Segítünk csökkenteni
a rezsiszámlát!

Rezsicsökkentés Otthonfelújítási támogatással

Kérd szakértői segítségünket

Szakértőink felmérik, hogyan tudsz hatékonyan spórolni

Veled vagyunk és támogatunk a felújítás elejétől a végéig egy profi tanácsadóval, hogy ne szálljon el a rezsiköltséged! Levesszük a válladról a tervezés és megvalósítás terhét, segítünk megoldani minden felmerülő feladatot!

Rezsicsökkentéshez szakértői tanácsadás

Segítünk megtervezni a felújítást

Mindent egy helyen szerezhetsz be

Megbízható szakembergárda

Miért fontos, hogy aktívan védekezzünk a rezsiárakkal szemben?

Otthonunk és környezetünk tudatos energetikai fejlesztésével nem csak a növekvő energiaárakkal szemben tudunk hatékonyan védekezni, hanem zöldebb és fenntarthatóbb környezetet hozhatunk létre családunk számára miközben sokat teszünk Földünk jövőjéért!

Nyílászáró
Energiaveszteség 25%
Külső falak
Energiaveszteség 25%
Tető, tetőfödém
Energiaveszteség 30%
Pincefödém, padló
Energiaveszteség 20%

Szeretnéd pontosan látni ezeket az adatokat a te házadra vetítve?

Kérd ingyenes tanácsadásunkat, és hozd meg a legjobb döntést a jövődet illetően!

Vedd igénybe az Otthonfelújítási támogatást!

Idén év végéig még állami támogatást is igénybe vehetsz otthonod korszerűsítéséhez. Az Otthonfelújítási támogatás keretein belül az állam 3+3 millió forinttal támogatja meg felújításodat, melyet most akár korszerűsítésre is felhasználhatsz a rezsicsökkentés érdekében. A Hufbau – Akkernél számos területen tudunk segíteni, legyen szó hőszigetelésről, nyílászárókról, napelemről. Szakértőink segítenek felmérni, hogy otthonodban mely területeken tudsz javítani annak érdekében, hogy a számlákon spórolni tudj.

Nyerj egy 100.000 Ft értékű ajándékutalványt!

Kérd ingyenes szakértői felmérésünket 2022.10.31-ig, és részt vehetsz sorsolásunkon, ahol esélyed van megnyerni a 100.000 Ft értékű ajándékutalványt! Az ajándékutalványt beválthatod bármelyik Hufbau – Akker telephelyen, termékeink széles választékára.

Ingyenes online szakértői felmérés

Mi a következő lépés?

Tanácsadásunkkal szakszerű tájékoztatást nyújtunk arról, hogyan takaríthatsz meg pénzt a közüzemi számlákon. Tapasztalt tanácsadóink segítenek neked abban, hogy az otthonod és családod számára megfelelő döntéseket hozd. 

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
adatkezelés*
nyereményjáték
hírlevél
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Miért a Hufbau - Akker?

Csináljuk jól, vagy ne csináljuk sehogy.

A Hufbau – Akkernél több mint 30 éve hiszünk abban, hogy megvalósítható az álomotthon, és hogy egyetlen helyről gyorsan, pontosan, rengeteg hasznos szakértői tanáccsal megspékelve minden segítséget megkaphatsz az otthonod felépítéséhez. Neked van egy elképzelésed az otthonodról, nekünk építőanyagunk, szakértelmünk és rengeteg szakmai ötletünk.

0
Év tapasztalat
0 +
ház felépítése
0 +
Forgalmazott áru
0
Szakértő munkatárs

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Az otthonfelújítási támogatás keretében a legalább egy gyermeket nevelő családok – és gyermeknek számít már a 12 hetes magzat is,– segítséget kaphatnak a már meglévő otthonuk átalakításában, szépítésében. A támogatás a költségek felét állja, maximum 3 millió forintig. Részletes információt találhatsz blogcikkünkben ide kattintva, illetve szaktanácsadóink is tudnak segíteni felmerülő kérdéseiben!

