Paks Akker

Paksra is megérkezett versenyképes, jó áraival a Hufbau-Akker

Bács-Kiskun megye legnagyobb építőpont hálózata mától a paksiak számára is elérhető. Az Akker ráadásul hozza magával kedvező, versenyképes árait, baráti, közvetlen, szakértő kiszolgálását és óriási kínálatát burkolatokból, szaniterekből, barkácstermékekből és minden más építőanyagból.

Versenyképes árak, szakértő kiszolgálás, széles termékkínálat

A téglától a burkolatokon, szanitereken át a barkácstermékekig minden, ami egy építkezéshez, lakásfelújításhoz szükséges lehet, azt megtalálja az Akker első paksi építőpontján igazán barátságos árakon.

akker budapest

Nem csak építőanyagokat keres,
de tanácsot is
a választáshoz?

Az Akker Paksra is magával hozza azt a hozzáállását, amellyel Bács-Kiskun megye messze legkedveltebb építőipari szakáruházává nőtte ki magát. Paksi építőpontunkon ugyanis nem eladókkal fog találkozni, hanem az építőipart á-tól cettig ismerő szakértőkkel, akik minden kérdésére megoldásokkal állnak elő.

Egyedülálló és egyszeri 20-30-40%-os nyitási akció egyes csempékre, padlólapokra, szaniterekre.
Részletek a paksi üzletünkben.

A tetőfajtákról egyszerűen

Nem igazán vagy otthon a tetőfajtákban? Gyorstalpaló kisokosunkkal bevezetünk a tetők világába; az alábbiakban megmutatjuk neked, melyek a legjellemzőbb, illetve legnépszerűbb tetőfajták. A tetőket alapvetően

Tovább olvasom »

Értesüljön a 20-30-40%-os nyitási akciónk részleteiről és nyerje meg
a 10 db 10 000 Ft értékű Akker vásárlási utalvány egyikét!

Iratkozzon fel az Akker hírlevelére, ahol elsőként tájékoztatjuk paksi építőpontunk 20-30-40%-os nyitási akcióiról.

Feliratkozás esetén neve azonnal bekerül nyereménykosarunkba, ahonnan kisorsoljuk azt a szerencséset, aki megnyeri a 10 db 10 000 Ft értékű Akker vásárlási utalványt.

A sorsolás időpontja 2022.05.31.

A kivitelezők nem véletlenül szeretnek velünk dolgozni. Ha nekik megfelelünk, Önnek is meg fogunk.

Ne maradjon le a Hufbau-Akker legjobb ajánlatairól!

Exkluzív ajánlatok, termékakciók, újdonságok, a legértékesebb szakmai tanácsok. Ez mind-mind azoknak jár, akik feliratkoznak az egyik legkedveltebb lakossági építőipari hírlevélre. Iratkozzon fel Ön is! Díjtalanul! 1 perc alatt!

Spóroljon duplán az Otthonfelújítási programmal!

Azok, akik az Akkernál vásárolják meg az építkezéshez, felújításhoz szükséges anyagokat, kétszer spórolnak: egyszer az otthonfelújítási támogatás lehívásával, egyszer pedig az Akker remek áraival.

KAPCSOLAT - Akker Paks

Kérdése van?
Keressen minket bizalommal!

Kövessen minket Facebookon is, hogy értesüljön
a legújabb akcióinkról és híreinkről!

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Ön fontos nekünk, ezért az adataira is nagyon vigyázunk, ahogy ezt Adatvédelmi tájékoztatónkban le is írtuk. Ha ez az Ön részéről is rendben van így, kattintson a Árajánlatot kérek gombra.