Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek!

A születésnapi vásárló- és látogatódömping hitelesen megmutatta, hogy a kalocsaiaknak már nem kell bemutatni a szórakoztató elektronikai, háztartási- illetve barkácstermékeket felvonultató Tomori utcai szaküzletünk. A bolt előtt már a pénteki nyitás előtt kígyózott a sor. Pillanatok alatt gazdára talált a születésnap alkalmából rendkívül kedvezményes áron kínált nyolc termék jelentős része, de szépen fogytak azok a portékák is, melyek „egyszerűen csak jó áron voltak” - ahogy az egyik hűtőgépvásárló úr mondta.
A kétnapos születésnapi ünnep során a betérők nem csak vásárolhattak, kóstolhattak is. Például kávét és születésnapi csokitortát. De az eső ellenére nagy népszerűségnek örvendett és sokakat vonzott a Holló Tibor által prezentált gasztoshow is, mely során irtó ízlésesen zöldelő brokkolilevest, omlós csirkemelles rizottót és isteni padlizsánkrémet kóstolhattak a jelenlévők. Akik egyúttal azt is megnézhették hogy lehet a szinte minden háztartásban családtagként jelen lévő mikrohullámú sütővel új, a jelenleginél mélyebb viszonyt ápolni.- Természetesen nem állunk meg! Hisz ez csak a kezdet. Az elmúlt egy hónapban is fejlesztettünk. Két hete fejeztük be a beépíthető készülékek kínálatának bővítését és bemutatásának tökéletesítését. A bemutató falunkat is örömmel megmutatjuk a hozzánk érkezőknek. Akiknek ezúton is köszönjük egy éve tartó töretlen hűségüket - mondott köszönetet Hortobágyiné Király Edina, üzletvezető.

Edina hozzátette: bár nem a születésnapi áron, de még így is, a novemberi akciónk keretében igen kedvezményesen újra kapható lesz (november 16-án, szerdától) például az a rendkívül népszerű Sencor porszívó is, ami - bár tisztességes mennyiség várta a vásárlókat a két nap alatt - mégis villámgyorsan elfogyott.

A szaküzletben persze, ahogy eddig is, teljes fordulatszámon fut a Hűtőgépcsere Program, melyben kifejezetten figyelünk arra, hogy kínálatuk széles körű legyen, áraink pedig megfizethetőek.

De a karácsonyi izzók és a műfenyők is látszanak már a kirakatból… Apropó kirakat: a születésnapi játék, mely során a kalocsai Hufbau-Akker születésnapi kirakatát lefényképezve és azt a Hufbau-Akker facebook oldalon lévő születésnapi poszt alá feltöltve egy 121 centis tévét lehet nyerni, még tart. Egészen a sorsolásig, november 18-ig. Még nem késő elindulni! Irány a Hufbau-Akker! Most és az év további 365 napján is!