A Hufbau építőpontok

Az HUFBAU AKKER a HUFBAU franchise hálózat tagja és kiemelkedő szerepet játszik abban, hogy a hálózat a jövőben is Magyarország meghatározó, legnagyobb múltra visszatekintő építőanyag-kereskedelmi társulása legyen. Széles beszállítói háttérnek köszönhetően egyedülálló termék-szortimenttel és a hozzájuk kapcsolódó, átfogó szolgáltatási körrel várja az ügyfeleit

Elsődleges célunk, hogy vásárlóink az építkezés folyamatában, ne csak egy kereskedőt, hanem olyan együttműködő partnert lássanak bennünk, akikkel egy „közös”otthon megteremtése a cél.

Legyen szó egyéni vásárlókról vagy kivitelezőkről, a HUFBAU AKKER építőpontok Kiskőrösön, Kecskeméten, Akasztón és Soltvadkerten is az Ön rendelkezésére állnak, ahol szaktanácsadóink garantálják a kiváló minőséget, a korrekt árakat, a segítőkész kiszolgálást és a magas színvonalú szolgáltatásokat. Vevőszolgálatunk termékismertetőkkel, felhasználási javaslatokkal várja, kollégáink elvégzik az anyagszükséglet számításokat és segítenek kiválasztani az adott feladathoz legmegfelelőbb kivitelezőt. A gyors, rugalmas kiszolgálás érdekében folyamatosan fejlesztjük hálózatunkat és kiskőrösi barkácsáruházunkat.

Már csak néhány kattintásnyira van álmai otthonától…

Köszönjük, hogy időt szakít honlapunk megtekintésére, biztosíthatjuk arról, hogy ez az idő megtérül majd építési elképzeléseinek megvalósulásakor. Szívesen látjuk Önt valamennyi építő pontunkon!

 
 
 
 
 

További cikkek a témában