Minőségbiztosítás

Az AKKER-Plus Kft. küldetésének tekinti a dél-magyarországi régióban az építőanyag értékesítés terén a vezető szerep megőrzését, illetve további erősítését, a HUF%u2013BAU csoport tagjaként az építőipar területén nyújtott szolgáltatási kör mellett az épület energetikai tanúsítás, építészeti kivitelezés bővítésével. 
 
A társaság tevékenységének folyamatos fejlesztésével törekszik az építőipar területén olyan értékes és korszerű megoldásokat nyújtani, amelyek már teljes körűen kezelik az építéssel vagy felújítással kapcsolatos feladatokat. 
 
Az AKKER-Plus Kft. elkötelezett a minőségi termék-, és szolgáltatás nyújtás terén.
 
Stratégiai célja, hogy maximális Vevői elégedettséget érjen el. 
 
A szervezet működésének megbízhatóságával, a beszállítókkal és az alvállalkozókkal való kölcsönösen előnyös kapcsolat kiépítésével, a munkatársak szakmai felkészültségének folyamatos javításával, valamint a termékek és a szolgáltatások versenyképes árával igyekszik mind az üzleti, mind a lakossági vevőkört folyamatosan bővíteni. 
 
Az AKKER-Plus Kft. az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer folyamatos működtetésével és jelen Minőségpolitikában megfogalmazott célok teljesítésével kivívja és megtartja mind az üzleti partnerek, mint a lakosság elismerését, hatékonyan hozzájárul a társaság gazdasági eredményességének fokozásához, valamint jó hírnevének öregbítéséhez.
 
A társaság vezetése felelősséget vállal a Minőségpolitika végrehajtásáért és megteszi mindazokat az intézkedéseket, amelyek a vevői, jogszabályi és egyéb követelmények teljesítéséhez és folyamatos fejlesztéséhez szükségesek. 

hufbau_akker_minosegpolitika_2016.pdf