Továbbra is a HUFBAU-AKKER női kéziseink névadó szponzora

Teljesen átalakult csapattal várja a szeptember 10-i bajnoki rajtot a Kecskeméti Női Kézilabda SE együttese. Marosán György személyében új edző irányítja a mieinket, akik között hét új játékos – Som Ildikó, Fauszt Éva, Gulya Krisztina, Kovács Krisztina, Kolics Viktória, Albert Helga, Varga Benita, Németh Kitti – is készül a 2016/2017-es szezonra. Emellett további két játékos, Boda Beatrix és Tóth Lilla a juniorból került a felnőtt keretbe. Az egyesület névadó szponzora továbbra is a HUFBAU-AKKER. Az erről szóló megállapodást Endrődi Ferenc a HUFBAU-AKKER tulajdonos ügyvezetője, és Orell Zsolt a klub elnöke írta alá.

A kecskeméti női kézilabda csapat életében az elmúlt esztendő nagyon mozgalmasra sikeredett. Sok negatív viszontagságon mentünk keresztül főleg az őszi szezonban, amely bizony még egy NB1-es klubbot is megviselt volna. Sok esetben inkább a körülményekkel kellett foglalkoznunk, mint a játékunkkal, eredményeinkkel. De nem siránkozunk, és ami a legfontosabb: nem tekingetünk visszafelé. Új edzővel és egy harcos, keményen dolgozó régi-új kerettel vágunk bele a 2016/2017 szezonba. A feltételek, mint eddig is minden esetben mióta a jelenlegi elnökség regnál adottak, a sportolóknak csak a játékkal kell foglalkozniuk. Külön öröm számomra, hogy a junior keretből két fiatal csatlakozhatott a felnőtt csapathoz, amelynek immár teljes körű tagjai lettek. A nyári igen-igen kemény alapozásnál sem vallottak szégyent, teljes odaadással végezték a gyakorlatokat. Az Ő példájuk szolgáljon jövőképnek a junior csapat számára, hogy igenis kemény munkával oda lehet kerülni a felnőtt csapat közelébe. A vezetőség nem kerget rózsaszín álmokat a bajnokságot illetően, ahol bizony nagyon komoly és erős ellenfelek várnak ránk. Természetesen szeretnénk minél több mérkőzést megnyerni és az első három hely valamelyikét megszerezni. Bízunk benne, hogy hétről-hétre egy szerethető, egymásért küzdeni tudó, harcos, kemény csapatot látunk majd a pályán, amely megtölti a hazai meccseken a Rákóczi arénát – mondta Orell Zsolt.

– Tartalmas munkát végeztünk, hogy minél jobban felkészüljünk a bajnokságra. A játékosok maximálisan partnerek volta, és most is azok ebben. Úgy gondolom, hogy a siker két fő záloga az egészséges mentalitás és a jó fizikum. A kemény alapozás után sikerre éhesen várjuk, hogy elkezdődjön a bajnokság, és bizonyíthassuk: nem dolgoztunk hiába – mondta Marosán György edző.

A tréner hozzátette: azt szeretné, ha a győzni akarás jellemezné elsősorban a csapatot. Emellett azt is kiemelten fontosnak nevezte, hogy közönségszórakoztató játékot produkáljanak minden mérkőzésen.

Forrás: hiros.hu

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Március 15. nyitvatartás