akker nyereményjáték

Akker Home Comfort: tetőcsere, tetőfelújítás kényelmesen, zökkenők nélkül

Ha azt mondjuk valakinek, hogy “Láttam egy szép házat”, sehogy sem tudja elképzelni. Azt kell mondani neki: ” Láttam egy szép házat, vörös téglából épült, ablakában muskátli, és a tető oly csodás volt, mintha egy színes katalógusból esett volna rá.” Erre aztán fölkiáltanak: “Ó, milyen szép!”

Tetők mindenféle anyagból, amit csak el tud képzelni… kivéve mézeskalácsból

Egy közös azonban van ezekben a tetőanyagokban. Mind kiváló minőségűek, és meseszépek…

  • KERÁMIA CSERÉP
  • BETON CSERÉP
  • BITUMENES FEDÉS
  • FÉMLEMEZ FEDÉS
  • POLIKARBONÁT FEDÉS

Nem csak tetőt keres, de tanácsot is a választáshoz?

Akkor keresse szakértőnket az Önhöz legközelebb eső Akker telephelyen. Szakembereink kérdéseire nem válaszokat adnak, hanem kész megoldásokat szállítanak. Mindezt díjtalanul, érthetően, kedvesen tálalva.

Fekete Attila
Áruházvezető

Szabadi István
Áruházvezető

Szlovákné Margó
Egységvezető

Bognár Mária
Építőanyag szaktanácsadó

tető faanyag

Faanyag és mártás

A faanyag a kevésbé tartós építőanyagok közzé tartozik. A beépített faanyagokat – mint minden építési anyagot – különféle károsító hatások érik. A nedvesség, a hőmérséklet-ingadozás, a napsugárzás, valamint az egyéb külső hatások csökkentik a faanyag élettartamát.
 
Ezen fizikai hatások mellett azonban sokkal jelentősebbek a biotikus (gomba, rovar) kártevők, amelyek igen rövid idő alatt képesek tönkretehetik a faszerkezetet. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a faanyag több évezrede használt fűtőanyag, vagyis éghető.
 
Jó tudni! A beépített faanyagok akkor lesznek tartósak, ha megfelelő faanyagvédelmet alkalmazunk.
 
ÉPP EZÉRT
A tetőszerkezet építéshez szükséges faanyagaink is megvásárolhatóak Tetol gomba és kártevő elleni mártással kezelve is, amely segíti a fa épségének hosszú távú megőrzését.

Tetőcsere az Otthonfelújítási programban!

Jó hír, hogy az Otthonfelújítási támogatás lehívható tetőcserére, tetőfelújításra is. Így azok, akik az Akkernál vásárolják meg a tetőcseréhez vagy tetőfelújításhoz szükséges anyagokat, kétszer spórolnak: egyszer az otthonfelújítási támogatás lehívásával, egyszer pedig az Akker remek áraival.

akker nyereményjáték
pályázat

Menjen biztosra, pályázzon profi pályázatíróval!

Az Otthonfelújítási támogatás közel 50 feltételt szab a magyar családok felé. Ha a feltételekből egy nem teljesül, a támogatás összegét nem hívhatjuk le.

Éppen ezért az Akker megkeresett egy profi pályázatírót, hogy tapasztalatával, tudásával segítse az Akker vásárlóit tanácsokkal, vagy akár a teljes pályázat elkészítésével.

A tanácsadás ára: 10 000 Ft

A pályázatírás ára: 30 000 Ft

Azonban, ha az Akkernál vásárolja meg a felújításhoz szükséges anyagokat, akkor ezt az összeget a tanácsadói vagy pályázatírói számla ellenében jóváírjuk az Ön számára a vásárlás során.  

Tudjon meg többet a tetőfelújítás, tetőcsere menetéről!

Röviden, érthetően, sallangok nélkül.

A tetőfajtákról egyszerűen

Nem igazán vagy otthon a tetőfajtákban? Gyorstalpaló kisokosunkkal bevezetünk a tetők világába; az alábbiakban megmutatjuk neked, melyek a legjellemzőbb, illetve legnépszerűbb tetőfajták. A tetőket alapvetően

Tovább olvasom »

A kivitelezők nem véletlenül szeretnek velünk dolgozni. Ha nekik megfelelünk, Önnek is meg fogunk.

Tudja meg, mennyibe kerülne otthona tetőcseréje, tetőfelújítása!

Kérje díj- és elkötelezettségtől 100%-ig mentes árajánlatunkat tetőcseréről, tetőfelújításról. Ezzel máris aktiválja részvételét nyereményjátékunkon, ráadásul lesz egy fillérre pontos, apró betűktől mentes, részletes árajánlata otthona tetőcseréjéhez, tetőfelújításához.

SZOLÁR PONT VAGYUNK!

SZOLÁR PONT

NÁLUNK MÁR KAPHATÓ NAPELEM RENDSZER!

A 21. század egyik legnagyobb problémája a klímaváltozás elleni küzdelem.
Éppen ezért mi, az Akker-Plus Kft. És az 1998-ban alapított Profi Tető Kft. Napelemes divíziója, a Profi Greentech, összefogtunk, hogy minőségi termékekkel és kivitelezési szolgáltatással segítsük azokat, akik szeretnének áttérni a korszerű, megújuló energia felhasználásra és saját napelem rendszerrel kívánják ellátni otthonukat.
 
HA SZERETNÉ…
 
  • LENULLÁZNI A VILLANYSZÁMLÁJÁT
  • VÉDENI A KÖRNYEZETET ÉS ÁTTÉRNI MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNÁLATRA
  • CSÖKKENTENI A KARBON LÁBNYOMÁT (CO2 KIBOCSÁTÁS)
  • ELŐRE GONDOLNI AZ ELEKTROMOS AUTÓK KORSZAKÁRA, ÉS MÁR ELŐRE KÖLTSÉGET CSÖKKENTENI
..AKKOR ÖN IS RUHÁZZON BE NAPELEM RENDSZERRE!
 
A részletekről kérdezze kollégáinkat!

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023