AKCIÓ│ Hozza ki a maximumot a hőszigetelésből a Mapetherm rendszerrel!
Ha valaki a komplett rendszer megvásárlása mellett dönt, annak óriási segítség, a hőszigetelő anyagon kívül, hogy az összes szükséges kiegészítőt be tudja szerezni ugyanattól a gyártótól: ragasztó, üvegszövet háló, dübelek, lábazati sínek, alapozó és fedővakolat.

Másrészt egy komplett rendszer vásárlása esetén nincs kockázata a kivitelezőnek, és nincs kockázata a megrendelőnek, hiszen a rendszer elemei külön-külön és együtt is bevizsgálásra kerültek.

Milyen előnyei vannak egy hőszigetelő rendszernek?

Kiváló minőség és megbízhatóság – annak minden előnyével és kényelmével együtt. A gyártó által kifejlesztett rendszer teljes, nem kell attól tartani, hogy valami kimaradt, a rendszer úgy van megtervezve, hogy a legnagyobb hatékonysággal tudjon működni.
Mivel egyetlen rendszer elemei, biztos lehet abban, hogy minden elem tökéletesen passzolni fog. Igen, sokszor a rendszerelemek ára magasabb, és könnyen kísértésbe esünk, hogy egyes elemeket más gyártótól szerezzünk be. A gyártók viszont a komplett rendszerre komoly garanciát vállalnak, ami nyomós érvet jelent a választáskor.
Egy megfelelően tervezett és kivitelezett hőszigetelő rendszer azonnali és hosszú távú előnyökkel jár, ugyanis azonnal csökkenti az energiaszükségletet, és jelentős megtakarításokat eredményez.

Amennyiben a kampány időszakban hőszigetelési rendszert vásárol a kereskedésekben, vásárlási kupont kap ajándékba megvásárolt négyzetméterek után!

Teljes hőszigetelési rendszer megvásárlása esetén 25 m2-enként bruttó 5 000 Ft értékű kupon jár!*
Amennyiben csak színvakolatot és ragasztót vásárol, 50 m2-enként jár a bruttó 5 000 Ft értékű kupon!

A kuponok Mapei-es ajándéktárgyakra vásárolhatók le a https://mapeirepi.hu/ webshopon, amelyek mellé a kampány ideje alatt most polisztirol vágóra és keverőgépre is lehet gyűjteni! A kuponok összevonhatók, azaz több összegyűjtött kupon értéke akár egyben is levásárolható egy, vagy több termékre a webshopban.

A kupon beváltás határideje 2020. december 15.

Magasabb vásárlási érték esetén, a fennmaradó összeg kipótolható utalással a webshopon. Az összeg készpénzre nem váltható, és részösszeget nem térítünk vissza.

*Példa: 150 m2 teljes hőszigetelési rendszer megvásárlása esetén: 150/25=6, azaz 6 X 5 000 Ft = bruttó 30 000 Ft értékű kupon jár.

Amennyiben a kampány időszakban hőszigetelési rendszert vásárol a kereskedésekben, vásárlási kupont kap ajándékba megvásárolt négyzetméterek után!

Teljes hőszigetelési rendszer megvásárlása esetén m2-enként bruttó 200 Ft értékű kupon jár!­**
Amennyiben csak színvakolatot és ragasztót vásárol, m2-enként bruttó 100 Ft értékű kupont kap.

A kuponok formájában összegyűlt összeg a kupont kiadó kereskedésben lesz levásárolható 2020. december 15-ig.

Levásárláskor bármilyen, az adott kereskedésben kapható termékre beváltható. Az összeg készpénzre nem váltható.

A beváltási időszakot követően átadott kupont az résztvevő kereskedéseknek nem áll módjukban elfogadni, és részösszeg nem kerül visszatérítésre

**Példa: 150 m2 teljes hőszigetelési rendszer megvásárlása esetén: 150X200Ft=bruttó 30 000 Ft értékű kupon jár.

Időszak: 2020. 08.15-11.15.

Hivatalos részvételi szabályzat

 
 
 
 
 

További cikkek a témában