RólunkÉpítkezik? Felújít? Barkácsol? – Velünk könnyebb, mint gondolná!

25 éves fennállásunk óta – munkatársaink minden szaktudásukkal és tapasztalatukkal azon tevékenykednek, hogy versenyképes árakon Ön korszerű, környezetkímélő és gazdaságos építőanyagokból valósítsa meg álmát: a békés családi otthont, a kényelmes nyaralót, a kikapcsolódást nyújtó kertet!

Huf-Bau csoport tagjaként fontosnak tartjuk, hogy az építkezés rögös útján végigkísérjük Önt, segítő kezet nyújtva mindig, amikor szüksége van rá. Hagyományos építőanyag kereskedéssekkel szemben értékesítőink szakértelmükkel nem csak az eladás feladatára koncentrálnak. Kollégáink nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a megfelelő anyag kerüljön a megfelelő helyre. Elsődleges célunk - a megalakulás pillanatától mind a mai napig – hogy vásárlóink az építkezés folyamatában, ne csak egy kereskedőt, hanem egy partnert lássanak aHuf-Bau Akker Tüzép csapatában, akikkel egy otthon megteremtése a közös cél.


Minden a legteljesebb harmóniában

A látványtervek elkészítése, a bemutató állványok, anyagok kihelyezése mellett törekszünk arra is, hogy megoldási javaslatainkat vásárlóink megelégedettségének érdekében élethelyzetének leginkább megfelelő környezetben mutassuk be. Ezért célunk, hogy folyamatosan fejlesszük bemutató részlegeinket. 
Harmónia a hidegburkolásban – burkoló szalonnal várjuk Önt a Huf-Bau Akker kecskeméti telepén és a kiskőrösi Huf-Bau Akker Áruházban

Burkoló szalonunk teszi igazán kézzel foghatóvá szín és formaválasztékunkat.
Válasszon hatalmas csempe és járólap kínálatunkból  - hogy minden a legteljesebb harmóniában legyen.
Harmónia a fürdőszobában - fürdőszobaszalonnal várjuk Önt a kiskőrösi Huf-Bau Akker Áruházban 

Válasszon a legújabb design alapján kialakított csaptelepeink, fürdőszoba bútoraink és kiegészítőink közül. - hogy minden a legteljesebb harmóniában legyen. 

Harmónia és biztonság – nyílászáró szaküzlettel várjuk Önt a Huf-Bau Akker Tüzép kecskeméti telepén

Legyen háza ékessége a kiválasztott ajtó és ablak! Akár építkezésről, akár felújításról van szó kiváló alapanyagokból készülő termékeink közül Ön is megtalálhatja a lakás stílusához leginkább illő nyílászárót! Minden árfekvésben találhat magának kül- és beltéri ajtókat, fa- és műanyag nyílászárókat, tetőtéri ablakokat, garázskapukat és kiegészítőket. Az aktuális trend mellett megtalálható kifutó termékeinkhez pedig hihetetlen akciós árakon juthat hozzá!

A szaküzletünkben megtalálható termékeknél az esztétikum mellett hasonlóan fontos szempont a jó minőség, a jó szigetelés, a pontos beépítési lehetőség. Egyedi igényeit is ki tudjuk elégíteni, hiszen helyszíni felmérés alapján egyedi méretű nyílászáróját rövid határidővel elkészítjük és beépítjük!

Harmónia a színek világában - vakolatcentrumunkkal várjuk  Önt a Huf-Bau Akker Tüzép kecskeméti telepén


Hat professzionális gépen, közel 500.000 színárnyalatból választhat – helyszíni keveréssel, házhozszállítással. Kül - és beltéri vékony színezővakolatok, homlokzatfestékek, díszlazúrok, magasan kopás- és súrolás álló beltéri falfestékek, lakkok, zománcok, légáteresztő- és hőszigetelő rendszerek széles választékát kínáljuk.Cg.: 03-09-000144 
adószám: 10330085-2-03

Akker Tüzép 
Ügyvezető igazgató: Endrődi Ferenc
Központ: 6200 Kiskőrös Dózsa Gy. Út 67.
Telefon: ( 36 78) 413-993, ( 36 78) 413-955
Telefax: ( 36 78) 511-080
E-mail: kozpont@akker-plus.hu
Web: www.akker-plus.hu