Hufbau-Akker Nyílászáró Szaküzlet - Nyisson velünk egy új világra!

Bemutatóteremmel egybekötött nyílászáró szaküzlet nyílik most pénteken, az 5. születésnapját ünneplő kiskőrösi Hufbau-Akker Áruház szomszédságában. A szakértői hozzáállásra épülő értékesítésről és az új szaküzlet előnyeiről Zsikla Tamás, a Hufbau-Akker Tüzép cégvezetője mesélt.

- Ahogyan az építőanyag-kereskedelem szinte minden területén tapasztalható, a nyílászárók esetében is megfigyelhető egy nagymértékű szakosodás. Egyre jobb, fejlettebb és specifikusabb termékek kerülnek a gyártóktól a piacra és ez a folyamatos fejlődés az értékesítői oldalról is megköveteli a szakértelmet. Ezért Hufbau-Akker Tüzép - reagálva a piaci igényekre - úgy döntött, hogy a kiskőrösi telephelye és barkácsáruháza mellett egy kifejezetten nyílászárókra specializálódott, bemutatóteremmel egybe kötött eladóhelyet nyit, ahol az értékesítést is szakértő kollégák végzik. A Dózsa György u. 67. szám alatti szaküzletben a vevőknek lehetősége nyílik megismerkedni az újdonságokkal, kipróbálhatják a legmodernebb termékeket, szemügyre vehetik azoknak a bel- és kültéri nyílászáróknak a tulajdonságait, melyek működését egy katalógusban, vagy szóban elmagyarázva nem lehet elég alaposan körüljárni. Tapasztalataink szerint egyre szélesebb az a vásárlói réteg, amely nyitott a modern technikai megoldásokra és a jó ár-érték arány mellett a minőségre is koncentrál. A mi küldetésünk pedig, hogy az új nyílászáró szaküzletben megteremtsük a választáshoz szükséges ideális feltételeket. Szaktanácsadóink mellett a ma piacon lévő valamennyi termékkel, kül-, és beltéri kiépített bemutatóhelyekkel, valódi anyagokon megtekinthető színmintákkal, referenciaanyagokkal, és kisfilmekkel segítünk vásárlóinknak az ideális megoldás megtalálásában. A teljes körű termékszortiment mellé természetesen kialakítottunk egy jól működő szolgáltatási rendszert is, amely a helyszíni igényfelmérésen, az egyedi gyártáson és a házhozszállításon túl tartalmazza a beépítést, beállítást, a garanciavállalást és utókövetést is.
Az új kiskőrösi Nyílászáró Szaküzlet hivatalos nyitása egybe esik az 5. születésnapját ünneplő Hufbau-Akker Áruház két napos jubileumi programjaival július 1. és 2. között.