Mit kell tudni?

Az építkezők gyakran elkövetik azt a hibát, hogy a drágán megvásárolt csempék mellé már nem a legjobb minőségű anyagokat veszik meg, spórolva ezzel. Ahhoz azonban, hogy hosszantartó, szép konyhai-, vagy fürdőszobai burkolatunk legyen érdemes a piacon beszerezhető legjobb, legbiztonságosab anyagokat, ragasztókat megvásárolni.

Típusok:

Vízszigetelő anyagokA nem kívánt felázás, párásodás és penészesedés elkerülése céljából a víznek kitett helyiségekben (fürdő, konyha) kiemelten fontos a körültekintő csemperagasztás.
AlapozókSzinte bármilyen belsőépítészeti, burkolási munkáról legyen szó, az alapozás folyamata elengedhetetlen, hiszen ezzel nem csupán a felület nedvszívó képességét homogenizáljuk, de sokkal jobb tapadást is biztosítunk a következő rétegeknek.
Termékek csempe és járólapragasztáshozA csemperagasztás végeredménye nagyban függ attól, hogy a megfelelő csemperagasztót, flexibilis csemperagasztót alkalmazzuk-e. Ennek eldöntése leginkább attól függ, hogy a burkolat milyen anyagú, fajtájú. Mindig a burkolatunknak, csempénknek megfelelő csemperagasztót válasszunk.