Az Akker sztori:

Csináljuk jól, vagy ne csináljuk sehogy.
Mi az előbbit választottuk.

Hogy mi a Hufbau-Akker küldetése?

Az 9 rövid szóban összefoglalható:

Ha megálmodott egy otthont, akkor mi beszállunk a kivitelezésbe.

Az összes létező építőanyaggal, amire csak szüksége lehet. A közel 200 munkatársunk Magyarországon egyedülálló szakmai tudásával. Egy biztos, hosszú utat tettük meg az 1990-es akasztói megalakulásunk oda, mire eljutottunk idáig.

Pontosan meddig is jutottunk?

Egészen addig, hogy ma már közel 230 munkatársunkkal minden nap azért dolgozzunk, hogy a magyar családok, hogy Ön egyetlen helyről gyorsan, pontosan, rengeteg hasznos szakértői tanáccsal megspékelve minden segítséget megkapjon otthona felépítéséhez.

Ugye, milyen jól hangzik?

Pedig ez még messze nem minden…

Önnek van egy álma az otthonáról, nekünk van hozzá építőanyagunk és szakértelmünk – Ez a Hufbau-Akker

Az Akasztóról induló vállalkozás ötlete a három alapító tag – Csatai József, Endrődi Ferenc Pál és Turú Gábor – fejéből pattant ki még a nyolcvanas évek végén.

És mi változott azóta?

Sok minden, de egyvalami állandó: a vállalat azóta is 100%-ban magyar tulajdonban van. A cél már az alapításkor is egy hatékonyan működő, az építőanyag-kereskedelem területén meghatározó szerepet betöltő vállalat létrehozása volt. E stratégia fényében nyíltak sorra az Akker tüzépek Bács-Kiskun megye több pontján:

Valamennyi telephelyen és üzletben elsődleges cél lett, hogy vásárlóink az építkezés folyamatában ne csak egy kereskedőre, hanem olyan együttműködő partnerre találjanak, akivel egy „közös” otthon megteremtése nem csak megálmodható, de gyorsan, költséghatékonyan meg is valósítható.

 

Ön elképzeli, mi leszállítjuk az építőanyagot, és közösen megépítjük otthonát

Ha valaki megkérdezi tőlünk, mi az a plusz, ami a Hufbau-Akkert megkülönbözteti a többi építőanyag forgalmazótól, mi azt válaszoljuk: az a Hufbau-Akker kéz.

Mit jelent a Hufbau-Akker kéz?

Ez annyit tesz, hogy mi fogjuk az Ön kezét attól a perctől fogva, hogy felvette velünk a kapcsolatot, egészen a házavatóig. 

Hisz nem elég, hogy 5 település 6 telephelyén dolgozunk közel 200 szakértő alkalmazottal az építőanyag kis- és nagykereskedelem, valamint az üzemanyag-kereskedelem területén, de az otthonok kivitelezői tevékenységében is részt veszünk.

Csak egyszer kell megvennie…

Az Akker 3 dolgot kínál Önnek. Elfogadja?

Tekintse meg cégbemutató katalógusunkat!

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023