Júniusi nyereményeső
játékszabályzat

HUFBAU-AKKER JÚNIUSI NYEREMÉNYESŐ NYEREMÉNYJÁTÉK 2023

JÁTÉKSZABÁLYZAT

 

 1. Általános rendelkezések

Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő „Hufbau-Akker júniusi nyereményeső” nevű promóciós játék (a továbbiakban: Játék) szervezője az Akker-Plus Kft. (6221 Akasztó, Fő út 189.).

 

 1. Promóciós mechanizmusa és nyeremények

2023.június 8-tól 2023. június 30-ig nyereményjátékot hirdetünk, melynek lényege, hogy a Hufbau-Akker soltvadkerti építőanyag áruházában minden 50.000,- Ft-ot meghaladó vásárlás után 1 darab nyereményszelvényt kap minden vásárló (akkor is csak egy szelvény jár, ha többször ötvenezer forint értékben vásárol), amelyet kitöltve az üzletben elhelyezett gyűjtődobozba kell bedobni.

 

A sorsolás 2023. július 3-án, hétfőn történik. Eredményhirdetés pedig 2023. június 4-én kedden lesz.

 

Nyeremény:

Fődíj: Fabrostone körbográcsoló

További nyeremények:

– 3 db 15.000 Ft értékű Hufbau-Akker vásárlási utalvány 

 

 1. Részvételi feltételek

A Hufbau-Akker “júniusi nyereményeső” nyereményjátékban részt vehet minden, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező, Magyarország területén állandó lakcímmel rendelkező, 18 évet betöltött természetes személy, aki 50.000,- Ft-ot meghaladó összegű vásárlást végez a Hufbau-Akker soltvadkerti építőanyag áruházában a Játék időtartama alatt.
 

 1. Kizárások

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói; a Szervező megbízásából a nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek és cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint, ezen személyeknek a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot, akár a Játék időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse.


A promócióban való részvétel önkéntes és ingyenes, a részvételtől a promóció teljes időtartama alatt lehetőség van visszalépni.

 

 1. Érvénytelen pályázat

A promócióban érvénytelennek minősül minden pályázat, mely a jelen Játékszabályban foglalt részvételi feltételnek nem tesz eleget, valamint a meghatározott promóciós mechanizmusnak és részvételi feltételeknek nem felel meg.

 

 1. A játék időtartama

A nyereményjáték 2023. június 8., 7.30-tól 2023. június 30. 17.00-ig tart.

 

 1. A sorsolás menete

A sorsolás 2023. július 3-án, hétfőn történik. A nyerteseket 2023. július 4-én, kedden értesítjük. A sorsolásban minden megfelelően kitöltött szelvény részt vesz, melyen a vásárló legalább egy elérhetősége, amin értesíthetjük (email vagy telefonszám) megtalálható.

 

 1. A díj átvételének feltételei

A nyerteseket a sorsolást követő 1 munkanapon belül, a nyereményszelvényen megadott elérhetőségek valamelyikén tájékoztatjuk a nyertesség tényéről (emailben vagy smsben), és ott kérjük meg, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot.

A sorsolás alkalmával a Nyerteseken felül 3 db Tartaléknyertest is húzunk. Abban az esetben, ha valamely kisorsolt játékos 3 munkanapon belül nem veszi fel velünk a kapcsolatot, vagy lemond a nyereményről, úgy a Tartaléknyertesek nyereményigénye érvénybe és hatályba lép.
A Tartaléknyertesek a kihúzás sorrendjében válnak jogosulttá a nyereményre. A nyeremény előzetes egyeztetést követően vehető át. A Szervező a nyereményt a sorsolást követő 10 munkanapon keresztül tárolja. A Nyertes köteles a Szervezővel együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átvétele a meghatározott határidőn belül megtörténjen. Amennyiben a Nyertes nem veszi át nyereményét 10 munkanapon belül, helyette a Tartaléknyertes nyereményigénye lép életbe.

 

 1. Nyereményekkel kapcsolatos díjfizetések

A jelen Játékban részt vevő Játékosokat a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó-fizetési és/vagy illeték-fizetési kötelezettség. A nyeremények átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen

felmerülő egyéb költségek és kiadások, illetve a nyeremény postázásának igénye esetén a postaköltség a nyertes játékost terheli.

 

 1. Adatkezelés

A Játékban részt vevő személy, az általa közölt személyes adatok megadásával elismeri és elfogadja, hogy a Játék során történő adatkezelés célját megértette. Amennyiben a Nyertes a nyeremény postázását kéri, szükséges teljes nevének és lakcímének megadása a Szervező részére. A játékosok személyes adatait a Szervező további személyeknek nem adja tovább, azt a nyeremény postázását követően törli.

A játékos tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes,

adatai kezelését és feldolgozását a Szervező végzi. Az adatvédelemmel kapcsolatos további tájékoztatást az akker.hu weboldal láblécében olvasható az Adatkezelési nyilatkozat menüpontban.

 

 1. Felelősség kizárása

A Játék szervezésében részt vevő cégek egyike sem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt a Játékhoz kapcsolódó költségek, károk és veszteségek megtérítéséért. Amennyiben a Játékos jogosulatlanul dob be

nyereményszelvényt, a Szervező kizárja a Játékból. Szervező, illetve, ha van, a Szervező megbízottja nem vállal semmilyen felelősséget a jogosulatlanul elhelyezett szelvényekért, tévesen megadott adatokért. A Játék szervezésében részt vevő cégek, valamint azok vezető tisztségviselői, és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott következményekért.

A Szervező nem vállal felelősséget a technikai hibákból eredő problémákért.

 

 A játékosok nyereményszelvényük bedobásával a jelen Játékszabályban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.

 

Kecskemét, 2023. Június 1.

 

Akker-Plus Kft. (Szervező)

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023