina (bal szélső – Szeged), Varga Nikolett (jobb átlövő/szélső – MTK).

Orell Zsolt elmondása szerint az őszi szezon ideje alatt, minden egyes meccsre úgy kell tekinteni, mint a legnagyobb küldetésre és el kell hozni a pontokat. A csapat kiemelt célja, hogy a szponzori és a városi támogatottságot, valamint a vérfrissítést beolvasztva élvonalbeli szereplést érjenek el. A sajtótájékoztató végén a lányok Endrődi Ferenccel közösen bemutatták az új, névre szóló mezeket is.

További beszámolók:

http://kesport.hu/2015/07/21/uj-edzovel-es-sok-erkezovel-vag-neki-a-kovetkezo-evadnak-a-knkse/

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023