Adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Jelen pont elfogadásával a vonatkozó jogszabályok alapján kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az „AKKER-PLUS” Kft. a megadott e-mail címemre hírleveleket küldjön. Tudomással bírok arról, hogy jelen hozzájárulásom bármikor indokolás nélkül visszavonható, adatváltozásra lehetőségem van. Mindezeket a marketing@akker.hu e-mail címen tehetem meg. Az „AKKER-PLUS” Kft. a vele kapcsolatba került ügyfelek adatait bizalmasan kezeli, harmadik fél részére nem adja át az adatkezelési nyilatkozatban és jelen adatkezelési tájékoztatóban írtak szerint.

Kivételt képez ez alól valamennyi alvállalkozó, akik a szerződés teljesítésekor az „AKKER-PLUS” Kft.-vel együttműködésben állnak, ebben az esetben a birtokukba kerülő adatokat tovább adni nem jogosultak.

A személyes adatokat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Hírlevelet csak az erre a szolgáltatásra feliratkozott érdeklődőknek küldünk ki. Hírlevélről történő leiratkozás esetén az erre vonatkozó adatokat töröljük a nyilvántartásból.

 

Nem csak építőanyagokkal látjuk el, de tanácsokkal is

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023