Továbbra is a HUFBAU-AKKER női kéziseink névadó szponzora

Teljesen átalakult csapattal várja a szeptember 10-i bajnoki rajtot a Kecskeméti Női Kézilabda SE együttese. Marosán György személyében új edző irányítja a mieinket, akik között hét új játékos – Som Ildikó, Fauszt Éva, Gulya Krisztina, Kovács Krisztina, Kolics Viktória, Albert Helga, Varga Benita, Németh Kitti – is készül a 2016/2017-es szezonra. Emellett további két játékos, Boda Beatrix és Tóth Lilla a juniorból került a felnőtt keretbe. Az egyesület névadó szponzora továbbra is a HUFBAU-AKKER. Az erről szóló megállapodást Endrődi Ferenc a HUFBAU-AKKER tulajdonos ügyvezetője, és Orell Zsolt a klub elnöke írta alá.

A kecskeméti női kézilabda csapat életében az elmúlt esztendő nagyon mozgalmasra sikeredett. Sok negatív viszontagságon mentünk keresztül főleg az őszi szezonban, amely bizony még egy NB1-es klubbot is megviselt volna. Sok esetben inkább a körülményekkel kellett foglalkoznunk, mint a játékunkkal, eredményeinkkel. De nem siránkozunk, és ami a legfontosabb: nem tekingetünk visszafelé. Új edzővel és egy harcos, keményen dolgozó régi-új kerettel vágunk bele a 2016/2017 szezonba. A feltételek, mint eddig is minden esetben mióta a jelenlegi elnökség regnál adottak, a sportolóknak csak a játékkal kell foglalkozniuk. Külön öröm számomra, hogy a junior keretből két fiatal csatlakozhatott a felnőtt csapathoz, amelynek immár teljes körű tagjai lettek. A nyári igen-igen kemény alapozásnál sem vallottak szégyent, teljes odaadással végezték a gyakorlatokat. Az Ő példájuk szolgáljon jövőképnek a junior csapat számára, hogy igenis kemény munkával oda lehet kerülni a felnőtt csapat közelébe. A vezetőség nem kerget rózsaszín álmokat a bajnokságot illetően, ahol bizony nagyon komoly és erős ellenfelek várnak ránk. Természetesen szeretnénk minél több mérkőzést megnyerni és az első három hely valamelyikét megszerezni. Bízunk benne, hogy hétről-hétre egy szerethető, egymásért küzdeni tudó, harcos, kemény csapatot látunk majd a pályán, amely megtölti a hazai meccseken a Rákóczi arénát – mondta Orell Zsolt.

– Tartalmas munkát végeztünk, hogy minél jobban felkészüljünk a bajnokságra. A játékosok maximálisan partnerek volta, és most is azok ebben. Úgy gondolom, hogy a siker két fő záloga az egészséges mentalitás és a jó fizikum. A kemény alapozás után sikerre éhesen várjuk, hogy elkezdődjön a bajnokság, és bizonyíthassuk: nem dolgoztunk hiába – mondta Marosán György edző.

A tréner hozzátette: azt szeretné, ha a győzni akarás jellemezné elsősorban a csapatot. Emellett azt is kiemelten fontosnak nevezte, hogy közönségszórakoztató játékot produkáljanak minden mérkőzésen.

Forrás: hiros.hu

akkeradmin

akkeradmin

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink 8 telephelyen várják Bács-Kiskun és Tolna megyében.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023