Kecskeméti Betonüzemünk

 
 
 

Harminc éve foglalkozunk építőanyag-kereskedelemmel. Ezt a három évtizednyi tapasztalatot igyekszünk rendszeresen bővíteni szolgáltatásaink fejlesztésével. 2018 áprilisában tovább szélesítettük a kecskeméti betonüzem megvásárlásával meglévő szolgáltatásaink körét, így ma már teljes körű építőanyag kínálatot nyújtunk az alapoktól a tetőig.

Betonüzemünk fő profilja az előre kevert betongyártás, betonpumpálás és szállítás, alapvetően Kecskeméten és környékén.


Mindig azonos jó minőség!

Célunk, hogy vevőink elégedettek legyenek, ezért megbízható, pontos munkát végzünk és a megrendelt árut házhoz szállítjuk. Mindemellett fontosnak tartjuk kiemelni, hogy üzemünkben mindig azonos minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokból összeállított mixerbetont gyártunk, mivel az előállítást pontos, számítógépes vezérlésű gépekkel végezzük.


Minden mennyiségben

Társasházak kivitelezéséhez, családi házak alapozásához épp úgy gyártunk és szállítunk betont, mint a kisebb felújításokhoz, kertépítésekhez.
Lakossági vásárlóinkat ugyanolyan szakértelemmel szolgálunk ki, mint a rendszeresen nálunk rendelő kivitelezőket, mesterembereket.
Hívjon bennünket vagy látogasson el hozzánk!


Szolgáltatásaink:
• Transzportbetonszállítás mixer gépkocsikkal
• Földnedves betonok szállítása billenccsel
• Pumixos (pumpa és mixer egyben) kiszállítás
• Megkeresés alapján speciális, egyedi árajánlat

Több mint 100 féle receptúránk között megtalálhatóak hagyományos, illetve speciális betonok is, mint pl. ipari-padlóbeton.
Ráadásul szakembereink kérdéseikkel, tanácsaikkal segítenek eldönteni, hogy melyik betontípus lesz a legjobb ahhoz a munkához, aminek nekilátott. Ha sikerült választani, azt azonnal megrendelheti, és rövidesen házhoz is szállítjuk.

Ha időt és energiát szeretne spórolni betonozáskor, válassza a Hufbau-Akker CEMKUT által minősített betonüzemét, ahol igény szerint választhat sokféle betontípus közül. Már több száz vásárlónk intézi kényelmesen a betonozást.

Válassza Ön is ezt a megoldást!

 
 
 
 
 

További cikkek