házfelújítás

Amit ma megvehetsz, azt ne halaszd jövőre!

Vásároljátok meg még az idei olcsóbb, áremelés és infláció előtti árakon az otthonotok felújításához szükséges építőanyagokat, eszközöket, és fogjatok bele a felújításba, építkezésbe jövő tavasszal! Így a hangya és a tücsök is jól jár 🙂

2021. december 31-ig minden Akker terméket elkerül az áremelés és az infláció!

Mivel az építőipar talán a legárérzékenyebb iparág mind közül, ezért egy tavaszi felújításhoz, építkezéshez érdemes lehet még 2021-ben beszerezni az építőanyagokat. Ezzel pedig több 10 000 vagy akár több 100 000 Ft-ot is megspórolhattok az anyagköltségeiteken!

Ráadásul az Akker ajándékot is ad azoknak, akik még idén megvásárolják a tavaszi munkákhoz szükséges anyagokat:

A 40 000 FT ÉRTÉKŰ 3D TERVEZÉS ÁRÁT LEVONJUK A VÁSÁRLÁSOTOK VÉGÖSSZEGÉBŐL!

  • BURKOLATOK
  • NYÍLÁSZÁRÓK
  • TETŐ
  • CSERÉP
  • SEGÉD- ÉS ÉPÍTŐANYAGOK

Nem csak építőanyagot kerestek, de tanácsot is a választáshoz?

Akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot a hozzátok legközelebb eső Akker Építőponton. Szakembereink ugyanis kérdéseitekre nem válaszokat adnak, hanem kész megoldásokat szállítanak. Mindezt díjtalanul, érthetően, kedvesen tálalva.

Fekete Attila
Áruházvezető

Szabadi István
Áruházvezető

Szlovákné Margó
Egységvezető

Bognár Mária
Építőanyag szaktanácsadó

Eszközök, építőanyagok beszerzése az Otthonfelújítási programban!

Spóroljatok kétszer: egyszer az otthonfelújítási támogatás lehívásával, egyszer pedig az Akker remek, infláció előtti áraival.

otthonfelujitas
pályázat

Menjetek biztosra, pályázzatok profi pályázatíróval!

Az Otthonfelújítási támogatás közel 50 feltételt szab a magyar családok felé. Ha a feltételekből egy nem teljesül, a támogatás összegét nem hívhatjuk le. Éppen ezért az Akker megkeresett egy profi pályázatírót, hogy tapasztalatával, tudásával segítse az Akker vásárlóit tanácsokkal, vagy akár a teljes pályázat elkészítésével.

A tanácsadás ára: 10 000 Ft

A pályázatírás ára: 30 000 Ft

Azonban, ha az Akkernál vásároljátok meg a felújításhoz szükséges anyagokat, akkor ezt az összeget a tanácsadói vagy pályázatírói számla ellenében jóváírjuk számotokra a vásárlás során.  

Tudjátok meg, mennyit spórolnátok otthonotok felújításán, ha az anyagokat, eszközöket még idén beszereznétek!

Kérjétek díj- és elkötelezettségtől 100%-ig mentes árajánlatunkat. Így lesz egy fillérre pontos, apró betűktől mentes, részletes árajánlatotok otthonotok felújításához, építéséhez.  

A kivitelezők nem véletlenül szeretnek velünk dolgozni. Ha nekik megfelelünk, Neked is meg fogunk.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023