Juttassa el a napfényt a lakás minden szegletébe

A VELUX fénycsatornák áthidalják az akadályokat, és egy fényvisszaverő csatornával közvetlen napfényt juttatnak otthona minden szegletébe. Az eredmény: világosabb és kényelmesebb terek

Fénycsatorna típusok:

-Fénycsatorna magastetőhöz
-Fénycsatorna lapostetőhöz
-Fénycsatorna kiegészítők

Élvezze a napszakok váltakozását

A természetes fény olyan élettel tölti meg a ház helyiségeit, amit egy lámpa soha nem tud visszaadni. Engedje be a tavasz és a nyár energizáló fényeit a VELUX fénycsatorna segítségével a lakás olyan helyiségeibe is, amit soha nem ért természetes fény. Így nem csak a napfényt juttatja be lakóterébe:megtapasztalhatja az évszakok és az időjárás változásait, a felhők vonulását vagy a holdfényt is akár.

Természetes fény ablaktalan helyiségekben is

A VELUX fénycsatornát minden, a ház belsejében fekvő helyiségbe ajánljuk, mely a tetővel közvetlenül nem határos – legyen az tetőteres vagy egyszintes ház, magas- vagy lapostetős. A fürdőszoba, az előszoba, a gardrób, a háztartási helyiség vagy a lépcsőház természetes fényben úszhat akkor is, ha nyílászárók beépítésére nincs lehetőség.

Az új dizájnnak köszönhetően rövidebb beszerelési idő

Az új generációs VELUX fénycsatorna jelentős átalakításon esett át a korábbihoz képest. Ennek következtében a beépítése gyorsabb és egyszerűbb, a fénytovábbító cső beszerelési ideje a felére csökkent.

 

 
 
 
 
 

További cikkek a témában