FOLYAMATOS FEJLŐDÉS | Ismét innovációban gazdag időszakot tudhat magáénak a Terrán. A tetőtrendek változása, a vásárlói igények minél teljesebb kiszolgálása és a folyamatos fejlődés hívta életre a cég továbbfejlesztett sík termék portfólióját. A Zenit és Rundo tetőcserepek geometriájában történt fejlesztés számos előnnyel bír, ráadásul tökéletesen kompatibilis a Generon napelemes tetőcseréppel is.

A fejlesztéseknek köszönhetően még korszerűbb lett a Zenit és Rundo tetőcserepek bordázottsága, emellett módosult a horonykapcsolat kialakítása. A legújabb innovációnak köszönhetően nagyban megnő a termékek törésszilárdsága, teherbírása, valamint eső- és viharállóssága.

Ahogyan a legtöbb divatirányzat, úgy a tetőtrendek is folyamatosan változnak. A tetők hajlásszöge az évek alatt csökkent. Az új fejlesztés ehhez a trendhez is alkalmazkodik. A második generációs Zenit és Rundo tetőcserepek geometriája egyszerű, orrkialakításuk szerint pedig lehetnek íves vágásúak (hódfarkú Rundo) vagy egyenes vágásúak (Zenit).

Ezen innováció mellett a sík termékek körében is bevezetésre került az a felületkezelési rendszer, mely korábban csak a hullámos termékeknél volt teljeskörűen elérhető. Így a kínálat még jobban áttekinthető lesz – a kor kivitelezői, vásárlói és kereskedői igényeit ezáltal maximálisan lefedve.
A legújabb, prémium Elegant felületkezelés tehát már a Zenit és a Rundo termékcsalád elemei között is elérhető.

„Cégünk 100 éves története során mindig is fontosnak tartottuk a folyamatos fejlődést, és azt, hogy a lehető leggyorsabban reagáljunk a szakemberek és vásárlók visszajelzéseire, igényeire. Fejlett gyártástechnológiánk, mérnöki szaktudásunk, továbbá sokéves tapasztalatunk tette lehetővé, hogy új szintre lépjen ez a termékkategória” – mondta Tóth Szabolcs, a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. regionális marketing igazgatója.

 
 
 
 
 

További cikkek a témában