Kedves Olvasó!
Köszöntjük az Akker-Plus Kft.-nél!

1990-ben elindultunk egy úton az építőiparban. Az még más világ volt, mégis meghatároztunk olyan értékeket, amelyeket a mai napig magunkénak érzünk: szorgos munka, folyamatos fejlődés és fejlesztés, a partnereink elégedettségére való törekvés. Ezek olyan elvek, amelyekből azóta sem engedtünk, és nem is engedünk.

Mit teszünk? Megvalósítjuk mások álmát!

Mert nincs olyan ember, aki ne képzelte volna el, milyen egy tökéletes otthon, egy békés családi fészek vagy egy pihentető kert. Ha pedig valaki ezt megálmodta, mi minden apró részletében segítünk valóra váltani.

Munkatársaink elhivatottsága az erősségünk: az Akker-Plus Kft.-nél a szaktudás és a tapasztalat is megvan, hogy versenyképes árakon feleljünk meg minden elvárásnak. Mindezt a Hufbau csoport, Magyarország legnagyobb építőanyagot beszerző és értékesítő társaságának tagjaként.

Hiszünk a gazdaságosságban és a környezettudatosságban, ezért folyamatosan fejlődünk. Minden esetben megtaláljuk a legjobb ár-érték arányt, a legkedvezőbb feltételeket. Vizsgáljuk az új beszerzési lehetőségeket, értékesítési csatornákat, a legmegfelelőbb finanszírozási megoldásokat, mindezt kiváló minőséggel, saját márkás termékcsaláddal. Közösen, az ügyfelek érdekéért.

Miben vagyunk különlegesek? Nálunk a hatékony nagyvállalati struktúra, a kiépített szervezeti hierarchia, a jól működő telephelyek és logisztika, az értékesítési hálózat, a pénzügyi források, valamint a fejlett informatikai háttér mellé hétköznapi értékek is társulnak. Ilyen a menedzsment motiváltsága, partnerorientáltsága, dolgozóink szakértelme, lojalitása, kimagasló munkabírása. Ezeknek köszönhető, hogy vevőinket magas színvonalon, a határidők pontos betartásával szolgálhatjuk ki.

Ez teszi az Akker-Plus Kft.-t sikeressé, immár harminc éve.

Mi, tulajdonosok pedig ezúton is köszönjük a három évtizedes bizalmat minden jelenlegi és leendő vásárlónknak.

Tisztelettel:
Csatai József
Endrődi Ferenc Pál
Turú Gábor

További cikkek a témában