Az otthonteremtési támogatást szabályozó 518/2020-as kormányrendelet alapján az igényelheti a támogatást, aki

 • nagykorú, cselekvőképes személy,
 • legalább egy 25 év alatti gyermeket nevel saját háztartásában,
 • magyar állampolgár vagy a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát Magyarország területén gyakorolja,
 • magyarországi tb-jogviszonnyal rendelkezik, és legalább 1 éves (akár külföldi) tb-jogviszonya van legfeljebb 30 napos megszakítással (a felsőoktatási jogviszonyt, a gyedet, a nyugdíjasok kiegészítő tevékenységét vagy a katások tb-jét is figyelembe véve), tavaly óta az elfogadható 30 napos megszakítás már nem számít bele az 1 éves jogosultsági időszakba,
 • 2021 szeptembere óta a tb-jogviszonyba az is beleszámít, ha valaki nyilatkozik arról, hogy külföldi felsőoktatási intézmény nappali tagozatán folytatott olyan tanulmányokat, melyek Magyarországon is egyenértékűen elismert oklevélhez vezetnek,
 • nem rendelkezik köztartozással,
 • egyedülálló, házas, elvált vagy élettársi kapcsolatban élő egyaránt élhet.

 

Azonos lakóhellyel rendelkező házas- és élettársak csak együttes igénylőként igényelhetik a támogatást. A tb-jogviszonyra vonatkozó feltételt elég egyiküknek teljesíteni, a köztartozásra vonatkozót viszont mindkettejüknek kell. Közfoglalkoztatottak (vagyis a köznyelvben közmunkások) nem igényelhetik a támogatást.

Az otthonfelújítási támogatás összege

 • maximum 3 millió forint,
 • a számlákkal igazolt felújítási költségek legfeljebb 50%-a (vagyis 6 milliós összeköltség esetében maximalizálható),
 • fele-fele arányban anyagköltségre, illetve munkadíjra vehető igénybe,

 

Nem a benyújtott számlák összegére, hanem a támogatásra vonatkozik az 50-50%-os szabály, vagyis mindkét költségtípusnak el kell érnie akkora összeget, hogy belőle a teljes megcélzott támogatási összeg 50%-a kijöjjön.

Az otthonfelújítási támogatás az alábbi, számlával igazolt tevékenységek után vehető igénybe például:

 • az épület külső festése, színezése, valamint szigetelése, utóbbinál, ideértve a lábazatszigetelést, a hő-, hang-, illetve vízszigetelési munkálatokat,
 • a külső nyílászáró beépítése, cseréje, redőny, árnyékoló, spaletta, rovarháló, biztonsági rács felszerelése vagy cseréje, párkány, küszöb létesítése, cseréje vagy felújítása,
 • tető cseréje, felújítása, szigetelése,
 • belső tér felújítása, ideértve a lakás helyiségeinek belső fali, padló-, födém- vagy
 • terasz, loggia, erkély, előtető építése,
 • beépíthető bútor vagy konyhai gép beépítése, cseréje.

További információért kattints ide.

Töltsd ki a fenti űrlapunkat, és jelöld be, hogy szeretnél részt venni a nyereményjátékon. A játék időtartama 2022.09.01-től 2022.10.31-ig tart, és a végén kisorsolunk egy 100.000 Ft értékű ajándékutalványt. 

Amennyiben igénybe szeretnéd venni pályázatíró partnerünk segítségét, vagy csak további információkat szeretnél megtudni, kérünk, hogy jelezd felénk, amikor az űrlapbeküldést követően felvesszük veled a kapcsolatot.

Inspirálódj

Felújító pár

CSOK, falusi CSOK, babaváró hitel és támogatás, hitelelengedés, illetékmentesség, áfa-visszaigénylés, otthonfelújítási támogatás, autóvásárlási támogatás, zöldhitel, CSOK-hitel. Ismerősen csengenek ezek a fogalmak a gyermekesek számára.

Az elmúlt néhány hétben több olyan intézkedést is bevezettek, amelynek kapcsán az energiatakarékosság minden család életében kulcsfontosságúvá vált. Összegyűjtöttünk 5+1 tippet, amelynek segítségével mindenki könnyedén csökkentheti a rezsiköltség összegét.

Mostanában gyakran felmerül, hogy hogyan lehet a rezsiköltségeket csökkenteni. Ennek kapcsán mindig előtérbe kerülnek a tüzelőanyagok, azok fajtái, illetve, hogy melyik a legjobb megoldás az ár-érték arányt tekintve.  Cikkünk segítségével megtalálhatod a számodra ideális megoldást.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem