PÁLYÁZAT │ Kecskeméti Médiacentrum és a 30 éves Akker-Plus Kft. közös jótékonysági akciót hirdet A boldogság kulcsa címmel. Az ajtó mindenki előtt nyitva áll, bárki pályázhat lakása ablakainak és bejárati ajtajának cseréjére. A nyertes család nyílászáróit az Akker-Plus Kft. most ajándékba adja és ingyen be is építi azokat.

Az idei év más lett, mint az eddigiek. A járványhelyzet sok lemondással és kihívással jár, de a karácsonyhoz közeledve, most talán még fontosabb, hogy örömöt, boldogságot adjunk, hogy összefogjunk és segítsük azokat, akik rászorulnak. Ezért fogott össze a Kecskeméti Médiacentrum és az Akker-Plus Kft., így indult el A boldogság kulcsa pályázat.

S hogy miért éppen nyílászárócsere? Mert tudjuk, hogy a minőségi nyílászáróknak köszönhetően nem csak komfortosan érezzük magunkat otthonunkban, hanem nagyon sokat spórolhatunk is. A hangszigetelés az idegeket, a minőségi ajtó, ablak által biztosított hőszigetelés pedig a pénztárcát kíméli.

A Kecskeméti Médiacentrum és az Akker-Plus Kft. tisztában van azzal, hogy sok családnak nincs anyagi lehetősége arra, hogy a régi, elavult nyílászárókat kicseréltesse. Hogy nekik segítsünk, összefogtunk, és egy közös jótékonysági akciót hirdetünk a közelgő ünnepek alkalmából. Melegedjen át a lélek, melegedjen át a test!

Az „A boldogság kulcsa” jótékonysági akció során a lakóingatlan külső nyílászáróinak, vagyis az ablakok és a bejárati ajtó cseréjére lehet pályázni. Ha ismer olyan családot a környezetében, akinek szüksége lehet erre a segítségre, kérjük, hívja fel a figyelmét a lehetőségre!


Ablakok és a bejárati ajtó cseréjére (vagyis az akció a lakóingatlant érintő külső nyílászárókra vonatkozik, a garázs, kiskonyha, melléképületek stb., valamint a belső nyílászárók nem szerepelnek az akcióban).

Kik pályázhatnak?
A Kecskeméten és vonzáskörzetében élők közül azok akik rászorulnak a segítségre. Például, aki a Covid–19 miatt elvesztette állását, tartósan munkanélküli, elvesztette hozzátartozóját vagy betegség miatt nem tud dolgozni stb…

Mit tartalmazzon a pályázat?
A pályázó nevét, lakcímét, telefonszámát, egyéb elérhetőségeit.
A család szociális helyzetét (családi állapot, gyermekek száma, hányan élnek az ingatlanban, ebből hányan dolgoznak).
Fotókat a házról, melyen látszik a nyílászárók állapota, az ingatlan mérete, a nyílászárók száma.
Egy fotót a beküldőről, illetve családjáról.
Plusz lehetőség a zsűri megnyerésére, a szavazatok számának növelésére: gyermekrajz vagy kedves kis történet a családi házról, a családról stb.

Hogyan lehet benyújtani a pályázatot?
A pályázatokat elektronikus úton a jatek@hiros.hu e-mail-címre várjuk.
Levélben a Kecskeméti Televízió Nonprofit Kft. 6000 Kecskemét, Szabadság tér 2. címre kérjük postázni.
A levél tárgya ez legyen: A boldogság kulcsa.

Hogyan születik meg a döntés?
A beérkezett pályázati anyagok közül a Kecskeméti Médiacentrum és az Akker-Plus Kft. képviselői közösen kiválasztanak öt családot. Az ő pályázatuk felkerül a Hírös.hu hírportálra, ahol az olvasók szavazatai alapján dől el, közülük ki lesz az, akinek nyílászáróit az Akker-Plus Kft. ingyen kicseréli.

A pályázatok beérkezésének határideje:
2020. november 22., vasárnap.

https://hiros.hu/hirek/a-boldogsag-kulcsa-ingyenes-nyilaszarocserere-palyazhatnak-a-raszorulok

 
 
 
 
 

További cikkek a témában