Pest megyébe is megérkezett vidéki, jó áraival a Hufbau-Akker

Bács-Kiskun megye legnagyobb építőipari pontja mától a szigetszentmiklósiak számára is elérhető. Az Akker ráadásul hozza magával kedvező, vidéki árait, baráti, közvetlen, szakértő kiszolgálását és óriási kínálatát burkolatokból, nyílászárókból, szaniterekből és minden más építőanyagból.

Vidéki árak, szakértő kiszolgálás, széles termékkínálat

A téglától a burkolatokon, szanitereken át a barkácstermékekig minden, ami egy építkezéshez, lakásfelújításhoz szükséges lehet, azt megtalálja az Akker első szigetszentmiklósi építőpontján… méghozzá a meglepő Bács-Kiskun megyei árakon.

akker budapest

Nem csak építőanyagokat keres, de tanácsot is a választáshoz?

Az Akker Pest megyébe is magával hozza azt a hozzáállását, amellyel Bács-Kiskun megye messze legkedveltebb építőipari szakáruházává nőtte ki magát. Szigetszentmiklósi építőpontunkon ugyanis nem eladókkal fog találkozni, hanem az építőipart á-tól cettig ismerő szakértőkkel, akik minden kérdésére megoldásokkal állnak elő.

Egyedülálló és egyszeri 20-30%-os nyitási akció egyes csempékre, padlólapokra. Részletek az üzletben.

A tetőfajtákról egyszerűen

Nem igazán vagy otthon a tetőfajtákban? Gyorstalpaló kisokosunkkal bevezetünk a tetők világába; az alábbiakban megmutatjuk neked, melyek a legjellemzőbb, illetve legnépszerűbb tetőfajták. A tetőket alapvetően

Tovább olvasom »

Értesüljön a 20-30%-os nyitási akciónk részleteiről és nyerjen egy E-kerékpárt!

Iratkozzon fel az Akker hírlevelére, ahol elsőként tájékoztatjuk szigetszentmiklósi építőpontunk 20-30%-os nyitási akcióiról.

Feliratkozás esetén neve azonnal bekerül nyereménykosarunkba, ahonnan kisorsoljuk azt a szerencséset, aki megnyeri a 300 000 Ft értékű Neuzer Lido elektromos kerékpárt.

akker nyereményjáték

A kivitelezők nem véletlenül szeretnek velünk dolgozni. Ha nekik megfelelünk, Önnek is meg fogunk.

Ne maradjon le a Hufbau-Akker legjobb ajánlatairól!

Exkluzív ajánlatok, termékakciók, újdonságok, a legértékesebb szakmai tanácsok. Ez mind-mind azoknak jár, akik feliratkoznak Bács-Kiskun megye egyik legkedveltebb lakossági építőipari hírlevelére. Iratkozzon fel Ön is! Díjtalanul! 1 perc alatt!

Spóroljon duplán az Otthonfelújítási programmal!

Azok, akik az Akkernál vásárolják meg az építkezéshez, felújításhoz szükséges anyagokat, kétszer spórolnak: egyszer az otthonfelújítási támogatás lehívásával, egyszer pedig az Akker remek áraival.

KAPCSOLAT - Akker Budapest

Kérdésed van?
Keress minket bizalommal!

Kövess minket Facebookon is, hogy értesülj
a legújabb akcióinkról és híreinkről!

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023