Készletkisöprést rendez a Hufbau-Akker a burkolat és a nyílászáró osztályon

Nagyszabású csempe, padlólap, szaniter és nyílászáró kiárusítással köszönti a nyarat a Hufbau-Akker építőanyag-szakáruház Kecskeméten.

A belső elrendezésében nemrég megújult kecskeméti építőpont 2021. június 11-én pénteken és 12-én szombaton kiárusítja kifutó készleteit.

– Jó néhány olyan burkolóanyagunk van, amiből egy-egy raklap, vagy húsz-harminc négyzetméter maradt a mindennapi értékesítés során, miközben kamionszámra adtunk el belőle, amikor egy vagy két éve forgalomba kerültek. Mindeközben folyamatosan jön az új kínálat, aminek ily módon is igyekszünk helyet teremteni – vezetett be a készletkisöprés rejtelmeibe Tóthné Marcsi, kecskeméti áruházunk burkolat osztályának értékesítési szaktanácsadója. Tőle azt is megtudtuk, hogy a sátorvásár során a méretben és mintáit tekintve is az egyszerűtől a különleges, prémium minőségű lapokig mindent megtalálhatnak majd az érdeklődők.

A vásárba azért is érdemes lesz kilátogatni, mert egyes szanitertermékekre – kádakra, zuhanykabinokra, csapokra – is 30% kedvezményt ad majd a Hufbau-Akker.
Varázsszemüveggel a még szebb fürdőszobáért

Ám ez még nem minden, tudtuk meg Buzás Sándortól, a kecskeméti áruház kiskereskedelmi vezetőjétől. – Ezen a hétvégén bárki kipróbálhatja majd azt a 3D-s szemüveget, melynek segítségével virtuálisan körbejárhatja megtervezett fürdőszobáját. Vagyis még a munkálatok előtt kiderülhet, melyik kád vagy zuhanyfülke illik a legjobban a fürdőbe, vagy mely színvilágok harmonizálnak egymással és a leendő tulajdonosokkal igazán – vezetett be a részletekbe Buzás Sándor, aki egyébként az áruház Kávépontján minden vásárlót szeretettel vár egy kávéra is. A 2021. június 11-12-én rendezett burkolatbörzén egy már elkészült terven mutatják meg az érdeklődőnek, hogy működik a „varázsszemüveg”, és akinek tetszik a szolgáltatás, rögvest időpontot is foglalhat a virtuális szemüveges látványtervezésre is!

Sőt, aki június 10-ig regisztrál a +36 30 270 1567-es telefonszámon a pénteki és szombati időpontok egyikére, amellett, hogy ingyen tervezik meg számára álomfürdőszobáját, még -10% kedvezményt is kap az elkészült terv termékeire.*

Nyílászárókból sem lesz hiány

– A standard méretekből tartunk készletet, így aki nem egyedi méretű nyílászárót szeretne vásárolni, azt azonnal ki tudjuk ezen a hétvégén is szolgálni, épp úgy, mint a hétköznapokban. Annyi különbséggel, hogy most egyes darabokat extra kedvezménnyel vihet haza, aki elég gyors és ellátogat a készletkisöprő vásárunkra – mondja Kovács Sándor, kecskeméti áruházunk nyílászáró osztályának értékesítési szaktanácsadója.

A kiszállítás sem szabhat határt!

A Hufbau-Akker a házhozszállításban is segít annak, aki a választott burkolóanyagot, ajtót, ablakot nem tudja hazavinni.

Kellemest a hasznossal

A készletkisöprő vásárunk második napján, 2021. június 12-én, szombaton 9-től 12 óráig véradás lesz kecskeméti építőpontunk régi értékesítési épületében.
A véradóknak a Magyar Vöröskereszt ajándéka mellett Hufbau-Akkeres ajándékokkal is kedveskedünk.

Csak két nap! De az hosszabbított nyitvatartással!

A kiárusítás idején meghosszabbított nyitvatartással várja majd vásárlóit az üzlet: pénteken 7-től 18 óráig, szombaton pedig 7-től 13 óráig lesznek nyitva.

Látogasson el Ön is a Hufbau-Akker építőanyag-szakáruházba Kecskeméten a Könyves Kálmán krt. 22-26-ba. Szeretettel várjuk!

 

*Az akció további részleteiről értékesítő kollégáink tudnak bővebb tájékoztatást adni

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Ön fontos nekünk, ezért az adataira is nagyon vigyázunk, ahogy ezt Adatvédelmi tájékoztatónkban le is írtuk. Ha ez az Ön részéről is rendben van így, kattintson a Árajánlatot kérek gombra.

COVID-19: Stabilan működünk. Maszkot használunk, fertőtlenítünk! Vigyázunk egymásra!