Keresés
Close this search box.
Hufbau Kalocsa

Történetünk

Mi, az Akker-Plus Kft.-nél kiemelten fontosnak tartjuk a forgalmazott termékek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások évről-évre való bővítése mellett a lakossági igényeket kielégítő folyamatos fejlődést is.

Ezért miután úgy éreztük, hogy Kalocsán szükség van egy olyan műszaki szaküzletre, ahol a vásárlók nemcsak a kereskedőt, de az otthonuk, cégük bővítésében támogatást nyújtó együttműködő partnert is megtalálhatják, 2015-ben megnyitottuk kalocsai áruházunkat, amit azóta is ebben a szellemben fejlesztünk, bővítünk.

Lakossági ügyfelek

Műszaki szaküzletünkben mindent megtaláltok,
amire a családi fészketekben szükségetek lehet!

Háztartási gép kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a legszükségesebbektől (pl. hűtő-, mosó-, és mosogatógépek) egészen az okos otthon kiegészítőkig kiterjedjen. (pl. robotporszívó, wi-fi-vel vezérelhető klíma, beltéri kamera)

Szórakoztató elektronikai részlegünkön pedig mindent megtalálhattok, ami a kikapcsolódáshoz, tanuláshoz vagy számítógépen végzett munkához kellhet.

Igyekeztünk figyelni arra, hogy egy helyen megtaláljatok mindent, ami az otthonotokhoz kell, legyen az egy új építésű vagy korábban épült.

HISSZÜK, HOGY EGY HÁZ JÓ, DE EGY OTTHON MÉG JOBB!

Akker Kalocsa
Akker Kalocsa üzlet

Intézményi ügyfelek

Az Akker-Plus Kft. Kalocsai szaküzlete teljes körű szolgáltatást nyújt Önkormányzatok, cégek számára is, pályázati árajánlatok, beszerzések, beruházások, alkalmi vásárlások alkalmával.

A cégcsoport teljes palettájából kaphatnak gyors és szakszerű ajánlatot kedvezményekkel, csomagárakkal és az Önökre szabott fizetési feltételekkel.

Termékcsoportjaink, melyekkel az Ön segítségére lehetünk
(a teljesség igénye nélkül)

  • Építőanyagok
  • Kommunális eszközök (nagy teljesítménnyel is)
  • Háztartási eszközök (irodák, intézmények számára)
  • Elektronikai eszközök (irodák, intézmények, rendezvények számára)

Szolgáltatásaink

Kínálatunkat folyamatosan minőségi és változatos termékekkel bővítjük, hogy mindenki megtalálhassa a számítását nálunk, de a vásárlás előtt és után is fontosnak tartjuk, hogy támogassunk Benneteket, ezért a következő szolgáltatásokat is igénybe vehetitek üzletünkben:

AKKER Kalocsa

Szaktanácsadás és egyedi elképzelések megvalósítása

AKKER Kalocsa

Rátok szabott fizetési konstrukció és áruhitel ügyintézés

AKKER Kalocsa

Kiszállítás és igény esetén a régi készülék elszállítása

AKKER Kalocsa

Szerviz ügyintézés

Aktualitásaink, amiről kár lenne lemaradnod!

Visszajelzéseitek nagyon fontosak nekünk, ugyanis így tudjuk, hogy sikerül-e küldetésünk, hogy valódi partnereitek legyünk az otthonteremtésben!

Ezért nagyon örülünk neki, amikor ilyeneket olvashatunk:

Tovább olvasom
"Barátságos, segítőkész kiszolgálás."

T. Adrienn

Tovább olvasom
“Végre egy hely, ahol a megoldásokat keresik!”

T. Ferenc

Tovább olvasom
“Itt beszerezhetek mosógépeket, gáztűzhelyeket és mindent, ami egy háztartásba kell.”

K. Jánosné

Előző
Következő
akker kalocsa

Kérdésed van?
Keress minket bizalommal!

Kövess minket Facebookon is, hogy értesülj
a legújabb akcióinkról és híreinkről!

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023