Idén utoljára,
Otthonfelújítási támogatás

3+3 millió forint
a Hufbau - Akkerrel!

használd ki időben!

Ráfér a lakásra a megújulás,
de szorít az idő?

Videó lejátszása

Az alapanyagok drágulnak, szakember sehol és még pályázatot is kell írni?

Támogatunk a felújítás elejétől a végéig!

Levesszük a válladról a terhet, és segítünk megoldani mindent! Így neked több idő jut a családodra és az álomotthon tervezésre.

Segítünk a tervezésben

Mindent egy helyen szerezhetsz be

Pályázatíráshoz partneri segítség

Megbízható szakembergárda

Pályázatírói segítség akár visszatérítéssel!

A pályázat megírásában is számíthatsz segítségre. Pályázatíró partnerünk támogat a pályázati tanácsadástól kezdve a pályázati anyag összeállításán keresztül, az utókövetésig. A pályázatírási szolgáltatás nem díjmentes, ugyanakkor a tanácsadás és pályázatírás összegét jóváírjuk minimum bruttó 1,5 millió forint értékű építőanyag és/vagy szolgáltatás vásárlása esetén, akár 40.000 Ft értékben. A sikerdíj összege nem kerül jóváírásra.

Nyerj egy 100.000 Ft értékű ajándékutalványt!

Kérj tőlünk személyre szabott segítséget 2022.10.31-ig, és részt vehetsz sorsolásunkon, amin egy 100.000 Ft értékű ajándékutalványt nyerhetsz! Az ajándékutalványt beválthatod bármelyik Hufbau – Akker telephelyen, termékeink széles választékára.

Személyre szabott segítség

Mi a következő lépés?

Add meg a felújítás részleteit, és jelöld be otthonod mely területeit szeretnéd megszépíteni! Szakértőink segítenek megtalálni a legjobb megoldásokat és igényeidnek megfelelő építőanyagokat!

Miért a Hufbau - Akker?

Csináljuk jól, vagy ne csináljuk sehogy.

A Hufbau – Akkernél több mint 30 éve hiszünk abban, hogy megvalósítható az álomotthon, és hogy egyetlen helyről gyorsan, pontosan, rengeteg hasznos szakértői tanáccsal megspékelve minden segítséget megkaphatsz az otthonod felépítéséhez. Neked van egy elképzelésed az otthonodról, nekünk építőanyagunk, szakértelmünk és rengeteg szakmai ötletünk.

0
Év tapasztalat
0 +
ház felépítése
0 +
Forgalmazott áru
0
Szakértő munkatárs

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Az otthonfelújítási támogatás keretében a legalább egy gyermeket nevelő családok – és gyermeknek számít már a 12 hetes magzat is,– segítséget kaphatnak a már meglévő otthonuk átalakításában, szépítésében. A támogatás a költségek felét állja, maximum 3 millió forintig. Részletes információt találhatsz blogcikkünkben ide kattintva, illetve szaktanácsadóink is tudnak segíteni felmerülő kérdéseiben!

Az otthonteremtési támogatást szabályozó 518/2020-as kormányrendelet alapján az igényelheti a támogatást, aki

 • nagykorú, cselekvőképes személy,
 • legalább egy 25 év alatti gyermeket nevel saját háztartásában,
 • magyar állampolgár vagy a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát Magyarország területén gyakorolja,
 • magyarországi tb-jogviszonnyal rendelkezik, és legalább 1 éves (akár külföldi) tb-jogviszonya van legfeljebb 30 napos megszakítással (a felsőoktatási jogviszonyt, a gyedet, a nyugdíjasok kiegészítő tevékenységét vagy a katások tb-jét is figyelembe véve), tavaly óta az elfogadható 30 napos megszakítás már nem számít bele az 1 éves jogosultsági időszakba,
 • 2021 szeptembere óta a tb-jogviszonyba az is beleszámít, ha valaki nyilatkozik arról, hogy külföldi felsőoktatási intézmény nappali tagozatán folytatott olyan tanulmányokat, melyek Magyarországon is egyenértékűen elismert oklevélhez vezetnek,
 • nem rendelkezik köztartozással,
 • egyedülálló, házas, elvált vagy élettársi kapcsolatban élő egyaránt élhet.

 

Azonos lakóhellyel rendelkező házas- és élettársak csak együttes igénylőként igényelhetik a támogatást. A tb-jogviszonyra vonatkozó feltételt elég egyiküknek teljesíteni, a köztartozásra vonatkozót viszont mindkettejüknek kell. Közfoglalkoztatottak (vagyis a köznyelvben közmunkások) nem igényelhetik a támogatást.

Az otthonfelújítási támogatás összege

 • maximum 3 millió forint,
 • a számlákkal igazolt felújítási költségek legfeljebb 50%-a (vagyis 6 milliós összeköltség esetében maximalizálható),
 • fele-fele arányban anyagköltségre, illetve munkadíjra vehető igénybe,

 

Nem a benyújtott számlák összegére, hanem a támogatásra vonatkozik az 50-50%-os szabály, vagyis mindkét költségtípusnak el kell érnie akkora összeget, hogy belőle a teljes megcélzott támogatási összeg 50%-a kijöjjön.

Az otthonfelújítási támogatás az alábbi, számlával igazolt tevékenységek után vehető igénybe például:

 • az épület külső festése, színezése, valamint szigetelése, utóbbinál, ideértve a lábazatszigetelést, a hő-, hang-, illetve vízszigetelési munkálatokat,
 • a külső nyílászáró beépítése, cseréje, redőny, árnyékoló, spaletta, rovarháló, biztonsági rács felszerelése vagy cseréje, párkány, küszöb létesítése, cseréje vagy felújítása,
 • tető cseréje, felújítása, szigetelése,
 • belső tér felújítása, ideértve a lakás helyiségeinek belső fali, padló-, födém- vagy
 • terasz, loggia, erkély, előtető építése,
 • beépíthető bútor vagy konyhai gép beépítése, cseréje.

További információért kattints ide.

Töltsd ki a fenti űrlapunkat, és jelöld be, hogy szeretnél részt venni a nyereményjátékon. A játék időtartama 2022.09.01-től 2022.10.31-ig tart, és a végén kisorsolunk egy 100.000 Ft értékű ajándékutalványt. 

Amennyiben igénybe szeretnéd venni pályázatíró partnerünk segítségét, vagy csak további információkat szeretnél megtudni, kérünk, hogy jelezd felénk, amikor az űrlapbeküldést követően felvesszük veled a kapcsolatot.

Inspirálódj

Felújító pár

CSOK, falusi CSOK, babaváró hitel és támogatás, hitelelengedés, illetékmentesség, áfa-visszaigénylés, otthonfelújítási támogatás, autóvásárlási támogatás, zöldhitel, CSOK-hitel. Ismerősen csengenek ezek a fogalmak a gyermekesek számára.

Így elsőre már a burkolat szó jelentése is feladhatja a leckét annak, aki nem igazán mozog otthonosan a lakásfelújítás témában. Ráadásul ma már a választék tengerében nagyon könnyű elveszni, főleg, ha még nincs meg a pontos elképzelés, legalább elméletben.

Műanyag ablakkeret

Ilyenkor télen, amikor nincs kedvünk kimozdulni, leginkább az ablak jelenti a kapcsolatot a külvilággal. Az ablakok fajtái különbözőségük végett biztosítják, hogy a belső terekbe megfelelő mennyiségű természetes fény jusson be, miközben se a csapadék, se a por nem jut át rajta.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem