CSATLAKOZZON A ZÖLD FORRADALOMHOZ ÉS CSÖKKENTSE ENERGIAKÖLTSÉGÉT AZ AKKER DEYE HIBRID NAPELEM RENDSZERÉVEL!

MIÉRT ÉRDEMES BERUHÁZNI EGY NAPELEM RENDSZERRE?

Megújuló energiaforrás!

A napelemmel előállított áram nemcsak olcsóbb, de környezetbarát is, így nem szennyezi a környezetet, és nem termel üvegházhatású gázokat vagy más káros anyagokat.

Megtérülő befektetés!

Az energiaárak folyamatosan növekednek, és a lakossági fogyasztóknak egyre nehezebb tartani a lépést az emelkedő költségekkel. Egy napelem rendszer telepítése hosszú távú befektetésként szolgálhat, amely idővel jelentős megtakarítást eredményezhet az energiaköltségekben.

Otthona értékének növelése!

Nem titok, hogy a fenntartható és energiatakarékos házak egyre keresettebbek az ingatlanpiacon, így egy napelem rendszer jelentősen megdobja otthona értékét.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ÉS TERVEZZÜK MEG EGYÜTT HIBRID NAPELEM RENDSZERÉT!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker Kft. kapcsolatban lépjen velem. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

DE HOGYAN IS MŰKÖDIK EGY NAPELEM RENDSZER?

Hogyan működik a napelem rendszer

A napelemek összegyűjtik és átalakítják a napenergiát elektromos energiává, amelyet a napelem rendszer központi egysége – az inverter – hálózati feszültségre alakít át.

A hibrid inverterek a termelt energiát tárolni is képesek, kiegyenlítve a nappali termelést az esti és éjszakai fogyasztással. A DEYE hibrid napelem rendszer azonban még ennél is többet nyújt.

MIÉRT HIBRID?

A hibrid napelem rendszer képes hálózati és szigetüzemű működésre is, tehát ezzel a megoldással mindkét típus előnyeit élvezheti. Mik is ezek az előnyök?

A hálózatos rendszer...

képes arra, hogy az általa megtermelt energiát a központi hálózatba visszajuttassa, így lehetővé téve annak használatát mások számára is. Ha azonban a napelemek nem termelnek elegendő energiát, ezt a hiányt az áramhálózatból pótolni tudja.

A szigetüzemű napelem rendszerek...

általában akkumulátorokat használnak az általuk termelt energiához, hogy azokat a nappali órákban tárolni tudják, majd az éjszakai vagy borús időszakokban felhasználják. Ezzel a megoldással a teljes függetlenség előnyét élvezheti.

Egy hibrid felépítésű napelemnél jelentős kérdés az, hogy milyen gyorsan képes átváltani hálózatiról sziget üzemmódra. A DEYE rendszernél ez az átkapcsolási idő mindössze 0,004 másodperc. Ez azt jelenti, hogy a rendszer észrevétlenül képes váltani az üzemmódok között, így a háztartás zavartalanul működik tovább áramszünet esetén is.

DÍJMENTES AJÁNLATKÉRÉS

MIT TUD MÉG?

A rendszer képes a névleges teljesítményén felül extra terhelést is elviselni rövid időre. Ez különösen fontos lehet olyan helyzetekben, amikor hirtelen megnő a fogyasztás, például egy nagyobb elektromos berendezés indításakor. A +100% rövid idejű túlterhelhetőség lehetővé teszi, hogy rugalmasan és megbízhatóan működjön. A teljes teljesítményét képes leadni szigetüzemben is. A fázis aszimmetriát kiválóan kezeli, nem szükséges átrendezni a fogyasztók bekötését a 3 fázis között.

DEYE termékünk – tűzvédelmi és érintésvédelmi szempontból is – biztonságos 48V lítium-vasfoszfát akkuval van ellátva, amely évtizedekben mérhető élettartamot biztosít a rendszer számára.

A saját visszwatt-védelemmel ellátott szerkezet képes kezelni a visszatáplálási tilalmat anélkül, hogy további kiegészítőket vagy berendezéseket kellene hozzáadni.

Az Akker DEYE hibrid rendszere pedig nemcsak a napenergiát tudja kezelni, de képes áramot fogadni alternatív forrásokból is, mint például a szélkerék, vészhelyzeti generátor, vagy más inverterek és mikroinverterek.

Rugalmassága miatt szoftveres beállítással képes alkalmazkodni nagyobb változásokhoz is, mint amilyen a betáplálási tilalom vagy annak megszűnése, a leválás önálló szigetüzemre, a hibrid üzem jogi változásai.

A jövő energiája már itt van! Válts az Akker DEYE hibrid napelem rendszerére, és használd ki a napenergia erejét!

Szakmai segítségért keresse kollégánkat!

Fenyősi László
Fenyősi László
Kiskőrös

napelem specialista

Tel: +36 30 514 0602

E-mail: fenyosi.laszlo@akker.hu

Vörös Kornél
Vörös Kornél
Kecskemét

napelem specialista

Tel: +36 30 526 2784

Gergely Balázs
Gergely Balázs
Soltvadkert

napelem specialista

Tel: +36 30 270 1659

Beck Ákos
Beck Ákos
Kalocsa

napelem specialista

Tel: +36 30 386 3850

Gál Csaba
Gál L. Csaba
Paks

napelem specialista

Tel: +36 30 553 3591

Férfi
Nagy Endre
Kecskemét

napelem specialista

Tel: +36 30 520 7624

Tekintse meg az Akker Hibrid napelemes rendszer telepítését!

Hibrid napelem rendszer példáink

6kw napelem

Hibrid napelem rendszer 6kWp napelemmel és 9,6kWh akkumulátorral

5.264.800.- Ft kivitelezéssel és engedélyezéssel

(kb. évi 7–10000kWh fogyasztáshoz)

10kw napelem

Hibrid napelem rendszer 10kWp napelemmel és 9,6kWh akkumulátorral

6.615.000.- Ft kivitelezéssel és engedélyezéssel

(kb. évi 12–15000kWh fogyasztáshoz)

*Becsült árak, pontos és részletes ajánlatot a helyszíni felmérés után tudunk adni.

Keressen bennünket, és válasszon igényeinek megfelelő hibrid napelemes rendszert!

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Ha több információra van szüksége, kérjen visszahívást, és beszéljen az Akker termékspecialistájával vagy ha már pontosan tudja, miből mekkora mennyiséget szeretne, kérjen árajánlatot!

Hozzájárulok, hogy a Hufbau-Akker a nevem és e-mail címem felhasználásával árajánlatot küldjön részemre. Az adatkezelési tájékoztatót és nyilatkozatot elolvastam, megértettem

Pünkösdi nyitvatartás 2023