Beépíthető gépek állami támogatással - Segítünk kiválasztani a hozzád illő eszközöket

Hallottál már az
Otthonfelújítási Támogatásról?

2021. januárjától új támogatási források nyíltak meg, amelyek a lakás, ház felújítását könnyítik meg a legalább egy gyermeket nevelő szülők, családok számára.

A támogatást igénybe lehet venni szinte az összes felújítási munkálatra, beleértve a beépíthető háztartási gépek beszerzését is, melyben kalocsai szaküzletünk a segítségedre lehet.

Nézd meg videónkat!

Beépíthető gépek állami támogatással - Segítünk kiválasztani a hozzád illő eszközöket - Derítsd ki, milyen beépíthető gépeket tudsz nálunk beszerezni!

Téged melyik termékcsoport érdekel leginkább?

Kattints az ikonokra...

…hogy munkatársunk megmutathassa neked, mire érdemes odafigyelni az egyes termékcsoportok kiválasztásánál.

Mosogatógépek

Főzőlapok

Mikrohullámú sütő

Klíma

Páraelszívó

Hűtő

Sütő

És ez még nem minden!

Hogy a vásárlást a lehető legkényelmesebbé tegyük számotokra, a következő szolgáltatásainkat is igénybe vehetitek:

Szaktanácsadás és egyedi elképzelések megvalósítása

Nem találtátok meg üzletükben pont azt a beépíthető gépet, ami az álom konyhátok tökéletes kiegészítője lenne? Sebaj!
Kérjétek munkatársaink segítségét, akik legjobb szakmai tudásuk és a korábbi vásárlói tapasztalatok alapján a számotokra leginkább megfelelő gépet tudják nektek ajánlani.

Ha pedig konkrét elképzeléssel érkeztek, de a kiválasztott gép jelenleg nem elérhető nálunk, akkor is jó kezekben lesztek, ugyanis mi elérhetővé tesszük nektek! Rövid határidővel beszerezzük azt az eszközt, amit a családi fészek tervezésekor kinéztetek magatoknak.

Rátok szabott fizetési konstrukció

Egy összegben fizetnének a termékekért? Nagyszerű! Hogy a vásárlásból minden bizonytalanságot kiiktassunk, a megrendelt termékeket csak a megérkezésükkor kell kifizetnetek teljes egészében.

De akkor sem kell aggódnotok, ha ez most túl nagy kiadásnak tűnik egyszerre. Áruhitel konstrukcióinkkal teljesen a ti költségvetésetekre szabhatjuk a vásárlást.

Kiszállítás

Ha segítségre van szükségetek a termékek haza juttatásában, forduljatok bátran hozzánk. Munkatársunk a megbeszélt időpontban Kalocsán belül ingyenesen, a környékbeli településekre pedig kedvezményes áron szállítja ki nektek a megvásárolt termékeket.

Támogatás a végső simításokig

Néhány beépíthető gép esetén szakember segítsége szükséges ahhoz, hogy a beszerelés szabályos legyen, és az új gépetek megfelelően működjön. Mivel mi végig szeretnénk segíteni titeket az úton, ami az álom otthonotokhoz vezet, sokat dolgoztunk a kapcsolati hálónkon, hogy a legjobb szakemberek elérhetőségét tudjuk nektek biztosítani.

 

És még mindig nem értünk a végére!

Rövid kérdőívünk kitöltésével most amellett, hogy megtudhatjátok, hogy jó eséllyel jogosultak vagytok-e az állam 50%-os Otthonfelújítási Támogatására, még nyerhettek is! A kitöltők között ugyanis kisorsolunk egy Russel Hobbs Explorer kézi botmixert, egy mini hűtőtáskát, valamint egy termoszt is, hogy minden eshetőségre felkészítsünk benneteket!
Töltsétek ki kérdőívüket is vegyetek részt a játékunkban!

Kérdésed van?
Keress minket bizalommal!

Kövess minket Facebookon is, hogy értesülj a legújabb akcióinkról és híreinkről!​