Szolgáltatások

Beszállhatunk új otthonába?

Építőanyagokkal, ötletekkel, szakértelemmel és 7 egyéb kényelmi szolgáltatásunkkal?

Ha nyílászárót keres, ha fürdőszobájához még nem találta meg a legjobb anyagokat, akkor ezt látnia kell!

Nézze meg egyedülálló burkolat és nyílászáró kínálatunkat!

Az építőanyag, amit nem talál meg a Hufbau-Akker kínálatában, nem is létezik

Az alaptól a kéményig… vagy még tovább. Tégla, cserép, burkolat, nyílászáró, festék, szerszám… a Hufbau-Akker kínálatában mindent megtalál, ami egy házhoz kell. A garázst, a pincét és a kertet is beleértve.

Önnek van egy terve az otthonáról, nekünk pedig rengeteg szakmai ötletünk hozzá

Ha azt gondolta, hogy a Hufbau-Akkernél csak építőanyagokat talál, akkor hadd áruljunk el egy titkot Önnek: értékesítőink, eladóink szakmai tippekkel is ellátják mind telephelyeinken, mind online vagy akár telefonon is.

Mivel egyetlen márkának sem vagyunk a lekötelezettjei, így biztos lehet benne, hogy a legjobb tanácsokat kapja tőlünk.

Mindez párosul azzal, hogy bármikor kérhet maga mellé egy szakmai kapcsolattartót, akihez bármilyen kérdéssel fordulhat az építkezése során.

Centire, grammra, fillérre pontosan kiszámítjuk építkezése anyagszükségletét, költségtervét

Legyen szó építkezésről, felújításról, kérésére fillérre pontos anyag- és költségtervet kap szakértő csapatunktól. Miért? Hogy Ön a legkedvezőbb feltételek mellett jusson az igényeihez megfelelő építőanyagokhoz.

Akár otthonából, a kedvenc foteljében ülve menedzselheti építkezését, felújítását

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Persze szívesen látjuk telephelyeink egyikén is. Egy azonban biztos: Önnek nem kell kisteherautót bérelnie, hisz a Hufbau-Akker csapata a megbeszélt időpontban, a megrendelt anyagokkal megjelenik az előre egyeztetett helyszínen.

SZÁLLÍTÁSÜTEMEZÉS, RAKTÁROZÁS

Ha pedig a megrendelt anyagokat nincs hol tárolnia, akkor sem kell kétségbe esnie, hiszen az építőanyagok szállítását hozzáigazítjuk építkezési folyamataihoz, a termékek pedig addig a Hufbau-Akker raktárában várják az indulást. 

DARUZÁS

A Hufbau-Akker csapatának a nagyméretű vagy nehéz építőanyagok sem jelentenek akadályt. Szaktanácsadóink a daruzás menetét is részletesen elmondják Önnek.

EXPRESSZ KISZÁLLÍTÁS

Kecskeméten és környékén pedig két órán belül címére szállítjuk a hirtelen elfogyott, kisebb mennyiségű építőanyagokat.

Nem csak kínáljuk nyílászáróinkat, burkolatainkat, de csapatunk profin be is építi őket

Szakértő csapataink (burkolók vs. ablakosok) csupa olyan szakemberből állnak, akik összesen több mint ezer ház ablakait, ajtóit szerelték be, vagy burkolatait fektették le, építették be.

A teljes körű lebonyolítást – felmérést, árajánlatkészítést, termékrendelést, bontást, beépítést – is gyorsan, elképesztő pontossággal és magas minőségben oldják meg.

Mielőtt egyetlen fillért is költene rá, nézze meg, hogyan fog kinézni új fürdőszobája, konyhája

Miután feltette a speciális Visoft szemüveget, egy lenyűgöző virtuális sétát tehet jövendőbeli fürdőszobájában, konyhájában. A virtuális séta után már nem lesz nehéz kiválasztania a szükséges padlólapokat, csempéket, fugázókat, szanitereket, fürdőszoba bútorokat, zuhanykabinokat és kádakat, az Akker elképesztően széles kínálatából.

Telephelyeink, ahol bármikor meglátogathat minket, és ahol mindig az építőiparban jártas eladóktól kérdezhet

   MIBEN SEGÍTHETÜNK?

   Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

   Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

   Pünkösdi nyitvatartás 2023